Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor
    Pro mě je to jasně Football Manager 2012. A to i jako hra roku.
  • Tak..teď tu RPG kategorii prosím nemůžu se dočkat flamu na téma: Jaktože vyhrál Skyrim.?!
    • hh uz to zacalo hned tady:)mno tesim se
    • Veskoslav
      Blbost. Vyhraje Zaklínač 2. Lepší příběh, lepší grafika, lepší AI, nekonzoloidní zmrvené menu a ovládání hry:)A to tvrdím přesto, že hraji Skyrim, který považuji za nadprůměrné RPG. Ale ZAklínač za mnohem menší peníze na vývoj dané hry nabízí mnohem více z žánru RPG.
      • sranda by byla, kdyby to vyhral ten dark soul ( nebo jak se to jmenovalo) a ted vsichni ti trolove a pc hraci co se tesej na flame, by k tomu nemohli mit nejake radobyfundovane pripominky, protoze to neznaji *1* a druhe misto se neuvadi, takze by nikdo nevedel jestli zaklinac predbehl deuse *2*
        • Veskoslav
          Já Dark Soul znám a hrál jsem, ale nepovažuji ho za naprostého favorita:)Něco té hře chybí, což nechybí an Skyrimu a ani Zaklínači.
      • zaklinac nemuze vyhrat kdyz dostal 9 a deusex a skyrim ma 10. to by redakce strilela do vlastnich rad.
        Pro me je hra roku skyrim, i presto velke mnozstvi pripominek co bych k ni mel, druhy je portal 2 - ta kratka hraci doba se odpustit neda..
        • Recenze jsou názory konkrétních recenentů, Zaklínač klidně může vyhrát taky..
    • Zaklínač 2... A ať mi netvrdí, že ne !!! *4*
      • DarkHawk
        ne
        • DarkHawk
          Ne ty vaši Zaklínači a Skyrimové opravdu ne. *2* Dostane to Dark Souls.
          • to je sice mozne ale ne kazdy mel moznost zahrat si. Takze nemuzu hodnotit, ale co se tyka PC tak Zaklinac by si to opravdu zaslouzil. Takhle me zadne rpg nevtahlo do deje. A to hraju hry asi 16 let.
    • Já teda vůbec... Ty co to prostě baví tak většina nemají tendenci to pořád komentovat, na rozdíl od těch co s tou hrou nějaký problém mají... BTW A je zajímavý že to jsou většinou hateři kdo pořád vytvářejí rozruch kolem nenáviděné věci... Kam si se dostal ten 16tiletý popový zpěvák (jehož jméno mi vypadlo) kdyby se pořád všude neomílal dokola... Já myslím že by tak známý nebyl...
      • Justin Bieber? A jeho kámojda Rebecca Black... *5*
    • Taky se na to už bedlivě připravuju! Jen doufám, že ke mně budou redaktoři ohleduplní a nedají mi doživotní BAN hned po prvním příspěvku... *5*
      • Komu fandis trolle?
        • Těžko říct, jestli někomu vyloženě fandím... Ale pokud beru v potaz potenciální vítěze, asi bych to dal Zaklínači 2, který podle mě nabídl přesně to, co avizoval, že nabídne. Líbí se mi taky, že to bylo v odlišném stylu než jednička... Prostě zajímavá hra, která by mi jako vítěz vůbec nevadila, přestože fanoušek série nejsem. Ale fakt je, že mi chybí nějaké "realistické" RPG v tom slova smyslu, že bych nebyl ultraborec, co spasí celý svět, ale normální týpek, co se octne v cizí zemi a jeho cílem bude jednoduše se integrovat skrze normální, lidské questy a vztahy s ostatními postavami či NPC. Prostě ne Mass Effect, ne Skyrim, ne Assassins' Creed a ne Deus Ex like... *4*

          Jo a speciální cenu bych dal Xenoblade Chronicles za to, že ji byl Honza Vitík schopen dohrát a recenzi asi po měsíci peskování od pana Poláčka dopsat, aby mohla být slavnostně vydána (přestože teda stála za kulové, to už radši nerozvádím). *5*

          Disclaimer pro hatery: Ano, Skyrim jsem hrál a to dokonce ve dvou rundách...
  • Milda8
    Tak už to opravte kluci.
    NHL12:
    ...není ve výběru pěti nejlepších INDIE her jen proto, že by nebyli jiní kandidáti. Naopak...
    • 13_11
      Děkujeme za postřeh – už je to opraveno; indie hry jsou prostě všude.
  • Nevím, jestli zrovna FIFA 12 je takový zázrak, aby si zasloužila vyhrát mezi všemi ostatními sportovními hrami tohoto roku...

    Je to v mnoha ohledech skok kupředu především pro PCčkáře, zvláště Be a Goalkeeper je možnost, na kterou čekám už dobrých deset let. Avšak celkově se mi zdá, že loňský ročník toho nabídl více. Herně si nemůžu úplně zvyknout na to, že pomalu každý zápas vypadá, jako by hrála Barcelona proti Barceloně, a například taková střelba se mi líbila rozhodně více loni (nehledě na celkově nerealistické původní nastavení AI, kdy je nutné s páčkami trochu pohýbat, aby se hrálo alespoň trochu jako v reálu). Brankáři jsou ve svých schopnostech silně nadhodnocení, grafika mi připadá taktéž krapet horší... Ale zase na druhou stranu přihrávky a centry byly určitě vylepšeny, s míčem se dá slušně rotovat a tedy to vypadá nejen pohledně, ale může to i velmi pomoci k výhře.

    Jo a hráči se hýbou méně realisticky než koně ve Skyrimu, takže i proto jsem docela zklamaný. *5*
    • No teda trollíku... Ty jsi mě potěšil ! *4* S tvým příspěvkem nemůžu jinak než souhlasit. A musím podotknout, že trefná připomínka na konci mě pořádně rozesmála *1* Jen tak dál! *14*
    • Hral jsem demo a vážne jsem uvažoval o koupi plné verze, ale totálně mě odradilo možnosti nastavení grafiky a přiřazování kláves, jak je na tom plná verze?
      • Nastavení grafiky je v podstatě stejné jako loni (jednoduché, ale účelné) s tím rozdílem, že hra je nejspíš lépe optimalizovaná, protože jsem na několika počítačích a noteboocích pozoroval se stejným grafickým nastavením daleko lepší plynulost... No, ale zase je pravda, že grafika se mi loni prostě líbila víc (tím myslím jen na pohled, nejsem expert).

        Co se ovládání týče, nastavení klávesnice možné je... Je sice lehce zmatené (nepřehledné, takže je nutné si např. někde na internetu zjistit, co které tlačítko na gamepadu znamená, abys věděl, jak si to napamovat vzhledem ke své klávesnici), ale jde to a to přímo ve hře.

        Důrazně však doporučuju koupit si nějaký gamepad, nejlépe ten xboxový pro PC... Dá se to hrát i bez toho, ale určitě to není ideální.
        • Dík
        • PreidaQ
          Koukám, že i zaběhlý troll v diskuzi o jedné z jeho oblíbených her dokáže zradit své krédo a napsat smysluplný nikohoneurážející příspěvek.

          Prostě jsem si nemohl nerýpnout *7*.
  • Mnoho let jsme hraval PESko,ale podle me FIFA 12 je nejlepsi fotbal jaky tu kdy byl.Chvili to trva nez prejde novy styl braneni do kuze ale jak si to clovek osaha musi byt spokojen.Nekdy je velmi tezke se protlacit obranou,golmani jsou az moc zazracni ale aspon je kazdy zapas vyzva(teda aspon pro me).Rozhodne souhlasim
  • DarkHawk
    A kde je Madden NFL 12?
    http://www.youtube.com/watch?v=x2qS8kVoDPg&feature=fvst *1*
  • Tak nevím, ale FIFu jsem přestal po pár dnech hrát. Proč? Hraju pouze manažerský mód a ten je ve FIFě úplně na hov.o :). Po pár sezonách se z týmu jako Arsenal stane tým na úrovni Sparty nebo Slávie, protože šikovná AI prodá pomalu celou základní sestavu a není schopná přivést adekvátní náhrady. Navíc tady ani tak nějak nefunguje rozpočet klubu, resp. nejde jít do mínusu, protože člověk vůbec nemusí brát ohledy na platy hráčů atp. Takže jsem nakonec skončil u Peska, kde jsou krom vyhrávání zápasů a kupování/prodávání hráčů i jiné manažerské povinnosti.
  • Ryba9
    Surprise?
  • Best of RPG? Dark Souls, Skyrim, Zaklínač 2 - Jasní favorité. Bohužel Dark Souls nemám možnost hrát, koupit si Zaklínače, na to nemám odvahu (protože jednička mě VŮBEC nebavila, hold nejsem fanoušek Sapkowskeho) takže za mě to je i přes množství chyb TES.....
    • Veskoslav
      Do dvojky jdi:) Je jinak koncipovaná než jedička, narozdíl třeba od Skyrimu tam není inteligence nepřátel na úrovni IQ tykve, menu a inventář jsou mnohem přehlednější, graficky nádherné+koplení lokalizace češtiny a navíc za 799 Kč dostaneš luxusní balení Zaklínače včetně bonusových materiálů, návodu a knížky:)Dark Soul není špatný, ale něco mi tam prostě chybí. Skyrim považuji za nadprůměrnou hru, ale spousta věcí mně dokáže vytočit. Ať už se jedná o maličkosti jako je to, že i v té největší vychřici se stromy nehýbou či to, že nepřátelé, ačkoliv mají u sebe např luk a mohli by mně zabít na dálku, tak raději ke mně přiběhnou a nechají se zabít, až po to, že kň je kombinací nesmrtelnosti, Spidermana a dalších. Troufám si tvrdit, že po roce úprav to bude skvělé RPG, do té doby nadprůměrné a pro mně osobně favorit Zaklínač 2. Jelikož s tím, co mněl daný tým k dispozici a kolik měl finančních prostředků, tak je to mnohonásobně lepší výsledek než u Skyrimu.
    • Za me Dungeon Siege III :) Na odreagovani naprosto idealni. A hlavne jsem nic jineho nehral, na Zaklinace cekam, az vyjde na xbox, Skyrim by me lakal, ale tak v sestancti, kdy byl cas na pareni, a ne dnes, a Dark Souls mi nim moc nerika :/
      • Veskoslav
        Raději si zahrej i další hry, jelikož DS III už má s původní sérií akorát stejný název, jinak je to spíše mlátička než RPG a mozek, to je tam pomalu sprosté slovo.
        • Hrál jsem všechny DS a i když je DS III trochu jiné a chybí tam oslík, tak jsem se u toho bavil... Na oddych hrani podle me idealni. Po praci nechci premyslet, ani si dokazovat, jakej jsem uber borec. Chci se treba hodku bavit a zabavu mi DS III nabidlo. A i ten pribeh me nakonec docela potesil :)
    • Vitekb
      Vyjádřil si svůj názor, to je skoro automatické mínus. *3*
    • ja souhlasim, Dark Soul , Zeldu nikdy neuvidim, Zaklinac 1 me taky nechyt proto se se 2kou porad rozmyslim a Deus Ex3 nebyl spatny, jen mi uplne nesednul . DA2 to opravdu ne. Takze mi vychazi, ze bud neco z konzoli nebo Skyrim (imho samozrejme). Ale je to trochu jednooky kral :)
      • Veskoslav
        Proč jednooký? Sám přiznáváš, že jsi některé tituly z žánru RPG, co vyšli v roce 2011, tak jak můžeš napsat, že je jednooký král?:) Neřeknu, kdyby jsi zmíněné tituly hrál všechny, to by jsi tvrdit mohl, ale takto je to zcestné docela:)Ale i přesto máš v něčem pravdu. Ale nemyslím si, že by mnělo něco z konzolí vyhrát, jelikož ty konzoloidní RPG jsou většinou mlátičky z přídavky RPG, kde slovo mozek je pomalu nadávka a kde příběh je mnohdy lineárnější než u takového CoD.
        • nehral jsem zaklinace (kteremu ale tady dali 9, takze pocitam, ze lepsi jak ty dalsi dve desitky nebude) a konzolovky.. takze jestli konzolovky nejsou lepsi pak skyrim je jednooky kral z duvodu napr: ultra schematicky urychleny postup questovych lini za frakce (hranicici az s tuposti), nepouzitelny inventar a levelscaling, kterej me tady preci jen trochu stve a dalsi veci
      • nemate nekdo savy na deuse 3 .... stacilo by save do garazi kde hledate pilota.. podruhy co se vracite do ciny.. a druha otazka : da se v dark soul sekat ruce nohy?
        • smejki
          savy z DX:HR nejsou dost dobře přenositelné
          • no prave ... hlavne ja mam verzi ktera se jen zkopiruje a cekal sem ze savy sou v tom .. ale nikoliv .. kdyz sem hru pak presunul a formatoval win tak savy uz nemam ael tu hru mam strasne rad .. budu muset dal hledat no
        • 13_11
          Nevím jak v Dark Souls (tipnul bych si, že ne), ale v těchhle starých klasikách to jde – v Rune jde dokonce useknutou ruku čapnout do ruky a dál s ní mlátit nepřátele, dokud neumřou. Rune (2000), Severance: Blade of Darkness (2001)
          • jj blade je super ... ale do nej se mi uz poustet znova nechce .. rune neznam ale uz bych tam mel asi problem s grafikou .. mrzi me zkratka ze dnesni sekacky se delaji bez teto moznosti ujmuti nektere z koncetin .. proto davam mrte props fallout 3 nebo i treba skyrimu aspon za tu hlavu .-D idkyz tam o to vubec nejde ..
    • Místo těch mínusů bych radši uvíta lkonstruktivní diskuzi...co konkrétně je na mém názoru špatně?
  • no prekvapeni to neni, ale nic extra taFifa..nebejt tech podelanejch karticek a online hrani tak pro me ani neexistuje. Protoze herne je Pro evo tradicne daleko zabavnejsi.(Asi jak pro koho)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit