Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A máš originál?
  • Tomu EA musi ten komercni uspech COD hodne lezet v zaludku a popravde mam obavy,aby to nepoznamenalo prave BF3 ,se kterym otevrene hlasaji jak porazi COD.
  • hehe dobry vtip *1* .realny vykon xboxu i ps3 jsou vicemene stejne,teoreticky vykon je u ps3 vetsi,ale v realu to vychazi podobne.Co se tyce "ps3 naopak hrdo vedľa high-end pc verzií" to je dalsi hezky vtip *1*
  • Me se ta jejich neustala snaha porazit COD vubec nelibi.Obavam se,aby z toho nakonec nebyla hra svymi hernimi mechanismy az prilis podobna prave tomu COD.Kazdou chvili vypousteji do sveta reci o tom jak s BF3 chteji porazit cod.Obavam se,ze toto bude mit ke klasickemu BF2 a 1942 hodne daleko.Snad se pletu,ale zatim me o opaku nepresvedcili.
  • Tak to jsem zvedav, kazdopadne bych se nebral pekne verzi na PS3 *3*
  • Problém: mám Bfbc2 a nevíte proč se mi nejde přihlásit? po mě to chce pořád serial key a když ho tam dám tak mi to napíše že už je použit a nejde se přihlásit, dík za rady
  • S těmi prachy a obchodními manažéry máš pravdu, ale někdy jde začarovaný kruh prolomit, protože ti manažéři právě koukají jen na výnosy a forma jejich dosažení je jim ukradená. Když kdysi Četa získala oskara, stal se z ní blockbuster, který spustil lavinu podobných filmů, jako Narozen 4. července, nebo Oběti války.... Myslím že kdyby nějaký šikovný vizionář udělal podobně úspěšnou hru, tak by to odstartovalo nový trend... Otázka je jestli by to bylo dobře, protože takové to ždímání témat do poslední kapky (jako například hry s tématem II.SV) nemám rád.
  • Ano přesně tak... zžít se s postavou je dost důležité. Osobnosti jako Gordon Freeman, zloděj Garrett, Agent John Mullins, ale i třeba David Jones z IGI.... to jsou všechno hrdinové nenabádající k nějakému proamerikánskému či jinému směru, ale jsou to postavy s charakterem a stylem, který nám umožňuje naplno žít jejich příběhy a prožívat je tak jako by jsme byli jimi... a to ono
  • Zbohom Battlefield tak ako ho poznáme (a ako ho máme radi) *9*

PS: pridávam sa k tým, čo tvrdia, že sa snažia porovnať jablká z hruškami...
  • SedRicKCZ
    Taky bych si chtěl zahrát za teroristu, nácka apod. Pohled z druhé strany by mohl být dost zajímavý.
  • SedRicKCZ
    Přesně, jak bylo zmíněné v jednom Fight Clubu, že v posledních hrách se člověk strašně špatně sžívá s postavou. A ono je to logický, když hra trvá 6 hodin. S JC v Deus Ex jsem se totálně sžil a hraní mě neskutečně baví a táhne mě to dál. Zkoušel jsem hrát demo Bullet Stormu a musel jsem to po chvíli vypnout, protože takhle stupidní hru jsem ještě neviděl. Bezúčelné stupidní zabíjení by až zas tak nevadilo, třeba Serious Sama hraju rád, ale z tý hry vyzařuje taková podivná stupidita a nesmyslnost a nudila mě už po tak krátké chvíli.
  • Já si zase přál zahrát si druhou světovou válku z pohledu německého vojáka. Zatím to bylo možné jen ve strategii Company of Heroes, ale jako FPS to asi nikdy možné nebude.... Zřejmě by to spustilo řadu nevole...
  • Souhlasím s tebou, ale zkus se poptat lidí okolo sebe, kdo viděl Četu a Olověnou vestu (a líbilo se mu to) a zaručuju ti, že jich bude minimum oproti počtu lidí, co viděli Armageddon, nebo Pearl Harbour. A podobně přemíšlejí obchodní manažeři při vývoji hry.....jednoduše "prachy, prachy, hlavně prachy" a trefit výsledkem tu konzumní část společnosti.
  • Ano jasně. Tak to je. Já tu nechci shazovat hry typu Cod. Jen konstatuji, že to takhle dál nejde - vypouštět jen samé klony Cod jako primární sféru akčních FPS. Modern Warfare mě bavilo, ale po druhém díle už to nebylo to pravé a po chvíli hraní Black Ops, které jsem po druhé misi odinstaloval, mě došlo, že tohle není to pravé ořechové. Stejně jako psal někdo nademnou, dřív byly střílečky taky koridorové, ale bavili víc a hlavně dýl. Medal of Honor Allied Assault tehdy psotrčil střílečky zase dál a bylo to velice zábavné koridorové střílení s perfektní hudbou. Od jejich týmu se tehdy odtrhlo pár nadšenců a vznikl první CoD - a tehdy to začalo. První CoD byl v porovnání s MoH špatný, ale začal se rychle vylepšovat, jenže s nárustajícícm úspěchem je z toho bezduchá střílečka zakládajícíc si na scriptech a grafice. A všechny Medály od Pacific assault se bohužel snaží dohonit CoD a to je špatně... už to nemá z původními medály nic společného a je to jan další nonstop střílečka na pár chvil. Takže koridor ano, to nevadí, ale takto... už ne...
