Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro me sklamani roku jednoznacne Stronghold 3.. za to bych autory zastrelil u zdi... tolik chyb, grafika a ovladani.. proboha jak to mohly vubec vydat. At udelaj klasickyho crusadera se stejnym hernim rezimem, vetsima mapama a hezci grafikou a jsem spokojen. Mohly by dat u jednotlivych lordu i obtiznost protoze kdyz se clovek dobre opevni tak zacne nuda *3*
  • Pro me zklamani roku a desetileti - diablo 3
  • Pro mě osobně teda zklamání roku jednoznačně Borderlands 2.
    • Shenkster
      Co tě na tom zklamalo ? *8*
  • Pinkamena
    Nenechal bych tento titul o kterém se zmínit vyhrát, a ani si nemyslím že to je špatná hra, ale myslím si že svoje místo si tam, bohužel zaslouží.

    Hitman Absolution.

    Já vím, většina z vás asi nebude souhlasit, a to vám neberu, samozřejmě nemůžu neříct že ta hra neni dobrá. Ale to kouzlo ze starých Hitmanů (aspoň podle mého názoru) je pryč. Když jsem hrál starého Hitmana a zabil jsem někoho mím způsobem, měl jsem pocit výhry, zatím co u Hitman: Absolution máte věci které jednoduše zabijí váš cíl hned u nosu. Je velmi jednoduché dostat Sillent Assasin aspoň tak ve 10 misích bez velkého plánování při prvním hrání. A taky mě zklamalo že si nemůžete kupovat zbraně jakož tomu bylo no ve...všech dílech Hitmana kromě Absolution. Asi bych se měl jednoduše dostat k mé pointě. A to je to že v HITMAN: Absolution nehrajete za NÁJEMNÉHO ZABIJÁKA. Nemáte výbavu, často ani nemáte cíl. Pointa této série je a vždycky byla býti nájemným zabijákem. Chápu to, díky příběhu pocit nájemného zabijáka neni možný. Ale, proč by příběh měl sakra takhle měnit gameplay? Samozřejmě hra je více linearni, už tu nejsou ty krásné "sandboxy" a když už jo tak velmi malé. Jako dobrá stealth akce, a jako hra samotná je to dobrá hra. Ale jako Hitman hra? Simulátor na nájemného zabijáka? V žádném případě.
    • Takhle tady ale bohuzel nikdo neuvazuje. Veci jako "odchyleni od serie", ktery nam tu v souvislosti s AC3 omyval kazdy redaktor uz nejmene dvakrat, jsou u ostatnich serii patrne irelevantni.
  • "Vážně to musíme opakovat znovu a pořád dokolečka? Dobrá, takže:" Já myslím, že poznámky tohoto typu jsou nedůstojné dospělého herního kritika. Nechť si to autor přebere, jak chce...
  • martyEF
    s obojím souhlasím, u AC3 to je tak že jsem čekal daleko daleko více, proto po dohrání mě hra totálně zklamala, podobné jsem to měl i u ME3 kde mé očekávání také nebylo naplněno, u ostatních titulů co jsem minulí rok hrál to takové nebylo, prostě závěrečné díly sérií AC a ME nepřekonali své druhé díly a v tom vidím velký problém.
    A překvapení je jasné, po skvělém seriálu nikdo nečekal že by mohla vzniknout skvěůá hra, a ono jo *3*

    ... pro ty co nechápou co tam dělá AC3 tak je to jasná rovnice očekávání versus realita rovná se zklamání/překvapení *2*
  • tyhle rebricky se nedaji brat važne, napr. po vasi "recenzi" na MoH Warfighter. Solidní multiplayerova strilecka kterou na youtube všichni chválí a ktera neni klonem codka, ale vy jste se omezili na recenzi singleplayeru ktery tam ma asi taky vyyznam jako mel v bad company 2.
    • je to průměrná hra zasluhující průměrné hodnocení, na kteoru si za rok nikdo nevzpomene
      pro mě je srdeční záležitost strategie combat mission, ta dostala někde 9/10, jince 4/10 ... a víš co? Mně to netankuje, já ji mám rád a dokážu jí ocenit... ukazuje to jen na to, že je to kontroverzní záležitost, stejně jako ten tvůj MoH
      • no prave odkud jsi vzal že je to prumerna hra?
        • Pinkamena
          Můžu se zeptat co je tak speciálního na multiplayeru že to zachraňuje celou hru? Ta hra je FPS-koridor která tě vede za ručičku, a jestli si půjdeš nikam jinam než po rovné čáře tak tě hra zabije. Je těžké najít FPS která neni průměrná, či ještě méně. Tvůj názor budu respektovat, ale podle mého názoru Medal of Honor : Warfighter, si hodnocení které dostal zasloužil.

          Multiplayer (aspoň pro mě) nemůže zachránit celou hru, single player je část hry také. Když už mi jde o multiplayer tak proč si prostě člověk nezahraje TF2 (zadarmo)? TF2 je FPS která je doopravdy originální, jiná, má balance, všechno na co si FPS hráči stěžují.
          • multiplayer strilecek je specificky zanr pri kterem nekteri hraci stravi stovky hodin a nekteri si kupuji hry jen kvuli tomu a single ani nespusti. Pak je asi treba rozdelit recenzi na singleplayer a multi.
            Ja warfighter vlastne ani nehrál jen bych si td rád koupil nejakou strilecku pro multiplayer a procházím recenze a na youtube to hráči chválí. Battlefield me nebaví a codko je prilis velka arkada.
            • jo asi budu vic verit pulhodinovemu rozboru skveleho hrače na youtube než recenzentovi ktery multak ani nehrál a zminil ho v recenzi v 4 radcich.
            • Pinkamena
              Takže, ty vlastně žádný názor nemáš, tedy máš, ale neni to tvůj názor, jelikož si hru nikdy nehral a jenom koukáš na názory jiné. Jenom protože někdo jiný řekne že ta hra je dobrá neznamená že je, kdybys jí hral sám tak bys možná názor změnil, já vím že lituji koupě.

              Nechci tě nějak urážet, ale směješ se na tiscali.games jenom kvůli tomu že jejích recenze měla jiný názor než jiní lidé.
  • http://bonusweb.idnes.cz/assassin-s-creed-3-0zd-/Karta.aspx?idKarty=13322

    hahahaha tady mají pokaždé všechno jinak než na Games a pak babo raď,koupit nekoupit.Ale Bonusweb nemám rád.
  • Zklamání roku nese jméno XCOM:Enemy Unknown ... Pocit taktické volnosti vzal s Firaxis za své :(
  • Pro mě bylo největším zklamáním IL2:CoD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit