-
ona se neinspiruje ona vykrádá, to je rozdíl ostatně stačí se podívat taky na wow a warhammer online, tam je taky warhammer naprosto vykradenej grafika téměř totožná.
-
hrál ji a já to taky prohlašuji, to co napsal on pod to se klidně podepíšu cs2 je průměrná rychloklikačka a rychlokvaška
-
jednoznačně tam nemá co dělat
-
naprostý souhlas CS2 je jen další průměrná rychlokvaška
-
Ale co se týče mého názoru, žádná hra si top 5 2010 nezaslouží, jsou to jen komerční rychlokvašky. Pro mě jsou a vždy budou top tyto hry, dosud nepřekonané:
Combat Mission
Settler II
Dungeon Keeper
Panzer General
Rome Total war(na jisté výtky :)) )
Civilization II
Colonization(o něco lepší civka :D)
Starcraft I(až na určité výtky :)) -
Za nejlepší rozhodně patří R.U.S.E. ta jako jedinná by zde ze zminovaných her vůbec mohla být považována za stategii. CS2 klikačka. Celá série Warhammer 40 000 k(poslední kvalitní byl Warhammer dark omen) v novém kabátku není nic jiného než primitivní arkáda.
-
CS2: dokonalej single, multiplayer je srračka vždy vítězí taktika, namasovat jednu jednotku a rozmlátit, po taktické stránce mě cs2 naprosto zklamal, ostatně co si budem povídat je to další strategie klikačka, kde vítězí jen honibrk co umí lépe z myší.
-
ahoj můžu poprosit o radu,přítel si tuto hru koupil,líbí se mu.Ale potřeboval by radu ohledně toho,kde získá šlechtice,respektive jak je získá?Myslíme si,že je získá časem,nejdříve musí obchodovat a pěstovat,je to tak?Souhlasím s tím,že této hře se věnovalo málo článků.protože je umění se něco dočíst....díky za odpověď Kamila
-
To se inspiruje světem a né hrou, ale jinak je Warhammer 40000 moc zajímavé téma.
http://www.fantasyplanet.cz/clanek/uvod-warhammer-40-000
Jinak bych neřek, že to W40k vykrádá a naopak jsem rád, že tak dobré studio jako Relic jej zpracovali do výborné strategie. -
Nejlepší budovatelská strategie vůbec je jedině Pharaoh. *3*
-
Neni.
Languages: English, French, German, Italian, Spanish -
WOW neni nijak dokonala hra, ale ani neni spatna. Prislo ve spravnou chvili, s kvalitnim technicky spracovanim a celkem i zabavnosti, nic vyslovene prevratnyho WOW neukazalo, ale to co ukazalo, ukazalo hezky a s dobrym nacasovanim. Vecnej flame mezi odpurcema a fanboyema je uz trosku bezpredmetnej a jen ukazuje na omezenost obou skupin. :)
-
Tak to je hodně idiotskej důvod nehrát hru jen proto, že se inspiruje jinou..
-
Prosím vás, je Chaos Rising na Steamu v češtině?
Díky -
Promiň, ale nebudu hrát hru od společnosti, která vydělává na prachsprostém vykrádání Warhammeru. Natož ještě o té hře tvrdit, že je to RTS roku...
A očividně jsi Ty nehrál DoW2 a o Warhammeru nemáš ani tušení, jinak by si nemohl napsat, to co si napsal. -
Já tě možná pobavím ještě víc, protože pro mě je singleplayer SC2 zklamáním roku, možná i dekády.
-
Jakou jste mi udělali radost zmíněním Warhammeru, skvělej datadisk, zajímavý (i když nedotažený) možnosti Chaos Corruption, pěkný strategický hraní (i když kosit to jak Rambo jde samozřejmě na nižší levely taky), akorát to mohlo bejt o pár misí delší, ale celkově, zápletka, charaktery a náplň misí jsou jednoznačným lákadlem k Retribution.
Burn the heretic. Kill the mutant. Purge the unclean! -
Uz sem to vynuloval :P ale taky nechapu. To je tak neutralni nazor...no co SC FTW
-
Hehe. Hehehehe *1*
Tak za prvý - SC2 jsi nehrál. To není otázka, to je tvrzení, jinak by jsi něco takovýho nemohl prohlásit. V podstatě jediná věc, kterou vytýkali singleplayeru ve všech těch recenzích SC2 co jsem četl (a že jich bylo), byl nedostatek klasickejch RTS misí - vybuduj, postav, znič. V SC1 byly takhle všechny mise. Závěr: zahraj si to a pak vykládej o nedostatečným obohacení *3*
Za druhý - kterýho že předchůdce Chaos Rising obohacuje? DoW 2? No aby ne, vydat podruhý za sebou "strategii" o pěti jednotkách na čtyřech mapách ve třech variacích, to by byla neskutečná drzost. *12* -
Ale áno. WOW : )