Přejít na výpis diskuzí
Battlefield kam se podíváš - trojka zdarma na Origin, novinky pro čtyřku a poznámky k videu z BF Hardline
29.5.2014 | Aleš Smutný
50 příspěvků
-
Souhlas.. Jenom jsem opomněl, že EA tento krok mohla provést v kontextu s koncem GameSpy.. Takže ikdyž oficiálně podpora starších BF skončí, stále si hráči, kteří vlastní starší díly budou moct stáhnou BF3 a přejít na novější díl.. Sice kvalitou někde jinde, ale i tak od nenažrané EA..
-
At si to zahraje kazdy, koneckoncu i kdyz to stoji za zlamanou gresli furt lepsi nez ten fail 3,5. *4*
-
jj, ty tisice lidi kterym to bud nefunguje (to je jeste lepsi varianta) nebo rozesere widle ze je muzou preinstalovat ... ti to vsichni delaj spatne ...
-
Bych rek ze sou si tak +- kvit ... ale on steam taky neni o moc lepsi ...
Zlatej gog. -
možná to chce přejít z windows 98 na 7 ;) Já s tím např žádný problém neměl a vesele mi to tu tančí.
-
EA vydá modařské (nějak nevidím důvod psát dvě d, ale to jen tak mimochodem) nástroje a internet exploduje. Už vidím ten hate. "Oni to vydají ZDARMA? A ještě to oživí módama? Taky to mohli udělat před čtyřmi lety, bastardi jedni." Což nakonec, nezvratitelně, vyústí v: "Cože? EA mi nabízí JENOM 100 Kč, abych vyzkoušel jejich hru? POZDĚ! Já hraju jedině na WiU."
I když zde existuje, samožřejmě malá, šance, že jsem se nechal trochu unést. -
mohli dat alespon premium ktery nema kazdy
-
poděkuj redakci games klubu.Na projekt on the house jsem narazil čiště náhodou na bonuswebu.Tak jsem využil příležitosti a pak napsal příspěvek hned jak to bylo možný a upoznil na to./+fix na origin klient/.tzv 2 dny po zveřejnění informace z BW.výsledek? Reakce žádná/games/ a zrzavej ušák má ještě kecy.
-
Nevím no, co si o tom přesně mám myslet. Pokud jim jde o nové hráče, kteří by teoreticky mohli koupit další DLC a stále by hráli hru, tak si spíš myslím, že by více pomohlo, aby vydali moddařské nástroje. Ty by určitě hru oživily, ale to je bohužel EA...
-
jej...Fakt nechápu ty kteří to buzerujou. Tak je tu prostě BF3 zadara a někteří EA ještě hejtují...náhodou pro mě je fakt fajn že teďka vychází ty hry zdarma. Dead space je skvělé a PVZ samozřejmě taky a u té BF3 si DLCčka kupovat nemusíte a už se těším až to budu mít stáhle a konečně si zahraju. U mě má rozhodne EA palec nahoru i přes některé ty nechvalné známosti...a navíc těch her zdarma nejspíš ještě pár vyjde *5*
-
Ty vole oni už lidi nadávají i na hry co si můžou stáhnout zdarma...
Ale proč né, že? Tak jen do nich a ještě trochu přiložim pod kotlem, nedávno takhle uvolnili zdarma první Dead Space a teď do nich... -
pořád lepší než uplay
-
neni nad to koupit si hru, kterou po 2 letech davaji zadarmo....a pak se vsichni muzou pos*at kdyz tu nekdo napise, ze hry radsi stahuje *7*
-
jzs ja to prosvihnul :(((
-
Zůstane, nedávno takhle uvolnili zdarma první Dead Space :)
-
Výborně EA.. Lidi, co si koupili původní BF3 a premium určitě skáčou radostí..
-
pokud si to stahnu, zustane mi to uz v game library i po tom 3. cervnu ?
-
Puvodni, proc myslis ze to vydali zdarma? Chteji z toho vyzdimat posledni prachy a nalakat nejaky zoufalce na koupi DLC.
-
rikal sem si, kuli BF3 si tu srajdu stahnu... ok.. ted to mam v kompu a nejde to spustit, hledam na googlu a vidim ze to je uplne common problem, bohuzel zadny z reseni mi nefunguje... supr prográmek, jen co je pravda
-
puvodni