Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Och, tak tohle je na mě intelektuálně příliš náročná debata.
    Jen tak dále, pánové. Pomáháte pozvednout úroveň Games.cz. *10*
  • no rozhodně COD nemá takovy efekty u zvuku, jenom kvuli zvuku, stoji za vyskošení !
  • Nejraději bych si koupil hru hned, jak vyjde ale vzhledem k tomu, že sem celkem hodně velký hráč her a nerad kupuji hry, které nestojí zato, tak asi první týden počkám jaké budou ohlasy na plnou verzi!
    Z beta verze sem při prvním spuštění hry byl zmaten, kde co je atd.
    Ale jak jsem se dostal do hry tak prvních 20min sem byl ohromen a to tolik že sem se malém vystříkala, konečně hra která je na online jak stvořená, ovšem postupem času se mi hra min a míň líbila, vzhledem k tomu, že sem začal vidět nedostatky, snad to přejde a hra bude Supr!!!!Pokud tvůrci splní to, co říkaly!Některé nedostatky--Destruktivní prostředí (zatím je hodně nic moc v Betě)-Bugy (všude samý bug v Betě)-Prostředí (nechápu proč objekty které zničíte po čase mizí to je velká škoda atd.)-Postavy (žádná možnost si udělat vlastního vojáka Oblečení obličej atd. Každý by byl pak originál)-špatně udělané (Odrazy od slunce v metru na vaší optice u sniper, venku vás oslní baterka namířená do obličeje atd.)Ale i pozitiva jsou ve hře a jejich taky dost!
  • Nevim no, zkusil jsem, zahraju si to nekdy, ale nemuzu se zbavit dojmu, ze vidim jen dalsi COD, kde se rozpada vice zdi a vice to tam boucha, zazrak se proste nekona... A ted nevim co mam cekat, zda minusy nebo ze me skoro sezerete *3*
  • a snad se potom trochu vylidní servery RO2 :-)
  • Jelikož beta servery běží na releasu, který je více než měsíc starý, tak si myslím že většina bugů a optimalizací bude mít DICE už fixlí *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit