Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V článku zmíněná "druhá varianta", to že nemají vývojáři čas vydat editovací nástroje společně s hrou, postrádá smysl. V takovém případě by vývojářům nebránilo nic v tom, vydat je o něco později. Jako to dělají třeba Bohemia Interactive, kteří je, pokud vím, vydávají vždy pár měsíců po vydání hry. V případě BF3 to bohužel skutečně vypadá na cílenou strategii "vydej, vymáčkni z toho prachů co to dá a zapoměň".
    • sleepless
      Je to pouze autorova spekulace, ale je to důvod, který smysl dává, protože po dokončení BF3 bude tým určitě co nejdříve pověřen vývojem něčeho dalšího, takže na zpětnou přípravu nástrojů nebude čas. Bohemka je obecně nastavená poněkud jinak a hlavně nemá za zády velkou vydavatelskou firmu, která diktuje, co se bude dělat, kdy to má být hotové, jaké jsou priority a podobně.
      • Já myslím že to bude tak že EA a EA DICE nechtějí aby lidé hráli free mody a kašlali na jejich DLC

+ k tomu ještě dost možná nechtějí aby se konzolisté cítili ošizeně a pc hráči se neměli čím "vytahovat" (vydavatelé jako vždy raději naštvou pc hráče a modovou komunitu než aby naštvali konzolisty).

Nicméně jedno je jasné, oficiální prohlášení a odůvodnění je zcela zjevně trapná výmluva.
        • Pozri sa na taký Blizzard a jeho Custom maps v SC2, warcraft 3....
          To je správna cesta. I ked sa planuju custom maps spoplatniť niečo bude stale zadarmo.(predpokladam, že to bude SC2 Dota napr.)
  • uz se vi kdy bude ta betaverze? poslete mi prosim kde si ji stahnu a linky na ladicek123@seznam.cz nikde vobchodech to nemaj na skladu!!!!!!
  • Jejich blbost. Jen mě uráží že z hráčů a moderů dělají blbce. Mají rovnou říci že hru chtějí podporovat tunoou DLC a tak mod tools nevydají protože by se jim na ta DLC každý vyflákl.

Holt na modding tu bude Arma 3
  • prestigo88
    ach jo a já se těšil na Project reality *9*
    • přesouvá se na ARMU
  • fajn. BF2 byl sám o sobě zábavný, ale zapadl v zapomění....zato mody jej otevřeli (project reality). Je to jejich věc, jak bylo psáno výše, já si myslím, že si modeři najdou jinou surovinu (engine Army2?)
  • Joha
    jj mate tam chybu: Battlefield 3 bezi na Frostbite 2 :D
    • sleepless
      JJ, chybka se vloudila. Opraveno, diky za upozorneni :)
      • Joha
        Nie je za co :)
  • Nj klasicky vliv EA, zrusit zakazat vsechny modifikace, editory a vsecko kolem. Jeste by lidi hrali neoficialni mapy (neni se co divit kdyz s kazdym dilem je mene map a vice datadisku) a nekupovali datadisky ala EA = 2, max 3 mapy a k tomu 4 vozitka za 10Euro. Tedka vydaji hru tak s 5-7 mapama a nejmin 5 datadisku at je co prodavat. Timhle tempem budou v battlefieldu 5 jen 2 mapy a vsecky ostatni dokupovatelne.....
    Uplne opacny postup nez valve, uz by meli taky udelat nakou strilecku s technikou a vypalili by rybnik vsem temhle zlatokopum.
  • On je nejaky Frostbite 3 engine? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit