Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako pamětníka klenotů BFBC2 a BF3 mě již BF 1 , které jsem včera vyzkoušel, přišla jako ohromné zklamání. Graficky se jedná o krásnou hru, nicméně co se týká hratelnosti, opravdu není zábavné, když koně vydrží   zásahů jako tank, stejně tak nepřátelský hráč.

      BF3,  to byla skutečná revoluce po všech stránkách.
      U Bf1 máte pocit jako u Cod, battlefield   bohužel ztratil své kouzlo již velmi dávno a  není tou hrou, kterou byl dříve.  Battlefield jsme měl rád pro své pomalejší tempo, taktické hraní,  BFBC2 i BF3 měli krásné kampaně,ač u trojky dobové kritiky nebyly příznivé, v porovnání s dneškem se jednalo o něco mimořádného.

    Battlefield bad company 2 vás bude bavit vždy. Je to hra, která nejvíce rozumí duši hráče Battlefieldu. Skvělé mapy, hudba, kampaň, vše.

  • Nejvic me na novym BF potesil refund:)

  • Jarisko84

    Najlepsia je este ta cena co za ten paskvil pytaju...

  • Jez3vec

    Se ani nedivím. Hrál jsem to pár hodin, hlavně portal a přestal jsem hrát hlavně kvůli pár nesmyslům. 

    Zbraně mají náhodný rozptyl + divný hiboxy postav jsou extrémně frustrující. 

    A všechny zbraně, mimo odstřelovaček, mají extrémní snížení účinnosti po cca 30-50 metrech. Takže víc jak půlka týmu na každé straně nehraje s ničím jiným.

  • MalyZeli

    Já to zkusil protože mám ještě tento měsíc EA play aktivní, a je to downgrade oproti předešlým dílům. Nejsem zrovna vášnivý BF hráč, zahraji si jen občas a moc neřeším výhry nebo prohry, ale tohle je smutný. Tolik věcí tu chybí, je to osekané jako prase, propady FPS, plno bugů... jako chvilkama jsem se bavil, když se sešlo pár věcí a vytvořil se pořádnej chaos na bojišti, ale celkově je to ubohé, a může si to podat ruku s COD.

  • Maxianimal

    "ale v redakci se tak nějak počítalo s tím, že ho Battlefield 2042 strčí do kapsy."

    Prosím, to vám beta nestačila? Vždyť to bylo evidentní, že to bude (bohužel) šílenej provar. To jejich vykrucování a vymlovuání se starým buildem bylo dost trapné. Tohle si Dice a EA za rámeček nedají. Ta hra je příšerná, horší než lecjaká F2P střílečka.

    • Derp_1337

      Bohužel manažeři z EA nehodnotí úspěch her na základě poměru palec nahoru vs. palec dolů , ale hodnotí jenom na základě peněz, co jim přišli na účet. A jelikož je hromada hráčů nezodpovědná a kupuje i nedodělaný odpad (peníze rodičů?) , tak akcionáři EA chrochtají blahem, protože jim na účet určitě dojdou vysoká dividenda.

      Jediným řešením je nekupovat blbosti a nebo hned dát refund.

      • Maxianimal

        Já si myslím, že tahle hra fakt jejich očekávaný finanční milestones nepřekoná.

        • Otázka je kdy v poslední době EA vydala něco za co by se nemusela stydět. V poslední době to je tragédie vedle tragédie.


          Začalo to Battlefrontem II, který je aktuálně propadák plný cheaterů a lidi to hrají jen kvůli SW tématice. A i tak je plná třeba jen jedna mapa (40 hráčů) a pak půlka další. 


          Doufal jsem, že se EA trochu vzchopí, ale tenhle Battledfield nestojí ani za pozornost.  A nejhorší je, že to nějaký patch nespraví, protože ta hraje špatná od základů. Tady fakt to fakt milestone nehitne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit