Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no vypadá to skvěle, ale má to jeden háček, tohle my ve hře nikdy nezažijeme. vzpomeňte si na trailery z BF2 a pak ve hře ste do těch lidí div nemuseli kopat, aby vám vůbec nějakou tu lékárničku dali*1* . i tak, BF bylo u mě mezi multiplayery na prvním místě a já se na BF 3 hrozně těšim. *16*
  • Vypadá to opravdu skvělě... Ale ty požadavky budou nechutné - tohle si moc lidí na dobrou grafiku nezahraje *9* Ale řekl bych, že BF3 Minecraft nepřekoná! :D
    • Ale !!! Jsou tu konzole *7* tak nechápu co máte furt s těmi nároky !!? Koukni se na Crysis 2 jak se snažili, aby to nebylo náročné. Takový Crysis 1 má problém ješte teď. Já to vydím v klidu. Zeptej se lidí co hráli Alphu a uvidíš, že nekecám.
    • i tetris jelepší než minecraft (nic proti tetrisu)
  • trochu se mi zda ze stihacky litaji nejak pomalu, sem sam? jinak vsechno vypada fantasticky, cant wait
    • já bych to zas až tak neřešil. pokud vím tak BF je hra a ne simulator. pokud byste chtěli nějaké realistické létání tak by ty mapy musely mít nejmíň 20km a pro někoho kdo se o letadla nijak moc nezajímá by byly letadla absolutně nepřístupné. takže stíhačky ať si lítaj pomalu, mě osobně to nevadí, komu to vadí ať zkusí LockOn *3*
    • Pokud vim, tak dneska se použivaj stíhačky takovým způsobem, že při mach 2 nebo kolik jenom prolítnou, schodí všechno co mají a letí na základnu. Nuda, to se prostě do hry dát nedá. Koukám, že autoři to řeší tak, že ty stíhačky se chovají jak stroje z první nebo druhé války. Vypadá to docela srandovně.
    • Tak jsem se pánové právě dočetl zajímavou informaci na jistém webu tu: http://www.battlefield-3.cz/shrnuti-novinek-za-prvni-den-gamescomu/ , že stíhačky by měli být o něco málo rychlejší než v BF2. tak to je pozitivní zpráva si myslím. *5*
    • risa2000
      Jop, přesně to mě napadlo, když jsem viděl v traileru jak ta stíhačka prolétává mezi kotvícími lany toho stožáru. Vypadalo to, tak na ~ 1 vteřinu od vletu k výletu. Když vezmu v potaz, že při rychlosti 360 km/h = 100 m/s uletí za vteřinu 100 m, tak tady to vypadalo spíš tak na 10 m. Takže z toho moc moudrý nejsem, leda by letěla 36 km/h :)
    • jj mas pravdu stihacky opravdu leti vcelku pomalu. je fakt ze jsem videl uz dost stihacek proletet nad nasi chatou a zrovna pomali to nebylo *15* . Ovsem tady ve videu leti odhadoval bych to tak na 350km/h spis plachti nez leti *1* snad se to jen zda. uz aby to tu bylo. jsem zvedav jak budou vypadat nami zname mapy z BF2.
  • Na Armu to nikdy mit nebude. Vetsina z vas nevi co to poradne realismus je. :D Takovy lamy...
    • az na to ze BF bol vzdy arkada ako remen a na nic ine sa ani nehra ale troluj dalej
    • ales.smutny
      Aniž bych tu chtěl nějak dělat obhájce Bf3 v oblasti realismu boje (je to prostě skvěle vypadající akce s prvky, které ji realitě přibližují audiovizuálním zpracováním), má k reálnému střetu stejně daleko jako Arma, o níž se prapodivně traduje, že je realistická :)
    • Někdo třeba takový realismus nechce. A upřímně, ARMA není taky zrovna k nerozeznání od reality.
