Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    co mě na té hře dostalo, je, že člověk si ani nemůže upravit vzhled obličeje a že rasa je zafixovaná na určité povolání... asi obava, aby všichni hráči nehráli za historicky přesné bělochy. To je problém hlavně u francouzského DLC, kde assault je černoch co nosí regulérní francouzskou uniformu. Na zdegenerovaných západních fórech se jakákoliv diskuze na toto téma maže, protože bohužel, dnes je v módě plivat na odkaz hrdinnů z WWI a WWII. Když tam chtějí mít černocha, měli jim alespoň dát odpovídající uniformy a rozhodně nechápu, proč každý assault musí být černoch. Každopádně hysteričtí cenzoři na zdegenerovaných západních fórech mě skutečně baví...
    • Je něco víc šílenější, než degenerát post-faktického internetového věku, který z pozice konzervativního zastánce tradičních hodnot spílá dekadentní západní kultuře s avatarem symbolizujícím představitele západní konzumní dekadence par excellence?
      • Vzhledem k tomu, že se lidstvo samo již dávno ocitlo v době, kdy normální a "normální" jsou dvě natolik odlišné věci, že odklon od "normálního" k "šílenému" se může vlastně přibližovat k normálnímu a naopak, pak je spousta věcí "šílenějších".
        Není-liž pravda, pane kolego?!
      • Headshot.
    • Nejvtipnejsi jsou cernosi v nemecke armade. Historie sla na hodne velky vandr *1*
    • Kdyby jen na západních forech, tohle téma se promazává i tady, viz. debata u nového Call of Duty.
  • Tak a teď už konečně ten 2142. Do budoucnosti se Battlefield podíval jen jednou a byl to pro mě tehdy ten nejzábavnější a nejzajímavější díl. Pak Bad Company 2 a teď až BF1, kterej mě sice baví, ale neuchvátil mě tolik.
  • Day of infamy je taky paradni, levnejsi a atmosfera husta ze by se dala krajet, neni to tak graficky na urovni, ale hratelnost je super, doporucuju kdo si chce oddechnout od BF.
  • CRYPT
    BF1 je prvni BATTLEFIELD, ktery mne opravdu zaujal a hraji ho temer porad. Ta hra je proste bomba, jak po vizualni strance, tak po zvukove a celkove na mne pusobi fantastickym dojmem. Sel jsem i do premka. Jestli dalsi BF, ktere ma byt planovano na rok 18 bude zpoloviny tak dobre, tak pujdu i do nej. Zamne BF1 jedna z nejlepsich a nejzabavnejsich FPS poslednich dob.
    • To se nedivim, protože je to nejvyhypovanější a nejpřístupnější díl. 3 a 4 už byly na pováženou, ale tohle je next level.
  • Asi po pěti hodinách putovala hra do virtuálního koše i přesto, že jsem se na tu hru tak těšil.
    • Souhlas. Sice jsem nahral kolem 300h ale uz me zacina hodne stvat jak tam kazdej beha se samopalem se 60 naboji, vsude letaji granaty a tank ktery si to svisti po bojisti s 60km/h.
    • TheGGG
      to musela být škoda těch peněz co jsi za to dal ne?
  • Nahráno 90+ hodin. Super hra. Mapy jsou luxusní, dobře udělaný. Hra je zábavná, dobře udělaná. *13*
  • Jenom se zeptám. Když jsem to hrál naposledy tak to byla strašná granátovaná. Změnilo se v této věci něco?
  • Je to dozajista uspech pro podilniky ale kdovi kolik z tech hracu hru po par hodinach odinstalovalo a kolik lidi je soucasne online. I kdyz tohle jsou zase informace, ktere podilniky nemusi zajimat. Tem jde hlavne o to namastit si kapsu.
    Podle zbezne nalezenych udaju hraje Bf1 soucasne priblizne 100.000 hracu na vsech platformach co je krasnych 0.5 % hracu kteri si hru koupili. Naproti tomu Playerunknowns Battlegrounds ma tuto hodnotu na 8 % a hru hraje soucasne pul milionu hraco. Pro porovnani stejne mnoztsvi hracu jako Bf1 ma i umirajici H1Z1. Zaver si udelejte sami.
    P.S. je mozne ze jsem se ve vypoctech zmylil protoze matika neni moje silna stranka a nechce se mi to kontrolovat.
    • Lukass
      Ale to je v dnrsni konzumni spolecnosti uplne normalni vec, lidi si neumi hry uzit. Ja hraju BF od vydani a naprosta spokojenost, lepsi multak jednoduse neni.
      Atmosfera bojiste je proste neskutecna, navic mod frontlines je uplna pecka
      • Atmosféra čeho? S válkou nemá nic společného.
        • Atmosfera bojiste, rekl to jasne. O tom jak se hra podoba nebo nepodoba valce rec vubec neni, ale kdyz uz o tom mluvis, tak ano, samozrejme ze s valkou nema nic spolecneho, to snad vi kazdy. Vyobrazeni valky je zde takovy, aby to bylo zabavny a clovek si rekl, ze to je narez. Nikdo nema zajem o simulaci pravy valky, kde vystrelis jednou za tejden.
          • A nejenom kde vystřelíš jednou za týden, ale vystřelíš jednou, pak tě někdo zastřelí a hru si musíš kupovat znova, protože game over.
    • *15*
  • Od tý doby, co zrušili mou oblíbenou úvodní znělku (od BF2142) mě nové BFka nebaví *1*. Vypadá to hezky, ale to konzoloidní vodění za ručičku mne tam hrozně štve, resp. silně kazí zážitek ze hry.
  • V Battlefield 1 mam pocit, ze jsem v opravdove valce. Tento pocit jsem mel naposledy v BFBC2: Vietnam. Battlefield 3 vyletl graficky, ale atmosfera byla dle meho nazoru horsi. A Battlefield 4 byl upgrade trojky. Hardline jsem nehral a Battlefront jde mimo me. Ano, v jednicce se autori nevyhnuli rade historickych uletu, ale dojem ze hry nekazi. Kazi jej stejne zpraseny net code jako byl v predeslych dilech. V BFBC2 a Battlefield 3 byly trade killy. Zde jsou jen vyjimecne a situace, kdy protivnikovi zbyde 5-20 HP jsou velmi caste. Vlajkovy mod Operations je jediny, ktery ve hre hraji. Skoda, ze neni v HC modu. Ozvuceni a zejmena rev vojaku (vsechny rasy mluvi svym jazykem) behem boju je na velmi vysoke urovni. Hlaskami vojaku se s kamaradem bavime dodnes *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit