Přejít na výpis diskuzí
BBC potvrdila, že chystá film o fenoménu GTA s Danielem Radcliffem v hlavní roli
22.4.2015 | Aleš Smutný
37 příspěvků
-
Tak to uz tam potom mohli dat rovno kludne ako hlavného hrdinu Justina Biebera :)) V podstate ich kariera akcneho hrdinu je na rovnakej urovni..aj ked je jeden herec a druhy spevak
-
S takto nastavenými podmínkami jako při výběrovém řízení na míru určité firmě:) asi těžko najdeš obdobnou hru. Ale co se týče otevřeného světa, se střílením, ježděním v různých vozidlech, s kvalitní hratelností a grafikou může dobře konkurovat třeba Far Cry...
-
Aby to bolo typické GTA bude musieť Radcliff používať všemožné aj nemožné cheaty a každú chvíľu ho bude zrážať auto *1*
-
Viděl jsi Kill Your Darlings .. ? to by jsi tu asi nepsal tyhle nesmysly. Harry Potter je možná jedinej film co znáš.
-
Jo jo, Hudson byl zabiják. https://www.youtube.com/watch?v=cNVl_JFw0hc V 0:40 je scéna, kterou jsem, jak jsem byl mladší, při prvním druhém shlédnutí asi nějak přešel. Loni jsem na to asi po 10ti letech čuměl znova a málem jsem se u té scény zechcal smíchy *1*
-
To nevím, ale dle položené otázky to bylo hodně účinné :)
-
A čím poškozené prosím ? :))
-
Tento člověk se hodí jen na dětského Harryho Pottera.
-
Raději se neptej, odpověď by ti pravděpodobně přetížila těch pár mozkových buněk, které ještě nemáš poškozené *3*
-
GTA sem teda hrál jen do San andreas , nyní se mu již nevěnuji ale pořád je to velmi kvalitní a jedinečný titul... Vyjmenuj mi jednu hru která by měla takovou grafiku jako gta , hratelnost , volnost , tolik možností a byla v tom samém žánru jako GTA , prosím :))
Ale to asi nedáš že :)) -
A co teprve "Young doctor's notebook"
-
naprosto me unika ten hype kolem tak prumerny az nudny hry, pribeh je americky becko, gameplay naprosto prumerna "strilecka" a grafika patri do kategorie "standard"...takze proc?
-
Bill Paxton je borec. Jediný člověk, kterého zabil jak Terminátor, tak Vetřelec, tak Predátor *1*
-"Ta dívka zde přežila sama dva týdny"
-"Jo? A to zní bude velitel?" -
Což o to, on měl od té doby. Ale pořád je pro mainstreamového diváka zaškatulkovaný jako "ten čaroděj s brejlema" a potřebuje potřebuje se té škatulky zbavit. Schopnosti na to má, teď potřebuje celosvětově úspěšný snímek.
-
Spíš jde o to, že když se řekne Daniel Radcliff, tak první věc, která většinu lidí napadne je HP.
-
Nevystoupil ze stínu? Snímek Horns je důkazem že vystoupil.
-
Jasnej Trevor *15*