Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Belgická herní komise - kdo to vubec je ?
  • hlavně, že z bruselu chodí €€€

teď ještě počkat, aby něco dobrého přišlo z Ruska, ale to se načekáme *4*
  • Veskoslav
    Ano, zrovna Overwatch, který přidává všechno zadarmo, vymýšlí eventy atd....Proboha lidi jsou tupci a ty jejich král...
  • tyvole že by první rozumná věc co přišla z bruselu?
  • Hearthstonem se komise nezabývala. Proč? Nevím, ale rozhodnutí komise neznamená, že je Hearthstone nesere. Zkoumali pouze Star Wars Battlefront II, Overwatch, FIFA 18 and Counter Strike: Global Offensive.

Linky jak na rozhodnutí komise tak na problematiku loot boxů v Star Wars Battlefront II jsou v článku uvedeny.
  • Jack1947
    Přesně ale třeba cpát to do her jako je Call of duty WW2 mi příjde trochu hodně na hlavu navíc ( tam jsou i zbraně nejenom nějaké gay uniformy ! a ty si jinak získat třeba ani nedají).
  • Ale ty lootboxi ti nikdo nenutí alespoň v owerwatchi (zbytek jsme nehrál) můžeš jich získat hraním stovky a nikdy je nemusíš otevřít celé to klidně můžeš ignorovat a nebudu to mít žádný efekt na hru
  • Jack1947
    Což se v OW nedá obchodovat a co League skiny ty taky zruší daj zadara??
  • alebo by stačilo zakázať obchodovanie so skinmi a už by to bolo OK
  • Jack1947
    300+ here ne vůbec... jenom ty events až je nagrinduji.
  • no tak na prevádzku hazardu potrebuješ špeciálne povolenia a je tam potom aj isté zdenenie výhry, čiže ak by si vybavili licenciu na prevádzku hazardných hier a hráči by platili dane na základe trhovej hodnoty lootu, tak by ich tam samozrejme nechať mohli.
  • tam ide hlavne o to či sa tie skiny dajú ďalej predávať v heartstone tie karty predávať nemôžeš a teda ten loot nemôžeš následne speňažiť, čo sa akonáhle existuje možnosť skiny obchodovať dá.
  • Já jen nechápu proč je sere Overwatch atd kde skin je to na čem tam vlastně vůbec nezáleží. Nic ti to nevydělá nic na tom "neprohraješ" a Hearthstone je jako nesere a ostatní karetní hry kde ne jen že je to teda krásná karta ale figuruje z nich výhra! Dál Pubg je jako co? A naposled oky tak to nebude v bednách každý skin bude stát 4x víc a bude se moct konkrétní koupit za real money.
    A nakonec Amerika zakáže beztak všechno jelikož je hry jsou gembling a nabádaj k násilí!
  • Ty je ještě otvíráš? :-) Já mám asi 160 neotevřenejch krabic. Už mě nebaví je ani otvírat. Co jsem chtěl jsem měl za ingame měnu z těch prvních. A většina "legendárních" skinů mě taky moc nebere.
  • Jack1947
    Mě už ani ne ale líbí se mi získávat sezonní lutboxy jen za hraní když nějací zoufalci koupí jich 100 a potom pláčou že nedostali vytouženou legendárku :D já si takhle nagridním třeba4 0 a potom když hra hledá zápas tak si je pootevírám postupně *5*

Doufám že se to týká jen lutboxů které se dají koupit za prachy a ne těch co se získávají levelováním třeba v Paladins to takhle utly a maj jen za prachy a nějakej grindovací předraženej sešn špás( kterej si abych získal dosažené odměny stejně koupit budu muset ale jen za krystaly které získám týdením loginem do hry ;) to samé SMite ale od toho mám zase (475hodin klid - ono holt někdo špatně snáší kritiku že když ho ta hra nebaví tak ho nebaví asi ani život *1* )
  • Jack1947
    Nedal bych mu určitě přístup k účtu ty šašku pokud ty jo to je tvoje blbost.
  • Marketing a psychologové mají bohužel víc prosotru než programátoři a na velké spoustě AAA her je to bohužel vidět hned jak utichne hype masírka a ti co se nechali zlákat na pre-order brečí.
  • Americké děti totiž nepoznají co všechno můžou sníst a co je jen na hraní. Ale Happy Meal jim nevadí, přitom tam je kolikrát zdravější sníst hračku a hrát si s nugetama.
  • nechapu co na ow je hazard dá se tam vše koupit za hrací měnu ..ale u cs skiny si nekoupíš za hrací měnu nebo jo ? a co lolk otam se tež kupujou box celkem na hlavu nechápu jakto že to nemá sw battlefron :X tady se měří dvojím metrem jak je v dnešní době zvykem
  • Blbost loot boxy jsou na té hře to nejzajímavější

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit