Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3 se nebojí kontroverzních scén à la Modern Warfare 2
11.10.2011 | Aleš Smutný
79 příspěvků
-
Me spis zarazi atomovka v Pariri. Ku*va to musim v kazdy strilecce odstrihavat dratky od atomovky WTF?
-
Když hraju SWAT 3 nebo 4, tak pokud zastřelím civilistu, tak se objeví Mise NEsplněna. Hra mne dál nepustí. Pokud někoho baví prostě jen střílet civilisty, tak mu stejně není pomoci. A stejně si pustí GTA, tak je to jedno. Stejná blbost jako LA Noire, kde si můžete jezdit jak prase a nijak hra netrestá...
-
no když si představím třeba Prototype 2 jak masakruju selý město civilů a vojáků, sem tam mutantíka..nobody cares..tohle je fraška...morálku by měl mít každý v sobě, za děcka jejich rodiče, a ne aby parta nějakejch lidí rozhodovala o škodlivosti produktu pro celý svět... násilný člověk se nazapře, jen z her a televize se to nenaučí... svoboda slova a vyjadřování je velmi důležitá, dokud budou "ti nahoře" cenzurovat každou pí(ovinu společnost se rozvíjet nebude. Člověk ani nemůže napsat slovo PÍ(A, denně ho slyším ve společnosti ale na webu se to nesmí co??
-
mam par otazek ohledne BF3, jak a kde koupit tak abych to mel anglicky ? umoznuje origin zmenu jazyku jako to umi steam ? a jak to bude z krabicovkou jestli to nahodou nebude takovata multijazycna verze ktera se nainstaluje podle "mistniho a jazykoveho nastaveni" ve windows takze pred instalaci bych musel prehazovat na anglictinu a pak teprve instalovat
-
-Did you kill anybody?
-A few cops.
-No real people?
-Just cops. -
-
FÍ JO, ty jsi to napsal normálně v ANGLIČTINĚ. Tak to mě fakt posadilo na zadek, to mále kdo umí napsat anglicky 4 věty bez chyby.
-
-
myslis, ze je to anglicky tak tezky nebo co? ze tady rikas, ze to malo kdo umi.. :D
-
Jak vidim, leckdo to nezvlada ani cesky.
-
-
-
Mě to přijde jako samoúčelná scéna, založená na uměle směřovaných okolnostech - tzn. kravina. A kraviny je lepší nevymýšlet a neřešit :-)
-
-
každý záměr je umělý... ikdyž by bylo fajn, kdyby to řešili jako falloutovské dilema - zabij nevinné, zachraň mnohé a dále nejlépe skliď nevděk
anebo
nezabíjej nevinné, ale nech zahynout mnohým...
holt ale RPG to neni *4*
-
-
Článek okurkové sezóny.
-
Co třeba je podplatit, dát jim šanci se vzdát, nebo je omráčit, nebo odpoutat jejich pozornost a zmizet? To je hodně pseudomorální rozhodnutí, když bych vzal jen fakt, že pár frantíků s devítkama(chápete, frantíků, dyť ti se vzdaj i kdybych na ně mířil vodní pistolí) se bude stavět do cesty plně ozbrojené četě amerických rambo mariňáků. *7* Když už chtějí být "kůl", tak ať vymyslí něco pořádnýho. Místo sp kampaně mohla přijít vyladěná mp beta bez bugů a oni toto.
-
-
Je vážně udivující, jak se různé národní stereotypy mezi lidmi stále drží - Frantíci se jednou vzdají (ale ne bez boje) a už jsou z nich vyhlášení srabíci. *3*
-
-
A my se vzdali a dokonce uplně bez boje a stejně jsme nejlepší *15*
-
-
Pokud myslis zabrani Sudet, tak ver, ze v te situaci jsme vpodstate nic jinyho podniknout nemohli :).. Nasledny zabrani uz bylo jen otazkou casu, kdyz vsechny bunkry a kryti mas v zahranici :D..
-
-
A to je ono. Bránit se nemělo cenu, nic sme nemohli dělat...a stejně budeme tvrdit, že Francouzi jsou zbabělci. Ačkoliv vím, že po odebrání sudet byla už vážně obrana nemyslitelná, tak před zabráněním nám šlo oupouštění pozic taky dobře. I kdybysme byli prohlášeni za agresora, tak jsme zahodili národní hrdost kvůli tomu, abysme o 73 let později se vysmívali těm, co ty životy položili v jiné zemi při obraně, absurdní *15*
-
-
A čemu se divíš pokud to nevíš tak právě Francie byla jedna ze zemí která nás předhodila Hitlerovi takže na nějaký ten posměch máme celkem právo. To co jsme udělali byla jediná možnost jak uchránit náš národ. Je fajn vědět že by jsi chtěl v té době boj ono by to asi bylo lepší protože by tví rodiče možná padli a ty by ses nikdy nenarodil a nepsal sem takový hovadiny.
-
-
-
-
-
vyladěná beta? krásný protimluv *15*
-
-
Bych rekl ze beta vyladena je, hral jsem ji tak tyden kazdej den po praci 2 hodky na PS3 a nestalo se mi ze by jsem se nejak bugnul nebo ne, podle mne je to plnohodnotna hra, a samozrejme jako kazda hra potrebuje patche co vychytaj mouchy...
-
Tím myslím tu pro představení hry veřejnosti, nikoliv interní build ve fázi vývoje.
-
-
Mno tak to s tim myslenim zase tak moc neprehanej :D
-
-
Vím že to byl vtípek, ale nedalo mi to. *15*
-
-
-
-
Ale dyť přesně nemůžeš vědět jak to přesně ve hře bude....pochybuju že to bude scénář kde bude 12 vojáků a budou se je snažit zastavit dvě benga.....
-
-
Tak když je schopný je zastřelit, asi nebude v těžké nevýhodě, co?
-
-
Dyť může bejt spoutu různejch scénářu.......ty píšeš jak kdyby si věděl co tam přesně bude.....
-
-
tak napadaji me dva omluvitelne:
1. USA zautocilo na Francii a tudiz policie jako ozbrojena slozka ministerstva vnitra je legitimni cil ...
2. ti policiste jsou prevelceni teroristi ..
po pribehove strance jeden horsi nez druhy .. -
-
no tak zalezi na ktere strane stojis .. teoreticky by nemela byt omluvitelna vrazda kohokoliv ..
-
Vrazda dvou policistu neni omluvitelny scenar?
-
jak je collateral damage v pripade vrazdy dvou policistu omluvitelny scenar ... ? :)
-
Alebo tretia moznost: collateral damage.
-
-
Prostě mi to připadá takový moc nasimulovaný morální rozhodnutí, tudíž i jaksi jen špatný pokus udělat si reklamu, nebo pokus tomu sp dodat na vážnosti. Prostě ať už ve hře vypadá jakkoli, je to trochu absurdní a pro potřeby kvalitní kampaně zbytečný. *3*
-
-
Já se každopádně necham překvapit.....když se to tam vloží šikovně tak to může bejt zajímavý, ale samozřejmě to můžou i pokakat.....
-
Což mi připomíná že tu diskutuji tak trochu o hovadině, du pryč. *15* *2*
-
-
-
-
-
Třeba jim zase vyhořela továrna na bílé vlajky...;)
-
-
tedy dneska se ale resi nesmyslu, to za starejch casu sem takovych nevinych lidi pozabijel v "red eaglu" hordy a bylo jedno kdo to byl, muzu, zeny, duchodci, policajti nebo deti v kocarku vsechno se rozmazlo pod kolama a streva se zasprajcly na stěračích :D