Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prober se... to jsi v tiscali teamu ? jak tohle muzes rict ? trulo.....
  • Lawliet
    sice americko-irackej a americko-ruskej konflikt už tu byl ale kdo ví jakejma sceneriema nas chlapcí překvapíjou.
  • Lawliet
    no dalši střilečka v řade bych to zrovna nenazval myslím že to bude dobrej nadpruměr..
  • Jj, cenu za ctvrtou hru na stejnym enginu *12*
  • MW3 :D:D:D:D:D:D troll vole... MW3 a cela serie cod je sr*cka (a to sjem to 5 let hral)
  • DarkHawk
    Isaac Clarke ano DS.
  • smejki
    co to máš v avataru? Daed Space?
  • At bude BF3 a MW3 jakakoliv, stejne si ji zahraju. Tak jako vsichni ostatni. I na vzdory vsem tem kecum co na to maji. Ale BF3 aspon dostal novej kabat. Zato MW3 vypada porad stejne a zvuky jsou tam ty jehorsi co kdy ve hre vubec kdy slysel. Nej CoD byla jednicka do MW1. I kdyz miluju valecny FPS, vice se tesim na Metro: Last Light, Far Cry 3 a Prey 2. Protoze jenom dobra grafika a uprednostnovani mp hru nedela. Na mp tu byl je a bude CS. *4*
  • not sure if srs *7* *7*
  • :D :D :D :D :D
  • Moje řeč, mělo to dostat MW3.
  • DarkHawk
    Tak jo porota ocenila Batllefield, ale to není žádná přelomová hra. Na gamescomu se najdou o hodně lepší hry než je BF. BF je prostě jen další střílečka v řadě. Nenadchne ani neurazí. Boduje akorát dobrou grafikou a destrukci. Je kolem toho moc zbytečný hype, no oni ví jak si lidí omotat kolem prstu, kvůli dobrým prodejum.
  • nojo .. svet je plny paradoxu ...
  • Jaká blbost. Je to nejprodávanější hra historie a hodnocení má také vysoké. Nechápu, proč tu pořád děti nadávají na lepšího konkurenci.
  • Uz jsem si rikal ze do komentu CoD a B3 uz nepolezu ale nakonec jsem neodolal.... mno reknu vam ze jsem to nemel delat.
  • musis si misto vojaku predstavovat letici krocany ...
  • Takéto ultraarkády ja nemám rád *9* Vždy sa pri tom len naseriem...
  • neni nutne za kazdym kritizovanim BF3 hledat lasku ke COD .. fakt ze je COD blbost stejne nedela z BF3 dobrou hru (byt doufam ze nakonec dobra bude) .. :)
  • BF3 rulez a COD je kde ? v pr....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit