-
Velmi dobrá recenze. Víceméně jsem čekal takový výsledek. SP je nejspíše dobrý, ale ne natolik, aby si z něj člověk sedl na zadek. MP je nejspíše po špatné betě také dobrý a hráči ještě mohou vsadit na to, že v MP bude mnoho uděláno, takže to nakonec asi bude velmi dobrý MP, který nebude mít vážnější konkurenci. Takže si to BF3 možná tak trochu kazí SP, který je v tomto případě ošem jen tréninkem před skutečnou hrou - před MP.
Hry DICE vždy potřebovaly trochu času na "dozrání", takže za pár měsíců si nejspíše také BF3 koupím. Doufám, že přidají ještě dost map a nejvíce doufám v nějakou pořádnou tankovou mapu, protože tanky se jim (jak jsem si zkusil v betě) povedly. -
Jde to hrát na Windows XP nebo je to opravdu jen na 7 a Visty?
-
-
Jen Visty a 7. XP nepodporuje directX 10/11.
-
to se muzete zeptat i jestli to bude chodit na win98...proboha clovece.. XP jsou tu uz 10let!!!
*14* -
-
to konzole taky *14*
-
-
Kedze na XP normalne DX10/11 nie je, tak nepojde - ak si ho dam nejakym sposobom nenainstalujes
Dalsia otazka bude, ci ti battlelog dovoli napojit sa do hry z win XP -
-
Tohle už zkoušel známej a nešlo mu to ani stáhnout ... na XP
-
-
-
Perefektní recenze *1* jen ty obrázky mi přijdou ošklivé a ozeřané. Jinak good prostě mulťák je hlavní *3*
-
-
Obrázky jdou v galerii rozkliknout na full...a v původní verzi měl jeden 11MB, takže jsme je museli trochu downgradovat...ale pořád by z většiny šla udělat tapeta...;)
-
-
Zrušit číselný hodnocení a 99,9 procent lidí tady má po p_deli... *1*
-
Vždy mě pobaví fascinace blbým číslem. 90% nepřečte recenzi, jen řeší to blbý čísílko a možná ten souhrn na 5 řádků :D
-
-
Jestli to nebude tím, že zdejší recenze z 90% vypovídají o hře kulový *1*
-
-
Gamereactor Sweden... :)
Nepotrebuje komentar
http://i.imgur.com/ckxUI.png
//redaktori z Gamereactor Sweden mi dali minus ;( -
-
To nemyslej vážně, ne? *1*
-
Este upravena verzia :D
http://i.imgur.com/tJWJK.png -
-
ten text je tam už navyše...
-
-
uz tam neni ;)
-
-
-
Díky že si to jsem dal, fakt si mě s tím pobavil *1*
-
http://cache.ohinternet.com/images/thumb/b/b8/Massimo.jpg/618px-Massimo.jpg
-
-
HAHAHAHAHAHA
*1*
I smell a sell out bič -
:D
-
-
-
Až odstraněj seky mezi jejich síťovým kodem a Frostbite 2 zaviňující záhadné úmrtí za zdí, jak bylo už u Bad Company, tak do toho možná pujdu :)
-
a stejne Red Orchestru nevymenim :)
-
no videl jsem teda tech 21 minut z prvnich hrani hry a celkem si o tom dokazu udelat obrazek. predpokladam ze kampan bude na stejne spatne urovni jako v bad company 2 takze ji nejspise ani nedohraju. ale na MP se tesim. *5* *5* *5*
-
-
Nekomentuj, co's nehrál!!!!!
-
Ty voIe tech mínusek nechte prince bejt. *1* *1*
-
-
Kyberšikana... *4*
-
-
S tvou inteligenci se ti stejne nepodari pripojit na nejakej server, takze se nemusis na MP moc tesit..
-
-
9/10 je výborná známka. Pokud se nejedná o až revoluční a dobře fungující počin, není namístě dávat více. Nemálo jedinců má pocit, že je to málo, proč? Videoherní průmysl je velkej kolotoč pěněz jako nikdy předtím a tak v ruku v ruce s tím musí jít marketing, PR, času je na to dost, vývoj přeci jen trvá déle, no a má je za tu dobu dobře "vychované" než aby spoléhali na vlastní zkušenost, prožitek, a věřili sami sobě, všechnu svou (ne)svobodnou vůli a víru vkládají do rukou recenzentů skrz pozvolnou intoxikaci vlastní mysli. V dávných časech se pastýř staral o své stádo. Dnes ten pastýř se proměnil, ale ovce vždy zůstanou. *2*
-
-
Pokud se nejedná o revoluční počin, popř. opravdový herní skvost, tak si to nezaslouží ani tu devítku, řekl bych.
-