  • Tohle by asi neslo. Sice napad hodne zajimavej, ale svetovekoflikty zivi verejne mineni. A hry jsou politicky hodne angazovane. Krasny priklad je Homefront a korejskej problem v Japonsku. Stejne tak se snazi hry zobrazovat jenom to, jak hodni spojenci bojuji proti spatnym na druhe strane a jedina zverstva na civilistech jsou prave jenom od protivnika. Je to sice smutne, ale fungujici. Podpora operaci napriklad v Afghanistanu uz je tak dost posramocena a jeste udelat hru, kde padaj bomby do skol...to by sme si tam mohli fidlatka rovnou zabalit. A kdo tvrdi, ze by to bylo dobre, ten ma o danem konfliktu predstavu nula, vybudovanou prave hranim podobnych her. Nee, kazdopadne tohle by byl uz asi nenkej led....viz strileni na letisti v CoD....
  • Myslím že srovnávat BF2 a CoD je hloupost. Sice jsou to žánrově stejné hry, obě jsou to FPS, ale jinak se úplně liší. Jen se nad tím trochu zamyslete. Myslím že se můžu nazvat BF2 veteránem a na BF2 bych nedal dopustit, ale zároveň bych nenadával na CoD jen kvůli tomu, že to není můj šálek kávy. CoD jsem taky hrál (samozřejmě mám na mysli MP) a na mě je to příliž hektické, a proto mám radši BF2. Je to jen o tom, co má kdo rád a nemá smysl tady řešit, jestli je lepší CoD nebo BF2. U BF3 fakt neřešim singl, protože BF3 je o MP (CoD jakbysmet).
    Jen moc a moc doufám, že se jim podaří zachovat "hratelnost", na extra super efektech mi moc nezáleží, hlavně že se u toho budu bavit a budu se k tomu chtít vracet.

A když se to nepovede, pořád mám BF2 (i když dobrejch serverů je už pomálu:().
  • Osobně si myslím že namísto patetických dějových zvrat(k)ů, by mohli konečně autoři ukazovat i odvrácenou stranu války, kdy umírají stovky collateral damage, jinak známých také jako civilisté. Kdy obyčejní vojáci, nejsou schopní se vrátit do běžného života a trpí psychickými problémy, nebo když se zakrývají válečné zločiny účelovou lží. Aby se třeba hráč zamyslel, že když bombasticky spadne celá budova, tak v ní také mohl být někdo, kdo nemá s válkou nic společného.
    Filmy dokázaly že jde udělat příběh, kdy se bojové nadšení střídá s absolutním rozčarováním z války, viz. např. Četa, nebo Olověná vesta a přinést zároveň nějaké poselství. Grafika fps vojenských her dosáhla téměř fotorealističnosti ale úrovní děje to jde s nimi čím dál tím víc z kopce....
  • A pak, že konzolisti začínaj flame.
  • Jojo, nejakych narocnejsich her je malo. Ale Deus Ex je asi o necem jinem (kazdopadne je uzasnej). Tyhle hry si chtej hrat na valku, hraci si chtej hrat na valku, ale nikoho by asi nebavilo vyrazit na 6 hodin dlouhou patrolu, kde je jednou nekdo nastreli. Asi nejvic se te realite chtely blizit hry typu Flashpoint, Arma atd. Napad velkeho sveta s obrovskou volnosti, kde probiha konflikt nezavisle na vas je krasny, ale lidi nakonec bohuzel netahne. Je mentalne jednodussi zmacknout spoust a pustit ji az na konci hry. A to se projevuje na prodejnosti tech vaznejsich her vyse, na jejich rozpoctu a mozna i na podpore, protoze tyhle velke hry casto zabijelo mnozstvi bugu. Skoro se bojim, ze se to dokonce kazdym rokem zhorsuje a decka se bez milionu zarezu nudi. No, nezbyva nez doufat, ze treba novej OF neco nabidne...
  • kostejnesmrtelny
    Já s tebou úplně souhlasim, ale IMO za to nemůže BF3, ale obyčejná anti-mainstreamová póza proti opravdu hodně populárním a úspěšnejm věcem. Kdejakej fouňa najednou cítí potřebu dokazovat, že "on to až tolik nežere".
    Viz značnej výskyt blizz-haterů zhruba před rokem, kdy se hodně mluvilo o SC2; to samý se teď rozjíždí okola Zaklínače, před rokem a půl okolo Avataru atd. atd.
    Úspěch se prostě neodpouští *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit