Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak aby Red Dead Redemption nevyhrálo, ta hra má všechno co naši recenzenti potřebují. je tam kovboj a je tam dynamický stínování, jen se na to podívejte.

PS RDR i ME2 mám a jsou to pravdu dobrý hry ;)
    • Přesně RDR je král těch možností tam.Spousta vedlejších misí lovení lidí náhodný scénky ve městech,nádherná grafika.Pro mě jasnej vítěz.Teda bohužel jsem ještě nehrál novýho Ezia takže nevim.Ale tenhle rok se těšm jak malej Jarda na L.A.Noire taky od Rockstaru to bude pecka jak prase.
      • Kdyz uz se tu zacaly probirat hry na ktere se tesime musim udelat zase reklamu na novou Red Orchestru *4*
        Kdo hral prvni dil vi ze tohle je strilecka naprosto vyjmecna a ne zrovna pro kazdeho *2*
        http://www.heroesofstalingrad.com
      • To já zase čekám na Dead Space 2 a Crysis 2 *2*
        • áá dead space na ten bych málem zapoměl ten je taky jasnej to bude vydařenej rok.
          Už se těšim
  • Vanquish! to byla preluxusni jizda!
  • Bude se dělat ještě nějaké finále Best of 2010 bez rozdělení žánrů??? Mass Effect 2 by si minimálně jednu cenu zasloužil, ale mezi čistokrevnými akčními hrami neměl žádnou šanci. Pro mě je to rozhodně hra roku 2010.
  • Zdravím ľudia. Našiel som na viac stránkach možnosť predobjednávky red dead na PC http://www.gameleader.cz/pc-hry/1056/red-dead-redemption.html Avšak bohužial som si nevšimol aby už o to zakopol nejaký herný server. Tak snaď sa niečo v blízkej dobe dozvieme tu :(
  • A nejlepší akční hrou byl stejnak druhý Posel smrti...
  • Pro me je akcni hrou roku jednoznacne Mass Effect 2, zadne rpg prvky jsem v ni nevidel. Hrat za americkyho vojaka me irituje (ten patos), vesmirny renegat to je jinaci kava. RDR jsem bohuzel nemel moznost hrat, ale klidne verim, ze je lepsi. A rpg roku ? Tak vzhledem k tomu ze vyslo jen jedno skoroRPG na PC - Darkensang, tak jaky vybirani..

PS: druhe misto v akcnich hrach ma F:NW *3*
  • Pro mě je to jasný: God of War 3 bez váhání...
  • Ráda bych se zeptala tady pánů z games.cz, proč řadí ME2 do Best of: Akční hry, když přitom v kartě tady na Games.cz má ME2 jako žánr napsaný RPG? Je to trochu v rozporu s obhajováním vašeho rozhodnutí ME2 zařadit do akčních her, když oficiálně jste ME2 zařadili do RPG.
    • Officiálně ME2 zařadil mezi RPG BioWare...
      • V tom případě na tom asi něco bude, myslím, že Bioware ví nejlíp, co stvořili.
  • Já mám svůj žebříček tento rok 1.Medal 2.Fallout New Vegas 3.Battlefield 4.MafieII a 5. Black ops tedy z toho,co jsem si zahrál:))
  • Pro mě je to určitě Bad Company 2 : Vietnam ... ten je prostě moc povedenej. Vietnam je moje "láska" *3*
    • Jestli je Vietnam tvoje lasta tak urcite sleduj tento mod ktery se pripravuje pro Red Orchestru: Heroes of Stalingrad, ktera ma vyjit tento rok.
      http://www.incountrymod.com/
      • Děkuji za upozornění, slyšel jsem o tomto projektu někdy na konci léta a úplně mi to vypadlo z hlavy. Opravdu díky *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit