Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To bude tim ze to oficialne vychazi a spousti singl i multak 28.10 *7*
  • Mám to od včera nainstalovný,nejde mi hrát singl ani multi.Vyjede mi cedulka že můžu hrát od 28 října,je to možmé,ví o tom někdo něco?Dík za info
  • Tak mi dnes dorazil BF ale nejde mi ani aktualizovat Origin jak je to zasekany ubec se to nestahuje... nekdo podobnej problem ? :)
  • Singleplayer není tragédie, ale je to jen umírněnější kopie kampaně Modern Warfare. Ano, smutný scriptfest se směšnou konspiračně-thrillerovou zápletkou s tuctem nezajímavých postav. Těším se na multiplayer, který zde má desítku jistou, pokud tragický singleplayer dostal 9/10. Klidně házejte mínuska, s fanoušky BF3 jsem zde seznámen velmi intimně.
    • DusanMPupak
      Četl jste vůbec zdejší recenzi? Očividně těch 9/10 dostala hra jako celek.
      • Ellendway
        A věděl si, že novinařina je podplacená práce?
      • coz je blbost, protoze jak muze dat nekdo cele hre takove hodnoceni, kdyz nehral jeji nejdulezitejsi cast? samozrejme multiplayer bude pecka, o tom nepochybuju, ale recenze je to prakticky o nicem...
        • ales.smutny
          Ale já ji hrál...
        • DusanMPupak
          Vy si tu recenzi také, prosím, nejprve přečtěte, než ji začnete hodnotit.
  • Moje dojmy: tak singleplayer je uplna tragedie. To je jeden velky script, quick time event a velky tunel v jednom. Mene volnosti jak v BFBC2 a je to neskutecne utahane. Uz me to ani nelaka pokracovat.
    Multiplayer je OBCAS fajn. Vetsinou je to zamorene dementnimi snipery, kteri nedelaji nic jineho, nez ze se krci v zatracenem krovi. RUSH je diky tomu pomalu nehratelny (Damavand Peak mapa je tomu prikladem) a na CONTESTu 64 zazivam skoro na kazdem serveru otravne lagy, kdy nemuzu behat, chodit a ani pomalu strilet. Na ostatnich modech v pohode. Prikazova ruzice je tam asi jenom ''aby se nereklo", protoze je absolutne k nicemu bez prikazu jako 'Need AMMO!' nebo 'Need MEDIC!'. A ano, vim ze ji chcou jeste rozsirit.. ale ted je to jedine tak na ozdobu.
    Jinak hra vypada pekne, obcas vidim velke kulove diky tem kouzelnym svetelnym effektum, ale hej. Vsak je to nejautenticni FPS.. pff..
    Zbrane ovsem, to je neco jineho. Ty jsou super.. nemuzu si stezovat.
    Uprime, zatim z toho nejsem zrovna dvakrat nadseny, ale hadam ze je to jenom o zvyku. Start multiplayerove hry je vzdycky takovy vselijaky, tak doufam ze z toho DICE jeste neco vykouzli. Davam tomu nadeji.. :)
    • Mohol by si prosim este popisat ako si hral multi kedze servery otvaraju az 28?
      • s korejskym VPN/Proxy - pristup uz 24.10.2011 nekdy kolem 17:00 naseho casu. MP funguje, SP taktez.
        • Joha
          Ktorý VPN service používaš prosím ťa?
          • http://www.battlefield-3.cz/forum/volna-diskuze-4/navod-na-vpn-aneb-zahrejte-si-bf3-25-10/
            Tady kdyz to projedes je hned nekolik ruznych navodu jak to zprovoznit driv nez 28.10.
            • Joha
              Díky moc, už som dnu :)
  • No ja nehraju FPS , jen sem to chtel prubnout jak si s tim poradi muj stroj , kdyz se psalo o upgradech kvuli teto hre . A na I7 4ghz 8gb ram a GTX 460 parada . Grafika je fakt nekde jinde proti konkurenci , to treba takovej RAGE se muze jit zahrabat podle me . A single player prvnich par misi docela zabava na to , ze jak jsem psal FPS moc nehraju . Takze jednoznacne palec nahoru a tesi se na vyzkouseni MP.
  • Nejlepší grafika všech dob. A přitom stačí bohatě HD6870 apod.
    • hosi hosi. s 5770 uplne v klidu
    • Nejlepší všech dob? Nejspíš ano, byť se nedá říct, že bych ty grafické jednotlivosti při detailnějším pohledu ještě nikdy neviděl. Jako celek to tady takhle asi ještě nebylo. Navíc mi přijde, že je to dobře optimalizované.

Moje sestava: i7 930, GTX 470 (285.62), 12GB RAM, 160GB SSD

Nastavení: 1920x1200 (60Hz), vsync ON, Field of View 70, nastavení vše v podstatě na HIGH, akorát textury byly ULTRA (tohle nastavení tam bylo automaticky při spuštění, krom vsync)

Benchmark 15 minut hraní (spustil jsem to v té pasáži, která byla v trailerech "FAULT LINE") mi ukázal MIN 29 - MAX 60 - AVG 45 (FPS). Zbytek mise (na mostě s vrtulníkem a zemětřesením) cca 5 minut jsem pak dokončil s přepnutím nastavení kompletně na ULTRA a dostal MIN 24 - MAX 59 - AVG 36 (FPS). Nějaký okem viditelný rozdíl tam snad udělal jenom AA z OFF na 4xMSAA (trochu světlejší stíny), což asi sebralo nejvíce z FPS. Taky je paráda, že se veškerá nastavení přepínají okamžitě a částečně je ta změna vidět na pozadí.

Jede to lépe než Metro 2033, v multiplayeru to sice může vypadat jinak a asi bude potřeba něco snížit, ale i tak to jede super. Tohle mi v podstatě potvrdilo, že moje rok a půl stará sestava bude nejspíš v pohodě odolávat minimálně i příští rok (pokud nebudou vývojáři prasata a bude všechno obstojně optimalizováno).
      • NO já to hraji na HD6870, všechno na max(ultra),AA vypnutý a jede to FPS 40-60, takže krása. Právě když porovnám s Metro a Crysis2, tak to vypadá líp i to jede líp. Takže podle mě suverénně nejlepší engine. Je vidět, že když se odhodí zátěž jménem DX9, tak je to sakra poznat *14*
  • DusanMPupak
    No, co na tu kampaň říct… Šestihodinová zábava, která když se konečně rozjede, tak končí. Grafika a zvuky jsou úžasné, ale jinak to na mě působilo jako lehce nedotažená napodobenina posledních dílů Call of Duty.
  • *14* *14* *14* Lubime vsechny kluky, cekame Vas na nasem gay serveru BF3 *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • No božíííínku. Až nám tyhle Battlefíeldíčky odemčinknou 28. Tak to si k vám příjdeme s klučíkama zašoupinkat *14* ..........

Ale René ani Radímek nedorazí... Se tak zřídili při CoDu, že ani jeden nemůže sedinkat....
  • xzone.cz ma spadlej server, ]: Too many connections prej. Odpoledne to samy i geforce.com, vsichni stahovali jak divi novy drivery.......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší