Přejít na výpis diskuzí
Battlefield Hardline - dojmy ze singleplayer kampaně
21.3.2015 | Daniel Kremser
107 příspěvků
-
No vidis kazdy sme iny, mna zase tieto COD like SP kampane nebavia az hroza. Plne radobyhustych vojclov zachranujucich svet a nuda k zblazneniu. BF3 som vydrzal asi do 3 misie, Homefront do 2...a BF4 som sa prekonal a so sebazaprenim to dohral. COD nema pre mna zmysel, kedze tam ma ani multak nezaujima.
-
Nepiš to takto veřejně, nebo přeladí generátor recenzí a vyhodí to namísto 8 rovnou 7!
-
hra si zaslúži kľudne aj 9/10.
-
A koho zajima co je okopirovane v dante Inferno, ja jen rikam ze to dělalo stejny studio a ne DICE, na coz jsi narazel..to je cele..Dante Inferno je mi u zadku:)
-
A nebo seduuum https://www.youtube.com/watch?v=fAQjTheTRHc
-
nauc se cist a chapat text...vyrostl jsem na bf2, tzn zadny zbytecny singleplayer, ktery bf nepotrebuje...na single jsem mel jine hry, kde byl mp mnohem a mnohem kvalitnejsich. A mozna prave kvuli BF2 jsem citlivy na to, jak se BF serie vyviji...
PS: MOBA hry nehraju, hopsacky taky ne (ale rozhodne neodsuzuji) ... z novych her nehraju takrka nic, vyjimkou pro me prijemneho (ne dokonaleho) Far Cry.... parim stare kusy -
ano, jsem na to hrdý. Protože já neřeším jak moc je film, hra, nebo kniha "umělecky nabitá (i nabytá a nablitá)". Klidně se přiznám všem zdejším frantíkům že už jsem viděl a hrál hodně záležitostí co měly nízké hodnocení, ale bavily mě víc jak některé extrémě overrated kousky. Je mi uplně fuk jestli něco schytalo třicet nezávyslých ocenění, pracoval na tom slepý programátor s rakovinou a povyslím varletem po nocích v Bagdádu. Nebudu slintat nad něčím, co je pro mě čistá nuda.
Klidně se přiznám, že si dokáži užít akční zábavnou hru a rozhodně se nebudu řídit názory nějakých samozvaných exkrementů (tedy pardón expertů) z diskuze. -
Ty by sis taky zahrál ne ale jo jsem cílovka teda no... když ti to udělá radost *4*
-
Dovoluji si odhadnout ze recenze Hardline na tiscali dopadne osum z deseti.
-
ja se vždycky divil kdo je cilovka a vida, ggg a jack *1*
-
Já mám hodnocení ukradený. Jak už jsem psal. Kolik akčních arkádových fps "vojenských" her za rok vyjde? Jedno CoD, jeden BF (někdy) a to je tak vše. Já se za to nestydím a dám si singleplayer s chutí. Je mi šumák, jak je hra naskriptovaná, bavím se a to je hlavní. Na zdejší yntechelektuální kousky, které páni recenzenti protlačují naštěstí nejsem a doufám, že nikdy nebudu dost vyzrálý.
BTW: RATATATATATATATA -
můžu se zeptat jakou kampaň měl BF 2? Dyť singleplayer byl jen boj na mapičkách s botama. Těžká nuda.
BF3 a 4 mě bavil. Chápu že dnes je hrozně cool sypat těžký hate na hry ala CoD, BF, nebo MoH a v žádným případě není přijatelé aby se u nich někdo bavil když dojde na singleplayer. No já sem asi vyjímka. miluju tydle wanna be vojenské arkádovky s klasickým military story a hustejma vojáka. Podobných her vyjde jedna dvě za rok. Nevím proč jim nedáte pokoj. Vašich hypsterských hopsaček, moba her a tahovek vyjde mnohem víc. -
Že okopírovanej ty vle, to je dneska normální že někdo vymyslel nějaké techniky, možnosti a jiné hry se inspirují... ale tak kdyby nešlo o tebe divil bych se takhle se ani nedivím *6*
Hry o něčem jiném ale zkopčené a co zkopčené není co... ty si na BF:H snad čekal tak moc že kapan bude nějaká pořádná... -
Je to trochu takže u CODU se nenadává ( aspon né tolik) BF co je v tom čerstvější a teprve experimentuje tak sklízí kritiku. Kdybys četl jeho jiné tady články veděl bys že to možná nedali správnému člolvěku... ale pak by se zas nadávalo že je to nadhodnocené. Beztak v recenzi méně než 7 nebude. Nejde to přeci jenom to je EA.
-
Jak v BF3, tak v BF4 me kampan nebavila, naopak byla pro me utrpenim...a nebylo to poctem lesbickych postav...holt jsem vyrostl na BF2 a single jsem hral u jinym her, kde byl tisickrat kvalitnejsi...
-
*11* *11* Zase článek nazvracení. LoL Kampaň v BF 3 a 4 byla skvělá a vždy zabavila. Pro zdejší pány recenzenty asi málo lesbických postav.
-
kecy...kdyby to delali ti sami lide nebo meli aspon volnou ruku tak by to za neco stalo *7*...a Dante Inferno je akorat okopirovanej GoW a DmC
-
To je pravda, akorát se to nekupuje kuli SP kampani a kdo nechce jí hrát nemusí může hupsnout do MP a užívat si hlavní podstatu.
-
možná kdybys za ty hry platil, hodnotil by jsi to jinak
-
Ja som sa bavil, iste kampaň má svoje chyby ale je o svetelný rok lepšia ako domrvená a odfláknutá kampaň u bf4. Ale v mnohom tam boli záblesky srandovnej bad company kampane...Pre mňa 8/10, multiplayer je zábava, zatiaľ mám síce nahratých len 3 hoďky spolu s nejakými 50 hodinami z oboch beta testovaní a ja sa bavím, hra je jednoznačne lepšia než bf4, tá hra totižto nepadá a nemá žiadne technické problémy ako to bolo u bf4 a stále je.