Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bohužel, BI 2 se nekoná i když to tak asi bylo zamýšleno. Bytostně nenávidím script beričky, kdy mi pošle UI mrtě jednotek do zad v již vyčištěném území a to se tu stalo hned ve druhé misi. Krom toho grafika bída, systém trochu okopírovaný z BI2, ale strategické orgie, kdy jsem musel s sebou tahat cisterny s naftou a muniční vozy jsou asi na dementní americké hráče příliš hard core. Stejně tak variabilita jednotek. Byly extra bitvy V BI kde jsem nepřišel ani o jednotku - tady je to jen tupé přistavování jednotek a kdo je zrovna silnější. vyhrává. Snad jediná bugina s útokem ob políčko je jediná zachovaná z BI2 pořádně. Snad někde najdu BI2 i pro win 7. Tohle je zklamání a to jsem si to chtěl osahat a pak ze steamu koupit. Ať si thnou ploutví ;o)
  • Dvakrát méně jednotek než měl Battle Isle II, pouze jeden druh útoku, absence obnovování fog of war a k tomu ten dizajn jednotek .......... je to bída.
    • malo jednotiek, fog of war, dizajn jednotiek ale hlavne bojova schema, kde delostrelectvo nebrani susediace jednotky, absencia zakopania, neprenasanie CORE jednotiek do dalsich misii robia z tahovej strategie obycajnu klikacku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit