Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja osobne by som ako najlepšiu hru NHL 11 nedal už len kvôli tomu, že nevychádza na všetky platformy.
  • Tak strašně rád bych si zahrál NHL 2011 na PC, jenže je to jen na konzole a nevypadá to, že by se vývojáři chtěli k PC platformě někdy v budoucnu vracet.
    NHL je asi jediná hra, kvůli které bych zvažoval koupi konzole. *9*
  • Tento rok tady mela byt pouze jedina hra -> NBA 2K11 a vsichni kdo vyzkouseli a hraji sportovni hry dlouho s tim musi souhlasit. Uz minuly rocnik byl temer dokonaly, ale tenhle rok proste je vse dotazeny k dokonalosti. 2K s jejich NBA ted nastavily novy standard pro vsechny sportovni hry. Grafika, ovladani, detaily, hudba, realisticnost, online updates, mody hry....a pak komentar, to je kapitola sama pro sebe, ten je na uplne jine urovni nez cokoliv tu bylo ve sportovnich hrach drivel; o tom bych tu mohl psat dlouho, ale jedinej priklad za vse: pred vanoci byl vymenen Vince Carter z Orlanda do Phoenixu, hned druhy den se tato zmena automaticky projevila ve hre protoze updaty kopiirujou online sezonu a kdyz jsem si spustil zapas Orlanda proti tymu s kterym ten den opravdu hrali, komentar zacal tim ze byl vytradovam Vince Carter a zacala debata mezi moderatory jak se tato zmena projevi a kdo nahradi jeho vykony... Na zavvi prodavaji NBA 2K11 asi za 15 liber, to je skoro povinnost pro kazdyh fandu koupit..
  • Skate 3 is the best. Ale chapu, ze to nemuze vyhrat nad masove oblibenym fotbalem ci hokejem. Staci mi, ze jste na nej nezapomneli:)
  • A kde je Major league baseball 2k10? To byla pro me nej sportovni hra v tomto roce.
  • co sa tyka futbalu stale najlepsimi hrami su PES 5 a PES 6.
    tie nove PES-ka su vyslvoene sracky. odpad. fifa to je zas len skript skripz skript... mnohi to nevidia ale ja ano no aspon v MP je do zabava.
  • Hokej je Super tento rocnik, vede u me na plne care takze vyhra sportovni hry roku me potesila a to hlavne diky novemu modu Ultimate Team, ktery se nachazi i ve Fife. Proste karticky to je moje. Avsak kdyby mel fotbal lepsi grafiku hracu a fanousku na stadione a vice videosekvenci ve hre byl by tu muj trumf jasny. Tak snad pristi rok *3*
  • Chlapci ale na jednu vec ste zabudli pre niekoho kdo nema rad basketbal asi nemoze byt hra roka NBA proste toto je subjektivny nazor ale pre vas to samozrejme moze byt nej hra..:D pre mna osobne je to napr Fifa 2005 na Ps2 a teraz 2011 na xbox
  • Psychotic
    Když to tak vidím, jsem rád, že u FIFA a NHL kupuju vždycky jen liché ročníky.
  • Jasny to chapu, ale sportovni hra roku by mela byt ta, ktera v danem sportu (discipline) toho herne zprostredkovava a nabizi uplne nejvic, a to bezpochyby NBA 2K11 je tento rok. A neni nahodou ze ji jako vrchol sportovni herni sceny prezentuje vetsina zahranicnich recenzentu.. Fifa 11, hlavne na konzole, taky dobra, dokonce vyborna, ale proti tomu basketu zaostava krom multiplayeru skoro ve vsem. A to si zahraju oba sporty stejne rad..
    • Pan_Klobouk
      Musis taky zohlednit kdo a kde to vyhlasuje. Basket u nas moc fanousku nema (rozhodne min nez fotbal a hokej) a to jak ve skutecnosti, tak na pocitaci. Tezko taky Tiscali daji NBA 2K11 jako jednicku, kdyz nemaji ani recenzi. ;) Zkratka tak jako v Americe vitezi Madden (a u nas nikoho nebere, i kdyz byl mnohdy z EA sportu vubec nejlepsi) v CR jede hlavne FIFA a NHL, nejaka NBA, MLB nebo Woods jsou nam u zadku. ;) Holt bude potreba pockat na PC verzi NHL 2K12 (v kterou doufam) a pak si teprve 2K Sports muzou odnest vavriny.
      • no praveze by si to tym v akej krajine to vyhlasujes nemal zohladnovat CO JE TO ZA SPORT.. ale AKA KVALITNA JE TA HRA... to je ako dat za najlepsiu FPS historie Nejaky stupidny Call of duty a pritom ani nenominovat take veldielo svojej doby akou bola hra Chronicles of Riddick : Escape from Butchers Bay...
        Call of duty by tam mohol maximalne tak 2jka a to je vsetko a aj to len kvoli svojej dobe odkedy vznikla..ale nepovazujem to za nijak zvlast kvalitny produkt. (moj nazor)

Vyhlasenie hry roku by malo byt podla kriterii ktorymi tvoris recenziu.. a ako kvalitne je hra spracovana z roznych pohladov..
        a NIEJE sanca a to mozem ubezpecit.. ze by to NHL proti NBA 2K11 v hociktorej polozke mohla vyhrat... proste sa to neda... mozno akurat v tom ze je v soundtracku NHL o 6 rockovych pesniciek viac...
        a samozrejme nechcem aby ste si mysleli ze NHL nemam rad.. ako som dole pisal hravam ju od rocniku 96 oblubena bola 2000 a 2002. NHL zapasy sledujem denne do 2-3 rana kedy ako vyjde cas:D
        Sledujem aj basket a mozem s kludnym svedomim povedat ze aj na poli fyziky je to asi najdokonalejsie co bolo doteraz k videniu..kazdy zapas vidim nove a nove pohyby.. neodhalil som asi tretinu pohybov... nenaucil som sa dokopy este ziadne taktiky a stale ta hra namna pluva novy content a stale ma drzi zaujateho...
        2k9 bol uz predtym horuci kandidat ale tento rok proste nema sancu nikto iny..
        Fifa 11 je prijemne spestrenie ale nic svetoborne.. pre PC je to KONECNE nejake vykupenie a mozno sa EA sports stihnu prebrat ked 2K vyda novy hokej pre vsetky platformy a ich zvalcuje uz aj na tomto poli..
        Nevidel som toho roku skoro ziadnu vyznamnejsiu stranku ktora by dala vyhral NFL11 vacsina (napriklad aj IGN oznacila NBA2K11 za najlepsiu sportovu hru generacie. Moje male prianie je este sa dozit hry (sporotvej) v ktorej by bol pohlad z prvej osoby! Hrat tak hokej alebo basket.. supa :D Ale to je asi realnejsie pre virtualnu realitu:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit