-
ano kontrast ma sialeny absolutne neprirodzeny.
-
Resit se to asi nebude, ale je pravda, ze tyhle nove hry jsou hodne prepalene a jas nekterych ploch je primo oslepujici (napriklad fasada domu na konci mapy metro).
-
ja si to na PC zahraju v 2560x1600 *5* ne jak socky s konzolami haha *6*
-
Neviem či má zmysel toto nejako riešiť. Je to v každej hre. A napríklad v takom Counter-Striku nejaký progamer za tých jeho 10 000 odohraných hodín dostane milión flashbangov a ešte som nepočul že by niekto oslepol...
-
proc by to melo vyjit na win XP, kdyz jim skoncila podpora? Tzn., ze tvurci SW nebudou XP podporovat, coz je v poradku. Tomu se rika vyvoj. To je jako kdyby jsi chtel system automatickeho parkovani na skodu 120 LS
-
S dovolením se mi XP ovládá mnohem pohodlněji a všechno tam udělám rychleji než v 7.
-
no neviem, na x360 - grafika standard ziadny zazrak ani s HD packom, single player kopia COD s trapnym pribehom - hracia doba cca 6 hodin na normal. MP skusim dnes, prisla mi uz limitka na PS3 :-)
-
nechapem, preco sa nikto nepozastavuje nad faktom, ze tato hra je zdraviu skodliva. brutalne prehnany kontrast, ktory sa neda nastavit ani nijako vypnut predstavuje riziko minimalne zrychlenej unavy zraku a myslim, ze po dlhsej dobre moze viest az poskodeniu. pri bete som mal seriozne problem s ocami po 4-5 hodinach hrania, co sa mi este pri ziadnej hre nestalo.
hra neponuka ziadnu moznost upravy nastavenia. to chce DICE aby niekto stravil 100vky hodin pri produkte, ktory mu fyzicky ublizi?
som sice fanusik BF serie, ale zda sa mi, ze toto uz fakt prehanaju. -
http://www.rockpapershotgun.com/2011/10/24/rps-exclusive-lack-of-a-battlefield-3-review/
>As you’ll have noticed, RPS is yet to have brought you a review of Battlefield 3. This is because, unfortunately, EA seemed to forget to give us a copy in advance of release. So instead, below is a picture of a puppy on a unicorn. *1* -
Rozdíl mezi námi je, že já se k tomu nesnížím. Raději přestanu přispívat, než abych utvářel takové perly, jako se občas povedly tobě.
A mimo jiné, občas tahle tvá zbraň docela přestřelila, ač sis ulevoval opravdu i u uživatelů, kteří se alespoň snaží být na úrovni, mimo jiné mě. -
na iphone
-
Kluci vy fakt na tech XP jeste fungujete? Jiste kazdeho vec, ale ze zkusenosti muzu rict ze bych zpet nepresel, pokud mate masinu na to aby roztahla BF3 tak nechapu proc se 7ckam branit, vzdyt vam na tom lepe pojede snad vse, lepsi podpora, pohodlnejsi ovladani..ja uz bych dal XP sbohem, za ty roky co dobre slouzily uz si zaslouzi odpocinek :-D
-
proc by mel patrit pod legendarni CoD co se progamingu i samotneho multiplayeru tyce?....
-
to proto že je to Battlefield když si hra , která je stejně nerealná tupá a hloupá jako to pro všechny "špatné" CoD nevidím důvod proč nehodnotit špatné hry jako průměr , průměrné hry jako právě Battlefield a CoD jako jasný nadprůměr a nejvíc smutný je že takové hry dostávají stejné hodnocení jako ty opravdu dobré hry u kterých autoři projevili alespoň kapku kreativity a svojí snahou se snaží posunout herní průmysl k lepšímu !
-
To je další stupeň. Na ten se dostaneš ve chvíli, kdy zjistíš, že bojuješ s větrnými mlýny.
Šetři si dech pro uživatele na úrovni, u zbytku si můžeš maximálně tak ulevit po těžkém dni. Kdysi jsem se něco naspamoval promluvami do duší místních blbečků, abych byl následně ubit desítkami takových komentářů, proti jakým jsem zprvu reagoval. -
Ony ještě nevyšly Windows 7 v maďarštině?
-
testovani hry na soukromem serveru mimo ostry provoz dle meho neni dostacujici na to, aby se z toho za tri dni hrani napsala recenze (a to jeste pominu ten day1 patch, ktery se jiste bude hlavne v MP velmi lisit od verze, kterou mel recenzent k dispozici)
-
Recenzent napsal, že hra jedno čtvrtinu nudí? To je hodně divná matematika. Mulťák je tak na 2 roky a první 2 hodiny singleplayeru tvoří čtvrtinu hry? To je hláška roku :D
-
A co takhle ohodnotit v nějaké RTS odděleně tutorial a ostrou část hry?
-
no vida, konecne sami priznavate, ze jste zrecenzovali nefinalni produkt s neplnohodnotnym MP a vydavali to za final.