Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky vám to přijde velmi ironické, když všechny nejlepší hry roku dávají po tom co začne škola? Chápu Vánoční trh avšak alespoň ta beta mohla být už v srpnu, dost jsem se nudil.
    • Jack1947
      No ale otazka je co by jsme pote hrali pozdeji, ano nizsi trzby lide cestuji atp, neni cas hrat takze na podzim to je idealni.
    • Přes leto je obecně menší tržba. Já dělám v IT sektoru a pres leto mame nejmin prace. protoze lidi jsou na dovolenejch a užívají léta. zato září říjen, to je práce až nad hlavu
      • ja taky uzivam leta, tak ze se konecne muzu natahnout na kresle ke kompu, s pivem v ruce a zacit si uzivat cele trilogie na jeden zatah, bez jakejkoliv starosti typu "jezisi, uz je 5 vecer, mel bych delat ukol na zejtra".
    • strikamrad
      Možná proto že ne každej v létě sedí jen u Pc ?
      • Ano, mohl jsem sbírat houby ale nerostly. *9* *9*
    • Vsrpnu to byla ještě Alpha ale ... *15*
    • Já kupuji hry až po nějaké době, když už vím, jestli za to stojí, mají opravené bugy a jsou ve slevě na Steamu. Jinak je to proto, že né všichni sedí doma i v létě, jak už tu psal ten nade mnou.
    • cez leto sa fakt menej hra, maju to podlozene cislami, to preto
  • Kurňa já se chtěl vysmívat (jakožto majitel BF3 Premium) všem kdo přistup k betě nebudou mít, ale jen 3 dny náskok? S mým internetem budu rád, že to za ty 3 dny vůbec stáhnu. *9*
    • Radioaktivni_surikata
      Jestli budou mít přetížený servery (což je dost možný), tak bůh ví jak se to stáhne a jestli se vůbec naloguju. Týden by se mi líbil víc...
    • lidi nadělaj kvůli jednomu Stress Testu takový povyk, že by se jeden i divil...
  • By se to melo jmenovat spis last gen, kdyz to uz pri launchi zaostava za par let starym PC a pojede to na medium, ne?
  • Při prodeji Medala to byla taková strašná promo akce exclusive beta BF 4 :D a oni jim daj jenom tři dny navíc k tomu simulátoru otevírání dveří :D :D
    • Mato1987
      Nj nie je to nič extra a ešte k tomu to ani nevyužijem kedže tu nebudem, ale zase na druhú stranu mňa osobne warfighter bavil :)
    • http://www.youtube.com/watch?v=72Ew-awbsNw

*15*
      • Mato1987
        celkom dobrý a chytlavý song, škoda že je taký krátky :D
  • No ještě to chce vyřešit nákup nového počítače :)
  • Pilgrim66
    3 dny a to znám lidi co si to koupili/chtěli koupit jen kvuli tý betě.
  • boze ja se tesim jak maly jarda *14* *14*
  • tak tohle se mi nezdá asi zustanu u battlefieldu 3.
    zas tak moc vylepšení tam nebude. počkam si na 5
    • No já nevím, já si počkám raději až na Battlefield 8, tam to bude asi o dost velkej kus dopředu. "ironie" *7*
      • tak nemusím kupovat každéj díl v serii. Co je na tom dívného ?
        • Divnýho je na tom to, žes to ani nehrál a už děláš závěry a raději si počkáš na údajnou pětku o který se neví už vůbec nic.
    • Mato1987
      graficky tam fakt vela nových vylepšení nebude, no čo sa týka customizácie zbraní a veľkosti máp, počtu vozidiel a inej vojenskej techniky tak bude určite lepší ako jeho predchodca, čítal som to v jednom dojme od jedného užívateľa, ktorý bol na gamescome a mal možnosť si zahrať bf4.
  • Vypadá to peckově, rozhodně kupuji. Již mám připraveného jednoho Masaryka speciálně na nákup her pro PS4 (kterou mi zaplatí rodiče).
    • jsi chrchel plovoucí v toaletní míse života a navíc vypadáš jako justin
    • kickasl
      davam ti plus.... originalita nic moc a vtipny to taky neni, ale jinak slusne propracovany troling
      • Jack1947
        Mozna ze konecne dal, na mou radu a naucil se konecne nejak, "trollovat".
    • a já ti dám plusko, protože je i to všechno u zadku a stejně je zcela normální, když něco rodiče kupují svým dětem....pokud to nikdy nedělali, je mi jich líto :(
      • No jelikož tvrdil, že už je dospělý, tak je to dost smutné, když ti v 18+ kupují rodiče konzoli:) Pc pro školu chápu, konzoli nikoliv. Takže jsou dři možnosti, jak to je: 1. lže teď, 2. lhal předtím a 3. nelže, je dospělý a tím pádem pako, co si neumí vydělat peníze na jednostranou hračku a ždíme své rodiče. Myslím, že by pro něj bylo lepší, kdyby lhal:)
        • Představ si situaci:
          Je ti 18-20 a udělal si maturitu a dostal ses na VŠ. Vždycky sis přál herní PC či konzoli. Nebyl ale důvod kupovat. Nyní si ale zvládl první důležitý test tvého života. Koupě konzole atd. od rodičů v tomto věku je pak naprosto normální a v pořádku. Mimochodem, že je někomu 18+ neznamená, že si může v pohodě vydělat na konzoli - ne v dnešní době. *3*
          • zkuste bydlet na vesnici a sehnat brigádu, když je těžké sehnat brigádu v praze... já ještě zažil doby, kdy brigády bylo tolik, že si člověk mohl vybírat. To ale už dávno není. Situace je podstatně horší.
          • Co brigáda? Pak nemaj mít VŠ lidi pověst lemplů...studovat do 30 a nemakat
          • brigada ti nevravi nic?
            nieje to v poriadku
    • ty už jsi tak nudný, že nikomu nestojíš ani za to mínusko
  • Dotaz
    1)bude to šlapat dobe s grafárnou Gigabyte gtx570 SOC ( ta nejvykonejsi verze ) ?
    2) plánuju bf4 premium pro pc, kdy se to vyplatí koupit? Pujde to casem koupit vyhodne na aukru nebo pres ten key..obchod nevim presne nazev ?
    • Pokud ti funguje BF3, bude fungovat i BF4.
      Hry je většinou lepší kupovat později - cena docela rychle opadne aspoň o 10 %.
      • no já budu nakupovat za key4you :) nebude mě hra stát 1500, ale 1000 a bude tam i to first DLC, tak co :)
        • No pokud ti nevadí absence češtiny, tak proč ne ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit