Přejít na výpis diskuzí
Battlefield kam se podíváš - trojka zdarma na Origin, novinky pro čtyřku a poznámky k videu z BF Hardline
29.5.2014 | Aleš Smutný
50 příspěvků
-
Takze BF3 se porad jeste hraje, ano?
Nemam na to komp zatim a premyslim, jestli to lidi budou jeste za pul roku - vanocni upgrade- hrat... -
a je to jen původní B3 nebo i se všemi DLCčky? ;)
-
-
pokud si to stahnu, zustane mi to uz v game library i po tom 3. cervnu ?
-
-
Zůstane, nedávno takhle uvolnili zdarma první Dead Space :)
-
-
jzs ja to prosvihnul :(((
-
-
poděkuj redakci games klubu.Na projekt on the house jsem narazil čiště náhodou na bonuswebu.Tak jsem využil příležitosti a pak napsal příspěvek hned jak to bylo možný a upoznil na to./+fix na origin klient/.tzv 2 dny po zveřejnění informace z BW.výsledek? Reakce žádná/games/ a zrzavej ušák má ještě kecy.
-
-
-
-
Puvodni, proc myslis ze to vydali zdarma? Chteji z toho vyzdimat posledni prachy a nalakat nejaky zoufalce na koupi DLC.
-
-
Ty vole oni už lidi nadávají i na hry co si můžou stáhnout zdarma...
Ale proč né, že? Tak jen do nich a ještě trochu přiložim pod kotlem, nedávno takhle uvolnili zdarma první Dead Space a teď do nich...
-
-
puvodni
-
-
Né, děkuji...
-
Hmmm, nejdriv ta FIFA ted BF 3.... Okej.... Posledni co jsem od EA hral byla BF 2 a FIFA 97.
A az ted se teda povedlo EA me presvedcit si stahnout Origin.
Mozna konecne od EA prvni krok dobrym smerem -
Já se tam zase nemůžu přihlásit, nepoužívám origin, mám tam jen jednu hru co uvolnily někdy před několika měsíci, tak jsem to chtěl zkusit a nedaří se mi tam dostat a nové heslo od včerejška nepřišlo, služba za všechny prachy. Ještě že tam nemám žádnou zaplacenou hru jako na Steamu.
-
-
Tak už přišel první mail, ale link je prý expirovaný, takže znovu čekat jestli přijde nějaký mail....
-
-
Mám uplně stejnej problém... mam tam asi dvě hry jenže jsem tam tak rok nejmín nebyl a nepamatuju si heslo. Nechal sem si poslat nové a link na reset mi přišel !až druhý den! Samozřejmě nefungoval. Nechal sem si poslat novej a přišel opět až druhý den. Timto pro mě origin končí na věky *15*
-
-
-
Fuck off the Battlefield Hradline. EA zase raz vymysla, jak by z danej znacky vytrieskali co najviac. I za cenu toho, ze celu znacku pochovaju pod cieru zem.
AVSAK POZOR!!!! Prave dnes je v ramci Originu akcia BF3 "On the House"!!!!!!! Prave preto upozornujem vsetkych, kto este nevlastni BF3, aby spozorneli a isli rovno instalovat zdarma BF3!!! Pred casom tak EA urobilo s hrou Plants vs. Zombies, no nenapadlo mi, ze ti maniaci proste zavrhnu cca 20 EUR hodnotu len tak.................. ZDARMA!!!!!!! Preto ak chcete vlastnit BF3 (samozrejme, ze bez vsetkych DLC), potom nevahajte a utekajte na po*rany Origin. Netusim ako dlho nechaju danu hru "On the House", t.j. ZADARA. Ak mate chut, rozhodne nevahajte ani sekundu, pretoze tato ich ponuka moze zmiznut rovnako rychlo, ako sa i objavila... *8* -
-
Při čtení tvého komentáře jsem si vzpoměl na jedno meme - What The Fuck Did I Just Read.
A jinak akce trvá do 3. června
-
-
Trojka bola fajn ( ked si odmyslim tie hejna cheaterov ). Odzabaval som sa pri tom cez 1000 hodin, nelutujem. Stvorka ma tazko sklamala,vrchol amaterizmu a brnkanie na nervy zakaznikov a aj ked som odmultiplayeroval cez 500 hodin a mal som rank 113, vymazal som to a uz sa k tomu nikdy nevratim. Objavil som Planetside 2, ktory je sice 2 roky stary ale Battlefield 4 sa mu nemoze rovnat v nicom. Planetside 2 FTW ! Najlepsia hra aku som kedy hral.
-
To je fuk, stejne to nejde stahnout a kamaradovy nechce prijit aktivacni email.
-
skvělá akce, hru jsem vyzkoušel a koupil rozšíření :)
-
At si to zahraje kazdy, koneckoncu i kdyz to stoji za zlamanou gresli furt lepsi nez ten fail 3,5. *4*