Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Od tý doby, co zrušili mou oblíbenou úvodní znělku (od BF2142) mě nové BFka nebaví *1*. Vypadá to hezky, ale to konzoloidní vodění za ručičku mne tam hrozně štve, resp. silně kazí zážitek ze hry.
  • Jenom se zeptám. Když jsem to hrál naposledy tak to byla strašná granátovaná. Změnilo se v této věci něco?
  • V Battlefield 1 mam pocit, ze jsem v opravdove valce. Tento pocit jsem mel naposledy v BFBC2: Vietnam. Battlefield 3 vyletl graficky, ale atmosfera byla dle meho nazoru horsi. A Battlefield 4 byl upgrade trojky. Hardline jsem nehral a Battlefront jde mimo me. Ano, v jednicce se autori nevyhnuli rade historickych uletu, ale dojem ze hry nekazi. Kazi jej stejne zpraseny net code jako byl v predeslych dilech. V BFBC2 a Battlefield 3 byly trade killy. Zde jsou jen vyjimecne a situace, kdy protivnikovi zbyde 5-20 HP jsou velmi caste. Vlajkovy mod Operations je jediny, ktery ve hre hraji. Skoda, ze neni v HC modu. Ozvuceni a zejmena rev vojaku (vsechny rasy mluvi svym jazykem) behem boju je na velmi vysoke urovni. Hlaskami vojaku se s kamaradem bavime dodnes *1*
  • Day of infamy je taky paradni, levnejsi a atmosfera husta ze by se dala krajet, neni to tak graficky na urovni, ale hratelnost je super, doporucuju kdo si chce oddechnout od BF.
  • TheGGG
    co mě na té hře dostalo, je, že člověk si ani nemůže upravit vzhled obličeje a že rasa je zafixovaná na určité povolání... asi obava, aby všichni hráči nehráli za historicky přesné bělochy. To je problém hlavně u francouzského DLC, kde assault je černoch co nosí regulérní francouzskou uniformu. Na zdegenerovaných západních fórech se jakákoliv diskuze na toto téma maže, protože bohužel, dnes je v módě plivat na odkaz hrdinnů z WWI a WWII. Když tam chtějí mít černocha, měli jim alespoň dát odpovídající uniformy a rozhodně nechápu, proč každý assault musí být černoch. Každopádně hysteričtí cenzoři na zdegenerovaných západních fórech mě skutečně baví...
    • Je něco víc šílenější, než degenerát post-faktického internetového věku, který z pozice konzervativního zastánce tradičních hodnot spílá dekadentní západní kultuře s avatarem symbolizujícím představitele západní konzumní dekadence par excellence?
      • Vzhledem k tomu, že se lidstvo samo již dávno ocitlo v době, kdy normální a "normální" jsou dvě natolik odlišné věci, že odklon od "normálního" k "šílenému" se může vlastně přibližovat k normálnímu a naopak, pak je spousta věcí "šílenějších".
        Není-liž pravda, pane kolego?!
      • Headshot.
    • Nejvtipnejsi jsou cernosi v nemecke armade. Historie sla na hodne velky vandr *1*
    • Kdyby jen na západních forech, tohle téma se promazává i tady, viz. debata u nového Call of Duty.
  • Nahráno 90+ hodin. Super hra. Mapy jsou luxusní, dobře udělaný. Hra je zábavná, dobře udělaná. *13*
  • Odulin
    Jsem rád, že se hře daří. Pro mě jednoznačně nejlepší MP hra na válku. Je mi fuk, že je to přitažený za vlasy až běda, že válka vypadala jinak apod. Prostě miluju Battlefield.
  • Tak a teď už konečně ten 2142. Do budoucnosti se Battlefield podíval jen jednou a byl to pro mě tehdy ten nejzábavnější a nejzajímavější díl. Pak Bad Company 2 a teď až BF1, kterej mě sice baví, ale neuchvátil mě tolik.
  • CRYPT
    BF1 je prvni BATTLEFIELD, ktery mne opravdu zaujal a hraji ho temer porad. Ta hra je proste bomba, jak po vizualni strance, tak po zvukove a celkove na mne pusobi fantastickym dojmem. Sel jsem i do premka. Jestli dalsi BF, ktere ma byt planovano na rok 18 bude zpoloviny tak dobre, tak pujdu i do nej. Zamne BF1 jedna z nejlepsich a nejzabavnejsich FPS poslednich dob.
    • To se nedivim, protože je to nejvyhypovanější a nejpřístupnější díl. 3 a 4 už byly na pováženou, ale tohle je next level.
  • Asi po pěti hodinách putovala hra do virtuálního koše i přesto, že jsem se na tu hru tak těšil.
    • Souhlas. Sice jsem nahral kolem 300h ale uz me zacina hodne stvat jak tam kazdej beha se samopalem se 60 naboji, vsude letaji granaty a tank ktery si to svisti po bojisti s 60km/h.
    • TheGGG
      to musela být škoda těch peněz co jsi za to dal ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit