Přejít na výpis diskuzí
Battlescreen pro Battlefield 4 bude jen na PC, Xbox One a PS4
6.8.2013 | Aleš Smutný
29 příspěvků
-
spíš pro magory... *1*
jediný k čemu to bude k užitku (na druhym monitoru nebo budiž tabletu je commander mod a pro ostatní možnost kouknout na velkou mapu. I když pohled na mapu zas tak moc nepotřebuju. -
na druhou stranu je chápu. tablety jsou teď v módě jako před pár lety smartphony. Jestli to někdo využije, fajn jeho věc, ale maximálně mě štve, že vývojáři utrácejí peníze a lidskou sílu na takový blbosti, když dodnes nebyl battle 3 úplně odladěnej...
-
Tento tvoj príspevok vystihuje súčasný problém s AAA titulmi. Radšej než by sa chválili že niečo urobili s _hit detection (je nad slnko jasné že s tým neurobili nič:), oni radšej budú neustále hovoriť o takýchto zbytočných blbostiach..
-
No,že bych potom toužil,to asi ne.To je asi pro úplný zapálence *3*
-
Počkej na jaký planetě žiješ..? Ty si jako necheš cestou domu v autobusu připravit loadout a checkovat kámoše jak zrovna ničej M-COM?
Si představ jaká to bude pohoda. Cestou doku kolem trafiky si řekneš ty voe já si dám desert camo no a před barákem si to rozmyslíš a dáš si jinou. Prostě pecka *1* *1* *1* -
Jo taky nechápu co z toho dělaj. Je to naprostá pitomost.
Jinak druhej monitor mám starej a tablet mám taky takže, když to hra podporovat bude tak proč to nevyužít. Ale jasně stejnak to bude k ničemu. Kdyby raději zamakyli na těch hitboxech, upravily tu feturu s umíránim za rohem a zpožděnejma animacema, kdy postava střílí a přitom nabíjí... Tyhle tři věci mě na B3 lezou na nervy asi nejvíc. -
Že přišli na možnost využití druhého monitoru? No mě spíš přijde směšný, že z toho dělaj takovou slávu.
A jinak si říkám, že bych si koupil tablet, nebo druhý monitor? No je pravda že takhle budu muset zmáčknout pár tlačítek abych si třeba upravil výbavu na stávajícím monitoru... -
Starat se o Battlefield na smartphonu? :D To už je šílenství :D jinak nápady s dalším monitorem či tabletem rozhodně vítám..:)
-
Že by jim došlo, že k PC jde připojit druhý monitor..?
Původně jsem BF4 odmítal jenže jsem holt nepoučitelnej a tak už moji předobjednávku mají. Ono když u nějaký hry strávíte 270 hodin, tak jsem došel k závěru, že mě to asi furt baví. I když už hraju mnohem míň.
Fakt ale doufám, že předělaj aspoň ty hitboxy...