Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 1 rozšíří hardcore servery, nový mód a mapa Giant’s Shadow
4.11.2016 | Aleš Smutný
31 příspěvků
-
ty vole, HC server ma BF uz of BF2.
-
Martine, jde vidět, že nejsi žádný extra gamer, protože kdyby jsi byl,tak bys věděl že to není jen o těch detailech, ale taky o tom, že hrát fps střílečku na analogu je fakt vopruz, mluvím z vlastní zkušenosti....mamrde
-
ok zitra odpoledne si te pridam.
-
Jj na PC. Kdyztak pridej a napis a dame.
-
Nevi nekdo kdy pribudou servery pro Conquest s 32 hraci?
-
Vsechny 3 zmineny mapy sou podle me skvely, Zvlast Monte Grappa. Plynem sem chcipal prvni hodinu nez sem se naucil si nasadit masku, stejne tak ohnem nez sem vcas zareagoval a lehl.
-
Hrajes na PC? Dneska nejsu doma ,ale zitra po praci bych zahral:-)
-
Další moudrý CODkař , který umí hrát pouze koridor . a pak je mu divný ,že chcípne ,kdyý beží ořes volné prostranství.
-
Co má společnýho tvoje K/D s tím, že se podle vlastních slov neumíš pohybovat na velkých mapách?
-
Mne medaile nefungovali asi prvni tri dny po vydani a pak to normalne jelo a ted mi fungujou bez problemu... divny
-
Jo už mi taky jedou, ale na začátku týdne mi to nešlo tak 3-4 dny.
-
Těch chyb je tam jako máku, ale to všechno doufejme vyladí. Největší chyba celýho BF1 je ta změna těch podmínek pronájmu serverů. Vždycky, když se mění něco, co funguje bezvadně, je změna k horšímu.
-
Mám K/D ratio zatím na 1.68, takže tvůj koment je neplatný. Ty mapy jsou dělaný hlavně pro techniku. Team Deathmatch, Domination jsou jenom narychlo a bez přemýšlení ořezaný původní mapy tak, aby se tam ty lidi jen tak bez rozmyslu řezaly. Nejlepší Team Deathmatch byl v CODku s vlastními spawn základnami, původní velká mapa, žádná ořezaná malá verze s náhodným spawn systémem. Proto pro mě byli nejlepší městské mapy z BF3. Ale třeba mapa Amiens se jim povedla.
-
Tak tam přestaň pobíhat jak to trdlo a pak nebudeš pořád blbě chcípat a třeba i někoho picneš. *3*
-
jo to josu jen skiny ale stejne je to drahy vsechny dlc
-
Kdyby nekdo chtel zahrat ve dvou tak Drasta_CZ.
-
Mediale uz fungujou ne? Ja jsem je normalne plnil a bez problemu.
-
hru za 2000 si nekoupim. https://www.origin.com/irl/en-us/store/battlefield/battlefield-1/standard-edition
-
Ty si fakt alien vole *1*
-
Koukam ze ti to fakt jde :D