Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Si vzpomínám, jak jsem si jednoho coby věrný hráč BF2 pořídil Bad company 2, chtěje ji nenávidět za arkádovitost etc. - ale nakopak mě ta hra velmi bavila. Arkádovější střílečk, proč ne, řekl jsem si a čekal na vážnější a taktičtější BF3... z něhož vylezla ještě větší arkáda než z BC2. Pointa: zcela mi uniká rozdíl mezi jakože arkádovým BC a jakože reýlným BF
    • V cem byl BF2 realnejsi nez BF3? ja si vzpominam jak jsem zkousel BF2 v dobe kdyz jsem jeste porad mastim Flashpointa a prislo mi to jako nezabavna arkada a BF3 mi potom naopak prislo jako zabavna arkada.
      • Nejde o realnost, ale tempo!
  • Chtějí zničit další dobré jméno.
  • A neni to jedno? Pripadne nove BC bude proste dalsi modern warfare BF, takze neco jako BF5 ?
    EA to ma dobre promyslene. Aby je lide nekritizovali, ze vydavaji kazdy rok novy BF, tak budou rotovat BF, MoH a BF:BC, pricemz to bude porad plus minus stejna hra, jen s jinym nazvem.
  • *v urcitych smerech zacinaji podobat :D chybicka no
    • jejda to melo patrit k necemu jinemu
  • Ani nemusia. Singleplayer stál aj tak za prd a multiplayer rovnaký ako v iných častiach. Dúfam že už konečne niekoho napadne spraviť zase niečo z druhej svetovej, a naj by bolo ak by to bolo práve DICE. Zažiť taký výsadok na omaha beach vo frostbite 3...
  • No more battlefield ! Please ! :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit