Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Docela hrozná hra v tom smyslu že tam nefunguje matchmaking, ne moc dobře, prostě klasika. Squad je taky celkem těžké hrát, lidi většinou stejně jedou solo proti někomu kdo hraje a nejspíše i dobře taktizuje ve squadu.. jinak se to možná i dá vyhrát tím že se bude postupovat pomalu do středu ale stejně vás picne schovaný Camper.No nevěřil sem tomu ale zlaté Fortnite tam se aspon tolik kempit nedá... teda pokud se někdo nezakempí někde na vrcholu to potom jo.

    Absolutní blbost jsou ty zbraně co se nedají sehnat než koupí za reálné peníze( třeba to prorážecí kladivo a tak dále)  a tragický netcode k tomu, zabil jsem jen jednoho nooba ze zadu takže štěstí, jenže netcode je klasicky špatný ve většině hrách.

    Hezké je že za Levely se dostavá nová blbost třeba kolimator nebo jak nebo jiná kamufláž. To je tak všechno, určitě je lepší hrát bez aut dělají bordel a ste snažší cíl. Jenže to kempení je hrůza... ostatně jako každé COD někam se zakempí a kazí to delší dobu hru.

  • Tohle po vydání Apexu ještě někdo hraje?

    • Tomor36

      Čím dál tím více hráčů se z apexu vrací k blackoutu.. Vůbec se jím nedivím :) 

  • jindra.veliky

    topici se stebla chyta...asi uz vsichni vidi, co je to za odpad

  • Jack1947

    To se dalo čekat, Já jsem rád  jediná věc co mě na COD zajímala a ted si ji zahraje každý😉

    • Jack1947

      Šak ono to bude pokud nechtěj vypnout servery úplně.

  • patr
    mohli to dat ako free to play cast hry podobne ako fortnite, a dalsie casti hry by bolo treba dokupit. Na PC je citit ze tam je malo hracov, a to na br hry kde treba neustale plnit lobby so 100 hracmi je dost onicom.  Menej hracov  na mape by bolo lepsie.   
    Problem CoD je ze tam je pomerne vela hernych modov aj v samotnom blackoute a potom sa ti hraci dost rozdeluju. 
    Neviem no, s blackoutom by mali spravit nieco viac.  Napriklad ho zaclenit do kazdeho jedneho dielu Call of Duty a kazdy rok by bola nova sezona

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit