Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3 bude mít prémiovou edici s mnoha bonusy
14.8.2012 | Aleš Smutný
54 příspěvků
-
Ať si to narvou do řiti, za mejch mladejch let se za hru platilo jednou...
-
-
Víš co je na tom ještě horší... že za mých taky!!! A to mi tahne teprva na 20 *1*
Tedy ne, že bych tě chtěl nařknout, že si nějakej starouš, ale to co se děje je fakt otřes. A hlavně se sérií Battlefield *9* -
-
Pořádně se začal herní průmysl rozvíjet 95-00 takže na to fakt žádnej staroušek bejt nepotřebuješ :)
-
-
však tohle je pro ty, co bf3 ještě nemají. obsahuje základní hru + premium v jednom
-
-
A také prostředníček pro fanoušky, kteřá za to samé dájí o 50% víc.
-
hmm.. někdo si to do teď nekoupil a najednou za to vyplácne 70USD?
-
-
třeba kamarád si ho koupil minulý týden i s premiem, celkem za 1600 kč. určitě se spousta lidí najde, ale v těch jejich edicích aby se prase vyznalo...
-
-
-
-
Battlefield 3 Premium po padesate... KLAPKA !!!!!!!
-
zde se nabízí lehce upravená legendární věta p. Hrušínského: "Tento způsob směřování Battlefieldu, zdá se mi poněkud nešťastným"... Koupil sem v předobjednávce, ale to, co pak následovalo, to vytahování peněz z kapes, aby vyrýžovali co nejvíc peněz a pořád nemají dost. Už sem nic nepřikoupil a ani nemám v úmyslu... Je to smutné, kam to dopracovali.
Když to srovnám s L4D2, kdy sem koupil hru a pak sem dostával hromadu obsahu vč. misí z prvního dílu zadarmo. Tam opravdu nelituju investovaných peněz na rozdíl od BF3 -
Taže v podstatě teďka si můžeme koupit hotovou hru (která ještě není hotová, ale máme slíbeno, že zhruba za rok by mohla být) za těžký prachy (který bývají u jiných firem za sběratelské edice)? Tak co to bylo před rokem? Dosti drahý demo (dokonce poprvé v historii demo v limited edition s další šestinou hry přislíbenou k vydání "až bude hotová")...
http://www.youtube.com/watch?v=35TbGjt-weA -
-
wtf? jako ze plna verze battlefieldu, ktera vysla na podzim nebyla dostatecne obsahla?.. orezana? to jako vazne? :)
-
-
Tak k tomu stačí jediný fakt - BF2 vyšel v roce 2005 s 16 mapami v základu. BF3 (2011) - 9 map v základu
-
-
To co se deje kolem BF3 je zablesk toho,co nas v nedaleke budoucnosti ceka,vzhledem k prodejnim cislum BF3 a poslednich CoD titulu a vsech tech jejich dlc,premium,elite atd.
Aneb kupte za plnou palku zakladni kostru hry a vetsinu obsahu si dokupte za stejnou cenu,jako zmineny zaklad.
-
-
Prodat hru temer po roce od vydani za vyssi cenu nez pri vydani, bravo.
-
-
S 5 DLC? Mne to zas tak nefer neprijde..
-
-
Jakože já mám BF3+P účet, ale ti už fakt nevědí co z toho vytřískat.
-
Tam je již tolik vozidel,zbraní perků a všechno to bojuje na malém prostoru,že mně to připomnělo když jsem hrál UT 2004 Onslaught a na jedné mapě s mnoha hráči se to sešlo.To bylo podobná rubačka..
I když tohle přece nemá být UT.UT je vymyšlená sci-fi FPS a toto se přece inspiruje moderní válkou... -
-
je videt že jsi ješte bf2 či bf3 nehral je to sice hnus ty premium je videt kdo jsou uplny nulky a kdo hardcor hrači :) jinak ty mapy s tema vozidlama co ma vyjit ma bejt 2x vetši než nejvetši mapa z bf2 takže jestli jsi to hral tak trva cca 20 min než přebehneš z jednoho konce na druhej to ti přijde jako mala mapa? :o zamysli se :)
-
-
Je to pluvanec do xychtu vsetkym vernym fanusikom tejto inak uzasnej hry. Proste prasaren *16*
-
Jenom se směju, že vás to baví pořád kupovat ty hry od EA, vždyť je to furt stejný, vydají napůl udělanou hru, řeknou že je to plná hra, hráči začnou brečet, že tam vlastně půlka věcí chybí a hodné EA to dodá hráčům v malích dávkách v DLC a nakonec jsou všichni šťastní *3* (a hlupací co to kupujou aspoň o 3 tisíce chudší)
Proto pirátím bo na to nemám a jsou projekty, které si moje prachy zaslouží mnooohem více viz. Amnesia a Dear Esther, než tahle přesvícená kopírka COD *16* -
Fuuuuj hnus ! Fakt battlefield 3 mně zklamal na plné čáře ! Je to úplně samá vyžírka jako codko. A prosím nehetujte mně a přiznejte si že je to pravda. Snaží se s lidí vyždímat poslední korunu. Pořád samé DLC,premium obsahy,premium edice a podobné výhody pro blbce které za to pořád ještě platí a nechtěj si přiznat že je to krádež. *10*
-
-
EA = modern company *16* *10* *16* *10*
-