Přejít na výpis diskuzí
Beamdog by rád vytvořil Baldur's Gate 3, snad skrz Kickstarter
20.3.2012 | Aleš Smutný
52 příspěvků
-
Kdo na to dá prachy, tomu urazím hlavu. Příběh byl ukončen, třetí díl nemá co rozvíjet a ještě by udělali prvním dílům ostudu.
-
-
ježkovi voči, copak na konci dvojky celá Baldurova brána a okolní říše s hlasitým "puff" zmizela? Proč by proboha do stejného světa nemohli zasadit úplně jiný příběh??? To se raději připravíš o skvělé old-school RPG, než aby se jmenovalo Baldur's Gate 3??? Tohle myšlení fakt nechápu ...
-
-
To je právě ono. To už nebude staré dobré RPG, ale nějaký moderní paskvil. A když má něco v názvu číslici, tak nějak očekávám navázání na předchozí díly. Ale já sem divnej, neberte mě vážně
-
-
-
Když o tom tak přemejšlím, tak bych hlavně udělal jednu změnu a to ohledně NPC parťáků, aby se to zda s nima člověk v jedničce vůbec mluvil/měl je v partě/padly bez možnosti oživení projevilo pak v BG2. Za tohle bych se hodně přimlouval, ale tady mě stejně nikdo neuslyší...
A BG3, to doufám že ne, spíš jak někdo psal podemnou BG 1½, která by se odehrávala mezi BG1 a BG2... To bych bral... -
I want to live on this planet afterall !
-
Takže to mám chápat jako poslední ždímání zákazníků pro získání peněz na možný třetí díl? *6*
-
-
Pokud bude 3 díl stejně kvalitní jako 2 a bude na infinity enginu tak to at mě klidně vyždímou do sucha :D
-
-
Ale tak o tom já tady nemluvím. Samozřejmě pokud udělají třetí díl, bude to jen dobře a budu rád jako další z vás. Jen prostě nemám rád tohle neustálé přeprodávání 300 let starého produktu a je jedno jestli je na krabičce napsané Enhanced Edition, Collector’s Edition, Limited Edition nebo Director´s Cut *6*
-
-
pardon chybička se vloudila takže:
Chapter One
There will be more chapters.
More chapters than you think.
- zdrojový kód stránky Baldur´s gate -
Měl by tam být přidán navíc i nějaký obsah (questy...) -
(zdrojový kód stránky Baldur´s gate)
jinak asi vezmou asi něco i od modderů:
https://twitter.com/#!/TrentOster/status/181510182545784834
a nějaké další detaily:
https://twitter.com/#!/TrentOster -
Ta hra má být vylepšena graficky, po stránce hratelnosti a možná bude i nějaký nový obsah. Dělají na tom přes rok. To zní trochu jinak, než jen jako přelepení krabičky, nemyslíš?
-
-
Jestli by nebylo lepší, kdyby se ten rok raději věnovali té budoucí trojce.
-
-
-
-
-
Jakto Bemdog... nemelo by na dalsi baldur´s gate pracovat Bioware? (ne ze bych si to pral, ale ciste logicky jako strujce uspechu jednicky a dvojky)
-
-
po failu s ME3 a DA2 jsem v nich kompletne ztratil duveru a jej lepsi, kdyz na tom bude delat parta nadsencu z puvodniho tymu nez tym indoktrinovanych vyvojaru EA:)
-
-
Nelze nesouhlasit.
Teď jsem si opět vzpomněl na odpověď mé Shepardky na slova Katalystu o možnosti ovládat Reapery: "Takže Illusive Man měl pravdu". :-D Taky jedna z vět, která celou sérii, potažmo jakýkoliv charakter Sheparda pohřbila.
-
-
To bych měl obavy, že trojka bude pouze DA ve Forgotten Realms.
-
-
První DA bylo ok (tedy spíš super, ale stejně mě více bavil NWN 2 od Obsidianu), druhé jsem raději ani nehrál - stačilo by se vrátit k pravidlům D&D, což by Bioware podle mě zvládnul, a hra by mohla být důstojným nástupcem. Ale pokud drží práva tato společnost a udělá to na enginu dvojky, tak asi nelze nic namítat.
-
-
mimo to v tomto studio su ludia co robili na povodnom BG
-
Ti uz davno nemaji prava na BG.
-
-
Praise the Lord and his miracles !
-
Len by som rad podotkol, ze pokial by chceli robit BG3, tak by to pravdepodobne robili na DnD4. A v tej edicii sa ten svet tak zmenil, ze by to po pribehovej stranke ani nemohlo byt priame pokracovanie BG 1/2.
-
-
dobra poznamka, ale osobne bych byl radsi, kdyby to bylo DnD 3.5, tu ctverku vubec neznam, ale co jsem tak cetl, tak se na to hodne nadava
-