Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KronosDeret

    Tato hra rozhodně není politická, a nyní hráči prosím systematicky svrhni totalitního vůdce pomocí guerillové války a sabotáže citlivé infrastruktury podpírající diktátorovu moc. :D A to počkejte až zjistíte, že většina divadelních představení má politickou message, většina filmů a seriálů předává politické názory jejích tvůrců a co teprve oblíbené hudební skupiny a rappeři a jejich hudební produkce. Rage against the machine ani System of a Down fakt nejsou apolitický. Umění bez názoru je kýč.

  • Taronyu

    Anno sa vždy odohrávalo vo fiktívnom svete. Keďže mapu vždy tvoria ostrovy, tak to ani inak nejde. A Ubisoft je len publisher.

  •  "Herní svět destabilizovaný ekologickou katastrofou a uprchlickou krizí nás napadl jen tak zčista jasna a žádné paralely ke skutečnosti v tom nehledejte. A existenci či neexistenci globálního oteplování jsme také nijak komentovat nechtěli. My jen děláme hry pro úplně všechny a nechceme naštvat ani jednoho člověka."

    V tomhle je nejhorší ubisoft, dokonale bezzubý.  Všimli jste si si že i Anno 1800, hra o industrializaci a kolonizaci, se odehrává ve zcela fiktivním světě? Navzdory letopočtu v samém názvu. Jen aby nevznikla žádná kontroverze. 

  • BF je odjakživa jen rubačka, která se nikdy nesnažila někoho učit a nebo poučit. Proto se nijak už v 1942 neřešila role Nácků, v jedničce se zase ukazuje, že trpí všichni a ne kdo byl hodný a kdo zlý. Fyzika už je jen třešnička na dortu. 

  • Hidden

    Proc by kazda hra, ktera si vezme kus reality a pak nastini nejakou fiktivni vizi od dane reality odpichnutou, mela zaroven delat politicky komentar? Bud je zamerem tvurcu nejaky komentar delat a nebo to proste maji jen jako kulisu bez dalsiho zameru. To jim nelze vytykat ani v nejmensim.

    Priklad: Udelam hru v nedaleke budoucnosti, kde arabske staty nebudou mit "tradicni" roli zaporaka, ale spasitele sveta, Rusko bude ekologicky uvedomela a mirumilovna velmoc a USA budou prohnila zlocinecka organizace. Proste treba proto, ze se mi libi zmenit jim "zazite" role a hodi se mi to do hry z ruznych duvodu. Znamena to, ze si myslim, ze je Rusko skvele, USA spatne a v Arabii je budoucnost a delam tak politicky komentar? Ne, ani nahodou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit