Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to je výborné, piráti si vysele vyhrávají a ti co mají už originálku doma, musí čekat do 28.10.?
    kde zas soudruzi udělali chybu omfg?!!!!
    • upřímně, osobně nevím,jestli má cenu sypat prachy do her,které se roky nemění. navíc,jak je známo, poctiví uživatelé dnes mají možná i víc problémů a nevýhod ... doba je zlá,ale zloději jsou vyvojáři ;)
      • zlodeji nejsou vyvojari(dice/IW) ale vydavatele(EA/Activision) kdyz uz :P
        • Polovina kampane ze mnou a jede to nadherne. vse na ultra,4xAA, 1920x1080, gtx570, I5 2500 (4.4ghz ) ,8gb RAM... fps 35-60 ( prumerne 40 ). Naprosta parada, uvidime jak v multaku, ale rozdil mezi Ultra a High naprosto minimalni ale FPS velky rozdil. Na High jsem nesel pod 50. samozrejme s dnesnima ovladacema od Nvidie *12*
    • ano sice hrají "jen" singl, přesto mohl být právě singl dostupný >postivým< zákazníkům, kteří by se takhle nabažili na mp!
      • Ringwraith
        Tak si hru pirátni taky, zahraj single, smaž a pak si dej MP na origošu.
        • Proč bych si jí měl crackovat, když jsem za ni zaplatil? To raději počkám, aniž bych riskoval nějakou sankci na Originu. Mezitím si zahraju hru, kterou mi EA zdarma dali za opožděné zaslání cdklíče do BF bety a příště si rozmyslím, zda investovat do hry, kterou obchody prodávají a přitom se musí čekat na "release date"..
    • Ringwraith
      Piráti hrají krátkou kampaň.

Budiž ti útěcha, že multiplayer si piráti nezahrají.
      • Jak si přišel na to že pirati si MP nezahrajou ? Ja ho pařím :D Ono to chce použivat mozek.
    • NJn taky lituju ale pak si zase rikam ze to tak spatny neni. V patek svatek a ve ctvrtek v noci se asi proste nepujde spat (bude to prej v 1:00). Mno doufam ze budu mit porad hubu otevrenou jako kdyz jsem se poprve pripojil na Caspian Border.
  • KDE TO STAHNU??????????????????????????
    • tak a ted si tě najde tajná policie EA, která monitoruje všechno dělní okolo BF3! Půjdeš bručet do basy!
    • ales.smutny
      http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/html/pbPage.battlefield3_IE_LE

Třeba...
      • M.Habarta
        Velice sugestivní.
      • Ringwraith
        Dobře zahráno.

(Well played.)
  • ...měl jsem zcela bez pochyby pocit uspokojení z toho, že jsem se bavil. Ne sice pořád, v první polovině jsem byl hodně rozladěný a v první čtvrtině jsem se doslova nudil! ... takovéto hry dnes dostávají hodnocení 9/10? Tak to je vážně zajímavé
    • to proto že je to Battlefield když si hra , která je stejně nerealná tupá a hloupá jako to pro všechny "špatné" CoD nevidím důvod proč nehodnotit špatné hry jako průměr , průměrné hry jako právě Battlefield a CoD jako jasný nadprůměr a nejvíc smutný je že takové hry dostávají stejné hodnocení jako ty opravdu dobré hry u kterých autoři projevili alespoň kapku kreativity a svojí snahou se snaží posunout herní průmysl k lepšímu !
    • hodnotil snad celek a MP se věnoval dost. nezapnul jsem SP u Red Orchestry, neudělám to ani zde. BF2 byla arkáda stejně jako BF1942. Nečekám od 3 nic jiného. Ale recenze je to špatná. Nevím z ní nic o třídách, mapách, vozítkách, chování zbraní, pohybu = gameplay....to už jsou kolikrát cenější informace, tedy spíše postřehy, zdejších přispěvovatelů. Recenzeti by za takové braky neměli brát žádné peníze ani "zaclánět" schopnějším
      • Pokud má hra plnohodnotný singleplayer, nedá se v hodnocení přece přehlížet. Jeden člověk je na multiplayer, jiný si ho ani nezapne. Hru jsem nehrál, takže nehodnotím ze svého pohledu, ale pokud někdo píše, že se půlku SP kampaně nebavil až nudil, pak téměř ultimátní hodnocení přece nemůže dát!

Kde to jsme? 9/10 má mít po všech stránkách špičkový titul, který patří celkově k tomu nej v žánru. Dnes je hodnocení v řadě recenzí dost zvrácené, platí 7/10 = blbost, 8/10 slušný 9/10 dobrý.
        • Aco Men of War Assault squad, world in conflict? SP taky mají, ale kdo by ho hrál. Přitom MP dominuje (val) natolik, že si hry zaslouží ultimátní (ne desítkové) hodnocení. MP hru hodnotím podle MP, SP hru podle SP. Tady je vydět, jak si vás zpracoval PR. Kdo z vás snad od SP cokoliv nadprůměrného čekal??? A já jsem tomu rád, ještě aby mrhali zbytečně silami
  • Hank90
    zahrám si to keď to spravia aj na windows XP
    • proc by to melo vyjit na win XP, kdyz jim skoncila podpora? Tzn., ze tvurci SW nebudou XP podporovat, coz je v poradku. Tomu se rika vyvoj. To je jako kdyby jsi chtel system automatickeho parkovani na skodu 120 LS
    • na iphone
    • Ony ještě nevyšly Windows 7 v maďarštině?
    • a já pokud to pude na 98čky... jinak řečeno, nehraj to blbečku
      • Nechapu proc by mel bejt blbecek, me osobne taky stve ze to nejede na XP pac 7ky nechci.
        • Kluci vy fakt na tech XP jeste fungujete? Jiste kazdeho vec, ale ze zkusenosti muzu rict ze bych zpet nepresel, pokud mate masinu na to aby roztahla BF3 tak nechapu proc se 7ckam branit, vzdyt vam na tom lepe pojede snad vse, lepsi podpora, pohodlnejsi ovladani..ja uz bych dal XP sbohem, za ty roky co dobre slouzily uz si zaslouzi odpocinek :-D
          • S dovolením se mi XP ovládá mnohem pohodlněji a všechno tam udělám rychleji než v 7.
  • sakra už nebrečte a běžte urážet CoD o článek vedle, když se toto děje při recenzi BF3, tak co se bude dít u recenze na MW3? Vši autora udupete a shodíte Games za to že tomu moc málo nebo až příliš?
  • Tak clovek moc nevi, co si tom celem myslet:

http://uk.gamespot.com/news/6341065/battlefield-3-review-delayed

Gamespot recenzi zatim nevydal, protoze by to nemohl pred vydanim otestovat, vsude jinde to evidentne neni vubec zadny problem a singleplayer sice neni kdo vi co, ale multiplayer je proste uzasny, na coz staci recenzentovi jeden den.
    • ales.smutny
      Měl jsem na multiplayer dny tři...no, skoro čtyři...
      Gamespot podle všeho dostal kopie hry dnes.
    • nj to je pravda, ale na druhou stranu přeci jenom takový IGN, 1UP nebo Game Informer měli ještě před veřejnou betou nahráno v MP desítky hodin po různých akcích nebo ve studíích EA případně přímo DICE
    • Tohle je primo dojemne:
      >Copies are set to arrive on Tuesday because there is a Day 1 update. DICE are perfectionists -- they will not stop polishing the game until it is in your hands. The Day 1 update incorporates real-time feedback from the beta, ensuring that the consumer experience on launch day is outstanding. It is the actual consumer experience that we wish to be reviewed. The game with the Day 1 update will be available for review on Oct. 25.
      • ales.smutny
        Plus nezmiňují, že vybraná periodika už měla k dispozici finální build v té podobě, kam ji upraví Day 1 patch. Měli jsme vlastní servery a vlastní Battlelog dokonce. Doufám, že pak data sloučí...:)
  • at zije konzum a prumernost schovana za hodnocenim 9/10...
    • Za trest si zahraj Shadow Harvest: Phantom Ops. Pokud chcete soudit objektivně, musíte znát hranice spektra, ne hodnotit jen ty nejlepší tituly a pak si stěžovat na nadhodnocování.
    • At zije demence a nizké iq za anonymním komentářem na games.cz
      • MishKonn
        Amen, brother.
      • už ho nechte, je to jeho názor a od toho recenze je, když si chcete udělat obrázek o filmu, tak taky jdete na CSFD, kde jsou těch názorů tisíce, takže doopravdy vidíte, jak si co stojí. Dle autora je to devítková hra, tak se s tim smiřte ne? Mě se taky absolutně nelíbil Duke, kterýmz bych dal 4/10, ale neurážím recenzenty v jejich článcích.
        • MishKonn
          Názor? Haha. A na čem je tento názor založen?
          • Na dojmech a pojmech. Zazil jsem u toho emoci, pridam bod.. nakonec jich nasel devet *3* Aneb neustalym hranim a campovanim u pocitace, prebirame jine hodnoty, ktere nam v realu chybi ;)
  • Kingo1983
    K tomu pribehu v SP ze nieje bohvie aky strhujuci poviem len tolko ze ak by ste sledovali vyvoj a vsetko okolo BF3 od zaciatku, tak by ste vedeli ze Dice v casoch ked este boli len prve screeny povedali ze pribeh nebude ako u konkurencie od zaciatku do konca jak nejaky Hollywoodsky blockbuster, ale naopak bude skor sa podobat a ze si beru velky priklad zo serialov Generation Kill a Over There, ti co vedia ake su to serialy isto budu vedet ze to neni na styl Ramba atd.
    • ales.smutny
      Bohužel, právě ty části, které se velmi veeeeelmi vzdáleně přibližují Generation Kill a Over There (první mám rád, hlavně knížku, druhý moc ne) nefungujou a patří do té nepovedené první části. To je právě to zklamání a po čase stereotyp, protože tam je vlastně jeden a půl prokresleného spolubojovníka z řad Američanů.
      Nejde o to, že by nebyl strhující... on je nesmírně plochý. Bez postav se tenhle styl hrát nedá. A přitom, na pár scénách je vidět, že i tohle mohlo fungovat.
      Víc právě funguje ten přechod do pozice thrilleru s válečným a akčním pozadím.
      • potom ovsem nechapu, proc to neni zohledneno v hodnoceni recenze a proc je to devitka, kdyz ta hra vlastne castecne stoji za prd. a natolik revolucni MP, aby to ten SP vyvazilo, ta hra urcite nema.
      • Kingo1983
        Moze byt, hru este nemam doma takze ja som len napisal co sledujem BF3 od zaciatku. Tak ci tak kvoly SP si tuto hru nekupujeme :D
  • Zdá sa mi to, alebo je grafika single a multiplayeru diametrálne odlišná, resp. v singleplayeri je podstatne lepšie vyvážená, čo sa týka kontrastu a sýtosti farieb???
    • no tak ono to bude možná tím, že autoři recenzovali konzolovou verzi, která je jako jediná pro redaktory dostupná, takže se mohou plést origo screeny a screeny pořízený přímo autorem. Ale spíš je to jenom zdání
      • ales.smutny
        Ne, recenzovaná byla PC verze (která byla v review verzi pro novináře, nikoliv konzolová) a v screeny jsou z rozlišení 2560 x 1600 a maximální detaily.
        • tak to se omlouvám myslel jsem že zde jsou vydavateli zvýhodňovány konzole
  • Nejako sa mi ztraca zmysel tejto"hry" ! MUsim u toho pouzivat aj rozum alebo si vystacim len s pravackou a lavackou ? (nohy neratam tie mam na vrtanie sa v nose) Prosim o vysvetlenie len intelektualov a vysluzilych veteranov bo ostatny sa zda ze su ovplyvneny EA kampanou :D
    • Zmysel tejto hry je v multiplayeri a či v ňom budeš používať rozum, záleží tak nejak na tebe *3*
    • Pane proffesor mate spatnej proccesor...
      • ale ale vzdit mi tam tiká nový silikóoon z valley!! Az mi v noze z toho píska . . . apropo mam pískajuci zdroj niexce niekto ako odpudzovac manzeliek? :D . . . funguje spolahlivo!
    • Je to střílečka, co myslíš, že tě čeká?
      • MishKonn
        Již od dob stařičkého Doomu byly přece FPS jednou z nejvíce intelekt namáhající zábavou, taky nechápu, jak si můžou dovolit takovému úpadku nadělit takovou známku.
        • Přesně tak...vůbec nechápu jak si můžou vůbec dovolit vydat hru která je označená jako Akční FPS jako normální střílečku...to je uplnej skandál...měl by tam být tam stavění základny spropracovanym ekonomickym modelem a managmentem techniky
          • s správou tehcniky a managmentem základny

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší