Přejít na výpis diskuzí
BBC potvrdila, že chystá film o fenoménu GTA s Danielem Radcliffem v hlavní roli
22.4.2015 | Aleš Smutný
37 příspěvků
-
naprosto me unika ten hype kolem tak prumerny az nudny hry, pribeh je americky becko, gameplay naprosto prumerna "strilecka" a grafika patri do kategorie "standard"...takze proc?
-
-
Red dead redemption
Sleeping dogs -
"pribeh je americky becko"
ono je to sice celý prodchnutý takovým parodickým nádechem na popkulturní vyprávění a americkou konzumní společnost obecně, ale tak co, hlavně že máme do pěti vteřin o příběhu jasno *7* -
Tak si přečti recenze od fanoušků a běž se vybrečet do polštáře.
-
-
to bych asi mel, protoze bych fakt brecel, jakej prumernej crap staci dnesnim "hracum" a cemu daji "10/10"
-
-
Přesně ! Koukněte na Bugfield nebo Call of Kids, či Lagocreed ... nedej bože WatchLoad ...
Takový odpad by před 10 lety ani console peasant nehrál ... A když IGN dá za stovku 11/10 každému takovému odpadu ... no myslím, že jen console peasant se jimi může řídit ...
-
-
-
Raději se neptej, odpověď by ti pravděpodobně přetížila těch pár mozkových buněk, které ještě nemáš poškozené *3*
-
-
A čím poškozené prosím ? :))
-
-
To nevím, ale dle položené otázky to bylo hodně účinné :)
-
-
-
GTA sem teda hrál jen do San andreas , nyní se mu již nevěnuji ale pořád je to velmi kvalitní a jedinečný titul... Vyjmenuj mi jednu hru která by měla takovou grafiku jako gta , hratelnost , volnost , tolik možností a byla v tom samém žánru jako GTA , prosím :))
Ale to asi nedáš že :)) -
-
To jsi udělal chybu, že se mu nevěnuješ :). Nejvíce se mi líbilo GTA III, až doteď. Řekl bych, že u mě GTA V minimálně remizuje s výbornou trojkou, možná i krapet překonává :).
-
Just Cause 2 .. zachvilu 3
-
-
Každopádně mně by se líbila mapa s rozlohou Just Cause + města jak v GTA (civilizace mi v JC hodně chyběla, městečka tam byla k smíchu), krajina/příroda Just Cause a hratelnost říznutá GTA + Saints Row.
-
Grafiku ano, volnost také, hratelnost diskutabilní (já se tam tedy vyblbnul dost). Zbytečně velký herní svět, ale byl strašně prázdný a příběhová část byla úplná tragédie. Sedm misí bylo naprosto k smíchu.
-
-
S takto nastavenými podmínkami jako při výběrovém řízení na míru určité firmě:) asi těžko najdeš obdobnou hru. Ale co se týče otevřeného světa, se střílením, ježděním v různých vozidlech, s kvalitní hratelností a grafikou může dobře konkurovat třeba Far Cry...
-
-