  • ty hry nějak pokročily *8* já zrovna nainstaloval demo CoD2 *1*
  • ta hra bude určitě skvělá a navíc tam bude konečně růžice příkazů! Takže už z tohodle pohledu palec nahoru kvůli snaze o taktiku :-) chro *12*
    • Presne tak, taktika je proste pro bf nejvetsi vyznam. a to ze se nekdo nekde skryva aby ho netrefili to nejsou zadni lamy jak tu nekdo tvrdi to je proste taktika. pokud chcete rambo styl tak pro to tu je CoD. jen me mrzi ze tu nebude klasickej Comander. a v co opravdu moc doufam je, ze se stihacky a vrtulniky budou ovladat stejne dobre jako v BF2 a ne tak kur**sky jako vrtulnik v BC. *3*
    • commo rose teda prikazova ruzica je sucastou kazdeho BF ja ani nechapem preco rozmyslali nad tym ci ju tam dat alebo nie
  • Konečně něco porazí to MW3, pardon, proč vlastně neříkají že MW2 porazí BF3 ? já v tom teda rozdíl nevídím :) a jestli tady nějaký dítě či kdo napíše že jsem kr*tén a fandím jenom BF, tak proč pořád hraju staré dobré cod4 ? :)
    • Spíš by mě zajímalo kolik ti je let, že máš potřebu nám tohle sdělit *7*
      • No a ? Zkus trochu přemýšlet, od čeho asi tak je diskuze ? Takže se prober a neoháněj se tu věkem kolem 16 let :)
        • miker17
          COD pařící Redbull slopající nadrženec(generace která myslí že COD je to nejlepší na světě) *11* *11* *11*
  • asi jsem dostal z toho druhyho videa orgazmus *15*
  • byt vyvojarom pocitacovych hier je vskutku nevdacna vlastnost nielenze musite plnit vidavatelove poziadavky este musite aj po maximalnom vykone znasat uremcane placlive vykriky podaktorych hracov ktory kritizuju ale nie konstruktivne ale len s principu a v domneni ze sa zasadzuju o udrzanie nejakeho vytribeneho vkusu.Co na to povedat ked nam dopriali navyse coop single tak hned sa tu vidi vyvchitralek ktory kritizuje stupiditu botov v deus ex mu to predpokladam vadit nebude a bude mat pocit neuveritelne autentickej spionaznej akcie.Do hry sa vratili vozidla 64 hracov ovsem niekto sa musi hrat na superultra fanusika a tvrdit zvrhlost typu s bf2 to uz nema nic spolocne a samozrejme nezabbudne dodat kolko milion hodin v nom on nahral coz mu dava pocit trefneho a zasadoveho kritika.Rola do ktorej sa tu mimochodom pasuje az neuveritelne vela ludi.Chudak vyvojar len sleduje ako takyto nimand serie exkrementy na jeho vytvor na internetovych diskusiach.
    • Naprosto s tebou souhlasím, prostě píchnout si musí vždycky někdo, dvojnásob z té naší malé p*dele uprostřed Evropy. Ať tam dají už cokoli, bude to buď úplně špatně nebo by tam ještě něco přidal nebo ubral :-) Tak si vytvořte vlastní hru podle vašich představ a nebo jděte hrát jiný žánr, kde tohle řešit nemusíte, např. WoWko nebo solitaire. Všichni tady machrujou, ale až to vyjde hned každý poběží do krámu nebo na net, protože nic lepšího není a dle mého chvíli nebude. CoD ?? bez komentáře...
    • Platit plnou cenu za něco, co vypadá jako DLC k BFBC2, nutí používat Origin a nemá podporu LAN her (předpokládám), to se mi fakt nechce.
      • chodite do kina? Kolko kc vyhodite za dve hodiny zabavy? Neviem jak vy ale z tohchto pohladu sa mi investicia do tejto hry istotne oplati.Skuste poradit co by ste do hry pridali aby to nevyzeralo podal vas ako dlc k bfbc2 a zaroven aby to nepohorsilo masu ultrafans ktorym kazda minimalna odchylka od orginalu lezi v krku? Nemate potuchy pred akou tazkou ulohou ty vyvojari su.
        • Do kina nechodím, raději si pujčím DVD, když už tedy vzácně vyjde něco, co bych rád viděl.
          Samozřejmě je to pro vývojáře těžké rozhodování. Oni vidí, že Bad Company má úspěch, tak vydají hru s větším množstvím techniky a dvojnásobnými mapami. Proto raději zůstanu u BC2. ( normálně bych napsal "dokud nebude slevová akce na Steamu, ale....)
          No například by mohli vrátit pozici commandera nebo dokonce vytvořit více takových pozic. Přidat hardcore mod ( ne ten z BC2, to je jen lehké očištění od arkádových prvků ), tím myslím že kulka do obličeje opravdu zabije, ne že někoho trefím z metru brokovnicí do hlavy a on mi to vesele oplatí s nějakým MG. Běhání a skákání by mělo unavovat. Atd. Bude letecké bombardování, kromě jedné/dvou malých granátů hozených ze stíhačky? Pochybuji. Zas nějaká hloupost jako teď, že každý sniper si může přivolat dělostřelectvo. A proč neudělají mnohem více a více specializovaných tříd? Pak tu máme mix medika a pána s kulometem. Nebo pana opraváře s covert-ops zbraněmi. Větší důraz na stealth prvky...půjde vůbec plížit se? Ve stoje nebo vleže?
          • co sa mna tyka hc mod v bc2 je presne to v co som dufal neznasam ked vystrielam do oponetna zasobnik a on beha dalej ale vadi mi aj styl 2 hodiny v krovi a len co vylezete ste mrtvy.JA tomu vravim CS mod a je to presne nieco podla mojeho gusta zbytok len spekulujete a vlastne ani sam neviete ci tam nieco z toho bude alebo nebude holt ukazkova kritika postavena na vode
            • cely zasobnik? hm no ked myslis... ale ja by som bol radsej keby do BF 3 nedali normal a HC mod totiz ten normal je zbytocny a uplne casual - autoblbosti to do BF nepatri a nie kazdy ma zrovna chut na HC (i ked keby v BC 2 nebol HC tak je to ozaj nudna hra) radsej by som bol keby tu spravili len jeden mod ale nech to je klasicky BF styl (BF bol vzdy skvely kompromis medzi casual a HC)
            • Samozřejmě že spekuluji, vždyť to byly pouze nápady (které byly mimochodem naprosto jasně definované, ne že nevím, co chci), které by se někomu mohly líbit, někomu ne. Pokud by většina lidí byla proti, nebyl by samozřejmě důvod tu hru jakkoliv měnit.
              A původní příspěvek postavený na vodě? No prosím, ono tam asi tedy bude něco víc, než map-pack, gun-pack a nová technika (tzn. to samé, co bylo nové v BFBC2 Vietnam, jen v menším měřítku). Asi mě to nebude nutit instalovat software, který je od velmi nepředvídatelné společnosti, kterou podpora starších titulů příliš nezajímá. A určitě si někde v hájovně, kde bude lanparty, BF3 všichni zahrajeme. A podpora Opery? Oh, mám jisté pochybnosti.
    • Cajk
      Jo bejt herní vývojář je prostě tvrdá řehole. A co pak takovej silničář, kterej celý dny prostojí v horku/sněhu/dešti někde na silnici a pak si na něj automobilisti stěžujou, že silnice stojí za prd... Takhle dlouhej příspěvek a o ničem, gratuluju:)
      • to je prave ten problm cestara moze robit barz kto herneho vyvojara navyse tak uspesneho titulu ako je bf3 len nepatrne percento ludi ich kreativnu az umelecku pracu potom niekto prirovna k praci na cestach-neuveritelne.Ten prispevok pointu samozrejme mal to ze ste ju ale nepostrehol ma vobec neprekvapuje.
        • Cajk
          blábol. Každá profese je vystavená kritice lidí. Jen ti, co svoji práci dělaj dobře, nejsou kritizovaný tak často jako ti, kteří ji dělaj na půl plynu. Stačí si všimnout, že společnosti, jejíž dlouhodobá politika je mezi zákazníky populární (Valve), maj pak jednodušší i prosazování kontroverzních věcí (Manco.), zatímco ty, který dlouhodobě nasíraj svý zákazníky (EA,Ubi), skliděj zase jenom kritiku i za nepatrnou věc. Tady nejde o hodnotu povolání (mimochodem silničář má nesrovnatelně větší hodnotu pro běžný život než tvůrce interaktivní zábavy), tady jde hlavně o schopnost ji odvádět dobře a hlavně pro zákazníka, na němž je jeho finanční i profesní existence bezpodmínečně závislá. Pointa mi tedy vážně uniká, spíše mi přijde, že vy ani sám nevíte, jestli nějaká je.
          • Vy skutocne nie ste schopny chapat pisany text.Nehovoril som o nejekej hodnote prace pre spolocnost ale o tom kolko jedincov moze tvorit bf3 a kolko ludi hrabat lopatov.Vy ste vsak z tochto zakladu uviedol cestara ako cloveka ktory to ma daleko tazsie takze vasa neschopnst chapat pisany text je tu uplne zrejma.Inak pointy ste sa prave dotkol ze vy a vam podobny kritiziju sebemensi detail len preto lebo su detinsky urazeny na vidavatela alebo sa len potrebuju trapne pasovat do role ostrielaneho kritika.Jedno aj druhe su zaiste prizemne pohnutky vypovedajuce o intelkete takto konajuceo cloveka.
  • grafika jednim slovem.. přelož *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit