Přejít na výpis diskuzí
Beamdog by rád vytvořil Baldur's Gate 3, snad skrz Kickstarter
20.3.2012 | Aleš Smutný
52 příspěvků
-
Len by som rad podotkol, ze pokial by chceli robit BG3, tak by to pravdepodobne robili na DnD4. A v tej edicii sa ten svet tak zmenil, ze by to po pribehovej stranke ani nemohlo byt priame pokracovanie BG 1/2.
-
-
dobra poznamka, ale osobne bych byl radsi, kdyby to bylo DnD 3.5, tu ctverku vubec neznam, ale co jsem tak cetl, tak se na to hodne nadava
-
-
Hra se jmenuje Baldurs Gate čili příběh nemusí bejt jen o bhaalovi .
-
Kam mám ty peníze poslat?
Na další hru ve stylu BG nebo IWD nebo PS čekám snad věčnost!
Je mi jedno jestli to bude pokračování nebo nový děj, hlavně at to stojí na Infinity a jedééééém! -
Když o tom tak přemejšlím, tak bych hlavně udělal jednu změnu a to ohledně NPC parťáků, aby se to zda s nima člověk v jedničce vůbec mluvil/měl je v partě/padly bez možnosti oživení projevilo pak v BG2. Za tohle bych se hodně přimlouval, ale tady mě stejně nikdo neuslyší...
A BG3, to doufám že ne, spíš jak někdo psal podemnou BG 1½, která by se odehrávala mezi BG1 a BG2... To bych bral... -
Kdo na to dá prachy, tomu urazím hlavu. Příběh byl ukončen, třetí díl nemá co rozvíjet a ještě by udělali prvním dílům ostudu.
-
-
ježkovi voči, copak na konci dvojky celá Baldurova brána a okolní říše s hlasitým "puff" zmizela? Proč by proboha do stejného světa nemohli zasadit úplně jiný příběh??? To se raději připravíš o skvělé old-school RPG, než aby se jmenovalo Baldur's Gate 3??? Tohle myšlení fakt nechápu ...
-
-
To je právě ono. To už nebude staré dobré RPG, ale nějaký moderní paskvil. A když má něco v názvu číslici, tak nějak očekávám navázání na předchozí díly. Ale já sem divnej, neberte mě vážně
-
-
-
No zrovna si davam repete baldur gate I, II at si pripomenu o cme to bylo :)).
-
shut up and take my money!
-
Vedel by som si predstavit dalsi diel BG. Ak by pokracoval, chcelo by to novu partu, casovy odstup niekolko rokov. Stare postavy by boli uz len v legendach.
Alebo by dalsi diel rozpraval pribeh ktory sa stal pred/medzi udalostami 1. a 2 dielov, napr. ako ma chytil Irenicus, alebo ako sa stretla hrdinova mama s Bhaalom(mama by bola clenom party, nie hlavna postava). Tato moznost sa mi paci najviac. Funguje to napriklad aj v serii Drakensang- druhy diel sa tiez odohrava pred tym prvym. -
Kdyby radši nechali tuhle legendární značku odpočívat v pokoji a vymysleli něco novýho, třeba i na stejným principu. Ze světa Forgotten Realms byly vytvořeny troufám si říct stovky příběhů (je fakt, že hodně velké procento z nich stojí za starou bačkoru, ale pár klenotů se tam najde), stačí si jen vybrat. *3*
-
Prečo nie ako NWN2? Šak SoZ /Storm of Zephir/ už sa BG podobal na 90%.
-
-
jo NWN 2 docela uslo, ale stejne to nebylo ono
-
SoZ mel do BG hodne daleko. Podle me se ten datadisk moc nepovdel. Pribehove MotB bylo mnohem lepsi.
-
no neviem, bitky v NWN2 boli na mna strasne akcne, vsetko to tam poskakovalo ako v anime
hoci napr rozhovory a cestovanie po svete bolo genialne,vyuzivanie schopnosti lidra a skupiny.. -
-
To asi myslis jen efekty, ze? Souboje samotne jsou totiz stejne jako v predchozich hrach podobneho razeni, tedy jako IWD a Baldur's Gate.
-
-
hej, efekty, hlavne power udery, v kotore mi to velmi nevadilo, ale ked mi ten trpos v plnej platovke robil premety pri power uderoch, fakt ma to znechutilo
-
-
Do základního NWN2(datadisky si šetřím na horší časy) jsem musel na dohrání hry vložit přes 100hodin a žádného nadměrného poskakování jsem si nevšiml. Jsi si jistý, že to bylo NWN2 a ne Dragon Age 2? Protože v DA2 se skutečně hodně poskakovalo.
-
-
Nikdy jsem nepobral, co všichni viděli na NWN2 tak fascinujícího. Příběh je těžké klišé, neinovativní, černobílé a povrchní. Prostě naprosto braková fantasy zápletka. Level design ubohý, stále dokola ty stejné textury, koridor jako prase, naprosto trestuhodně nevyužitý prvek vylepšování pevnosti (když už to dělám, tak alespoň pořádně). Chápu, že je v kurzu být kritický vůči DA2, ale když už ho za něco haním, neměl bych podobné faily přehlížet u ostatních.
Takže ne, opravdu bych nechtěl, aby BG dopadlo jako NWN2 a už vůbec ne jako NWN1 -
-
Za 1. chápu, že pro dost lidí NWN2 nebylo "dost" dobré, ale já si těch 100+ hodin užil a o tom to je. Neříkám, že to byla dokonalá hra. To ani zdaleka ne a i já bych jí vytkl mnoho věcí, ale ty pozitivní dojmy u mě prostě převládají a basta.
Za 2. kdo tu haní DA2? DAO do dnes nemůžu vystát jak se strašně moc snažilo být jako BG a těžce v tom (z mého pohledu!!) selhalo. A naopak DA2 se mi moc líbilo. Ano taky mělo svoje chyby, ale v kolika RPG hrách je příběh města postaven před příběh postavy za kterou hraji? -
-
Tak to se potom omlouvám.
-
-
-
-
-