-
Ale co se týče mého názoru, žádná hra si top 5 2010 nezaslouží, jsou to jen komerční rychlokvašky. Pro mě jsou a vždy budou top tyto hry, dosud nepřekonané:
Combat Mission
Settler II
Dungeon Keeper
Panzer General
Rome Total war(na jisté výtky :)) )
Civilization II
Colonization(o něco lepší civka :D)
Starcraft I(až na určité výtky :)) -
Za nejlepší rozhodně patří R.U.S.E. ta jako jedinná by zde ze zminovaných her vůbec mohla být považována za stategii. CS2 klikačka. Celá série Warhammer 40 000 k(poslední kvalitní byl Warhammer dark omen) v novém kabátku není nic jiného než primitivní arkáda.
-
Prosím vás, je Chaos Rising na Steamu v češtině?
Díky -
-
Neni.
Languages: English, French, German, Italian, Spanish
-
-
Jakou jste mi udělali radost zmíněním Warhammeru, skvělej datadisk, zajímavý (i když nedotažený) možnosti Chaos Corruption, pěkný strategický hraní (i když kosit to jak Rambo jde samozřejmě na nižší levely taky), akorát to mohlo bejt o pár misí delší, ale celkově, zápletka, charaktery a náplň misí jsou jednoznačným lákadlem k Retribution.
Burn the heretic. Kill the mutant. Purge the unclean! -
Civilizace je dle mne nejlepší série v tahových strategiích. Skvělý multiplayer. Autor by si měl zahrát civilizaci4 (MP) a pak Civilizaci 5. Nová civka vypadá hezky, nepřináší moc novinek (hlavně změna pohybu jednotek a soubojový systém), ale netvrdil bych rozhodně,že to je stará dobrá civka v novém kabátu. Je to civilizace4 v nové grafice, ale které usekli nohu a ruku. Hra je zjednodušena na deskové pravidla. Je masovější = čitelnější pro nováčky, ale trochu zklame (až na grafiku) HC příznivce série. Díky novým pravidlům je hra svižná, což je supr, ale také lineárnější a chudší. Žádná špionáž, ořezaná politika a diplomacie bez náboženství, problémy s blokováním a AI, která s novým způsobem boje neví si rady.
Ale mezi TOP (5) 2010 patří. -
-
Jak jsem jiz tu jednou psal, pro ty, ktere CIV 5 neuspokojuje z hlediska narocnosti, doporucuji sahnout po CIV IV + Rise of Mankind: A New Dawn
-
-
U mě jasně vítězí SC2. Hraje se to skvele, ale jeste radsi se divam jak to hrajou profici. O jake jine strategii se da rict ze byste se na to radsi divali nez hrali? O zadne.
-
-
Presne tak, koukam na zajimave replaye stravim snad delsi dobu nez samotnym hranim.
-
-
Me naprosto zarazi, jak nejakej omezenec muze takovymto prispevku dat nelibi se...
Je to jejich osobni nazor, a ten proste NEMUZE byt spatny -
-
Uz sem to vynuloval :P ale taky nechapu. To je tak neutralni nazor...no co SC FTW
-
-
-
-
chybí ještě výborný Anno 1404 a Settlers 7
-
-
jednoznacne settlers 7 tam ma byt
-
-
jednoznačně tam nemá co dělat
-
-
-
Pro mě osobně nejlepší strategií jednoznačně Chaos Rising, který narozdíl například od Starcraftu obohacuje předchůdce o víc, než novou grafiku.
-
-
naprostý souhlas CS2 je jen další průměrná rychlokvaška
-
Hehe. Hehehehe *1*
Tak za prvý - SC2 jsi nehrál. To není otázka, to je tvrzení, jinak by jsi něco takovýho nemohl prohlásit. V podstatě jediná věc, kterou vytýkali singleplayeru ve všech těch recenzích SC2 co jsem četl (a že jich bylo), byl nedostatek klasickejch RTS misí - vybuduj, postav, znič. V SC1 byly takhle všechny mise. Závěr: zahraj si to a pak vykládej o nedostatečným obohacení *3*
Za druhý - kterýho že předchůdce Chaos Rising obohacuje? DoW 2? No aby ne, vydat podruhý za sebou "strategii" o pěti jednotkách na čtyřech mapách ve třech variacích, to by byla neskutečná drzost. *12* -
-
hrál ji a já to taky prohlašuji, to co napsal on pod to se klidně podepíšu cs2 je průměrná rychloklikačka a rychlokvaška
-
CS2: dokonalej single, multiplayer je srračka vždy vítězí taktika, namasovat jednu jednotku a rozmlátit, po taktické stránce mě cs2 naprosto zklamal, ostatně co si budem povídat je to další strategie klikačka, kde vítězí jen honibrk co umí lépe z myší.
-
Promiň, ale nebudu hrát hru od společnosti, která vydělává na prachsprostém vykrádání Warhammeru. Natož ještě o té hře tvrdit, že je to RTS roku...
A očividně jsi Ty nehrál DoW2 a o Warhammeru nemáš ani tušení, jinak by si nemohl napsat, to co si napsal. -
-
Tak to je hodně idiotskej důvod nehrát hru jen proto, že se inspiruje jinou..
-
-
ona se neinspiruje ona vykrádá, to je rozdíl ostatně stačí se podívat taky na wow a warhammer online, tam je taky warhammer naprosto vykradenej grafika téměř totožná.
-
To se inspiruje světem a né hrou, ale jinak je Warhammer 40000 moc zajímavé téma.
http://www.fantasyplanet.cz/clanek/uvod-warhammer-40-000
Jinak bych neřek, že to W40k vykrádá a naopak jsem rád, že tak dobré studio jako Relic jej zpracovali do výborné strategie.
-
-
-
Já tě možná pobavím ještě víc, protože pro mě je singleplayer SC2 zklamáním roku, možná i dekády.
-
-
SC2 má toho nového opravdu více, ale ne zas tolik, kolik by se od tak dlouhý vývoj dalo čekat. Chaos Rising nebyl vůbec špatný, ale strategie roku to podle mě není. Už jen proto, že to je datadisk a taky mě strana Chaosáků moc do mp nesedí. RUSE sem hrál betu(první i druhou) taky nebyl špatný, takový nadprůměr. U Civka nevím, poněvadž jsem letos hrál jen moji oblíbenou trojku a Total War sérii jsem skončil někde u Medivalu 2. Takže u mě by asi taky zvátězil ten Starcraft.
-
-
SC2 nemelo zas tak dlouhy vyvoj - Mas 2 roky na hru, kde musis vymyslet pribeh, vytvorit uplne od zakladu engine, a vymyslet nove napady. Zbytek casu uz pak jen doladovali multiplayer, protoze je to nejdulezitejsi stranka SC2
-
-
Nesúhlasím s tvojim tvrdeným. Starcraft II priniesla niekoľko nových nápadov v podobe rôznorodých misií. Tvrdiť že je to S1 s novou grafikou je podľa môjho názoru neadekvátne.
-
V SC2 mas nove jednotky, prepracovane rasy (jen se podivej na zergy) a taky se musis divat na cisla - to ze jednotka vypada stejne a jmenuje se stejne, jeste neznamena ze je prece stejna ? Mas hodne modifikaci rychlosti, utoku, abilit, zivotu atd...
Navic proc menit neco co funguje ?
K tomu singl je totální nářez
-
-
Nejak vam tam vypadli Settleri 7 ! :D Ty rozhodne do top zebricku patri
-
Ještě Anno 1404 je skvělá
-
-
ANNO 1404 je podle me nejlepsi budovatelska strategie vubec. Nejlepsi dil z cele Anno serie. Jedina klasicky slabsi cast hry jsou souboje,ale pro me jsou v teto hre valky nedulezite.
Problem je v tom,ze vysla uz v roce 2009,takze nemuze byt hrou roku 2010. V roce 2010 vysel pouze datadisk Benatky.
Co me ale zarazi,ze o teto hre tu vubec nepisou. Asi uz pro redaktory nejsou budovatelske strategie v kurzu *9* -
-
ahoj můžu poprosit o radu,přítel si tuto hru koupil,líbí se mu.Ale potřeboval by radu ohledně toho,kde získá šlechtice,respektive jak je získá?Myslíme si,že je získá časem,nejdříve musí obchodovat a pěstovat,je to tak?Souhlasím s tím,že této hře se věnovalo málo článků.protože je umění se něco dočíst....díky za odpověď Kamila
-
Nejlepší budovatelská strategie vůbec je jedině Pharaoh. *3*
-
Tak napis ctenarskou recenzi. Prostor tu mas ;)
-
-
To by to vypadalo:)
Me to stve spise pro to,ze jednu z nejlepsich her minuleho roku ignorovalo vetsina CZ hernich webu. Vazne nechapu proc,protoze predchozi dily ANNO byly vzdy recenzovany. prijd emi to proste divne *3*
-
-
-