Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Blizzard umi delat strategie a v podstate vsechny zanry, do kterych se pusti. Za poslednich 15 let nevydali zadnou spatnou hru.
  • Me naprosto zarazi, jak nejakej omezenec muze takovymto prispevku dat nelibi se...
    Je to jejich osobni nazor, a ten proste NEMUZE byt spatny
  • Jak jsem jiz tu jednou psal, pro ty, ktere CIV 5 neuspokojuje z hlediska narocnosti, doporucuji sahnout po CIV IV + Rise of Mankind: A New Dawn
  • Civilizace je dle mne nejlepší série v tahových strategiích. Skvělý multiplayer. Autor by si měl zahrát civilizaci4 (MP) a pak Civilizaci 5. Nová civka vypadá hezky, nepřináší moc novinek (hlavně změna pohybu jednotek a soubojový systém), ale netvrdil bych rozhodně,že to je stará dobrá civka v novém kabátu. Je to civilizace4 v nové grafice, ale které usekli nohu a ruku. Hra je zjednodušena na deskové pravidla. Je masovější = čitelnější pro nováčky, ale trochu zklame (až na grafiku) HC příznivce série. Díky novým pravidlům je hra svižná, což je supr, ale také lineárnější a chudší. Žádná špionáž, ořezaná politika a diplomacie bez náboženství, problémy s blokováním a AI, která s novým způsobem boje neví si rady.

Ale mezi TOP (5) 2010 patří.
  • tak tak, CIV IV + Rise of Mankind: A New Dawn = herni nirvana. CIV 5 bohuzel ukazala, ze trend neustaleho zjednodusovani za ucelem osloveni co nejvetsiho poctu lidi se dotkl i takovych skvostu, jakym Civilizace je
  • Presne tak, koukam na zajimave replaye stravim snad delsi dobu nez samotnym hranim.
  • Pretože na konzolách sa to hrá blbo *12* *1*
  • U mě jasně vítězí SC2. Hraje se to skvele, ale jeste radsi se divam jak to hrajou profici. O jake jine strategii se da rict ze byste se na to radsi divali nez hrali? O zadne.
  • jednoznacne settlers 7 tam ma byt
  • SC2 nemelo zas tak dlouhy vyvoj - Mas 2 roky na hru, kde musis vymyslet pribeh, vytvorit uplne od zakladu engine, a vymyslet nove napady. Zbytek casu uz pak jen doladovali multiplayer, protoze je to nejdulezitejsi stranka SC2
  • SC2 má toho nového opravdu více, ale ne zas tolik, kolik by se od tak dlouhý vývoj dalo čekat. Chaos Rising nebyl vůbec špatný, ale strategie roku to podle mě není. Už jen proto, že to je datadisk a taky mě strana Chaosáků moc do mp nesedí. RUSE sem hrál betu(první i druhou) taky nebyl špatný, takový nadprůměr. U Civka nevím, poněvadž jsem letos hrál jen moji oblíbenou trojku a Total War sérii jsem skončil někde u Medivalu 2. Takže u mě by asi taky zvátězil ten Starcraft.
  • chybí ještě výborný Anno 1404 a Settlers 7
  • Nesúhlasím s tvojim tvrdeným. Starcraft II priniesla niekoľko nových nápadov v podobe rôznorodých misií. Tvrdiť že je to S1 s novou grafikou je podľa môjho názoru neadekvátne.
  • V SC2 mas nove jednotky, prepracovane rasy (jen se podivej na zergy) a taky se musis divat na cisla - to ze jednotka vypada stejne a jmenuje se stejne, jeste neznamena ze je prece stejna ? Mas hodne modifikaci rychlosti, utoku, abilit, zivotu atd...
    Navic proc menit neco co funguje ?
    K tomu singl je totální nářez
  • Vsak nekolik let dozadu taky ne...
  • Pro mě osobně nejlepší strategií jednoznačně Chaos Rising, který narozdíl například od Starcraftu obohacuje předchůdce o víc, než novou grafiku.
  • To by to vypadalo:)
    Me to stve spise pro to,ze jednu z nejlepsich her minuleho roku ignorovalo vetsina CZ hernich webu. Vazne nechapu proc,protoze predchozi dily ANNO byly vzdy recenzovany. prijd emi to proste divne *3*
  • Nejak vam tam vypadli Settleri 7 ! :D Ty rozhodne do top zebricku patri
  • Tak napis ctenarskou recenzi. Prostor tu mas ;)
  • Me se Starcraft 2 vubec nelibi a to rikam jako fanousek prvniho dilu. A Civilizace 5? Porad dokola to same. To si ani nezalouzi dalsi cislo za nazvem. Jinak ovsem vyborna hra pro mlade strategy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit