Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ZOLLINO

chctel bych se zeptat redakci, nebo kohokoliv. jak je mozne zjistit mnozstvi predobjednavek u nejakeho titulu? tedy napr v tomto pripade je tady informace ze jsou predobj. nizsi o 85% oproti CoD. Tak by mne zajimalo, jak je mozne ty konkretni cisla zjistit. Diky

• TIRsk

BF 1 a BF 5 sa mi zda byt az moc podobne... a zjavne aj dalsim hracom. 

Hovorime samozrejme o multiplayery. Takze asi preto nemaju tolko predobjednavok.

Asi to kupim az ked nabehne battleroyale mod :)

• twicer

Hratelnostně mi to teda nepřijde přílíš podobné. Battlefield 1 jde mnohem blíže ke stylu Battlefrontu, kde Battlefield V jde blíže k BF3/BF4.

• Matyas39

Mě už vadí, jak je Battle Royale všude. Stejně to zachvíli umře a bude nový trend.

• patr

Kde vsude ? Ved len teraz pomalicky vychadzaju zname znacky s battleroyale.

Podla mna to je paradny herny mod a moze byt este lepsi v prostredi znamych hier. Napr blackops ked vyuzije zname mapy z blackops serii, postavy, zombie ? Killstreaky ? apod.  

Pubg a Fortnite ma moc nebavia, bf a cod bude urcite viac, sem s tym

• Zaho
          Přesně, spojenci to nakonec těm náckům v tom battle royale natřeli.
          • twicer

Myslíš že žádná bitev nebyla do posledního muže? Protože Battle Royale není nic jiného než last man standing, který je snáma už od dob quaku a UT.

• patr

Ci tam obsadzujes vlajky alebo hras battleroyale je jedno. Ale ako som pisal, 2sv. sa hodi skor do singleplaer kampane.

Skor by mohli vymysliet vlastny koncept.  Preco nemoze byt Battlefield ako strategia.  Budovy, zakladne, letiska, strategicke moznosti

• patr

Blackops 4 bude hit. Presne tak ma vyzerat cod. Mna bavil aj Infinite warfare ale neustale skakanie a lietanie nebavi moc dlho. netusim preco jednoducho nedaju moznost vyberu, exoskeleton, thruster ON/OFF.

Ako velmi rad by som si zahral aj klasicke cod z ww2 alebo inej doby. Lenze to by museli autori chciet spomalit herne tempo a ubrat na arkadovosti. Mozno preto kupim aj ten bf

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit