-
No lol osobně také vlastním Call of duty Black Ops ale já osobně bych ji jako nejlepší hru roku nenominoval po singlplayerové stránce ano ale po multyplayerové ne osobně mně velice Multyplayer zklamal. ALe stejně v tomto vyhlášení chybý. Ale jinak Red Dead Redemption je velice povedená hra každý server má jiný vzksu každý má jiný vkus nebo ne ? *3*
-
NIC NA pc NEBUDE KUPTE SI KONZOLY VY *10* *10* *10*
-
Ok, tak mi prosím ukažte, kdo a kde na tom pracuje. Prosím rád se podívám, protože si jsem jistý, že na PC verzi se nepracuje a nikdy ani nepracovalo. Ukažte mi někde aktuální zprávu, jak to podle vás vypadá s PC verzí.
-
to si asi nehral battlefield 2. hento je uz len osekana konzolatina.
-
LOL. kolko mas rockov chlapcek? 13? :)
-
BC2 je dobra akcia s prvkami taktiky,ale Flashpoint alebo Armu od toho necakaj. Pozn. hravam multiplayer Armu 2, ta je dobra, ale ak chces odreagovavacku a nechces tupotu typu COD, tak BC2 je idealny stred medzi....
-
Pro me je to taky Battlefield Bad Company 2. Bezkonkurencne nejlepsi multiplayerova valecna hra vsech dob! Arma 2 je taky supr.
-
Nejlepší akční hra roku je CoD BO a ne tyhle sračky.
-
Asi jako GTA IV že? Do půl roku je to tady.
-
God of War III chybí v nominaci? Absolutní výsměch: http://www.gametrailers.com/video/best-action-adventure-game-of-the/708588
-
BC2 je spis akce nebo spis takticka? resp. podoba se vic CoD nebo flashpointu? jestli ma cenu to shanet kdyz me nebavej takticky a multak nehraju. prvni BF me nebavil a OF tez ne.
-
Nebyla to fama, neni to fama :)
-
Neměl, byla to jen fáma. Na PC verzi se vůbec nepracuje, nikdy nepracovalo a asi nikdy ani nebude.
-
Měl by vyjít
-
njn :( ale u mna to je BC2...akomultiplatformova rozhodne... sice som nehral ani armu ani OF, ale CoD ma zaujal...
-
Škoda že Red Dead Redemption nevyšel na PC :(