Přejít na výpis diskuzí
Best of 2013: Události roku (část druhá)
9.1.2014 | Petr Poláček
38 příspěvků
-
Přijde mi, že ten Oculus rift nějak nabývá na objemu. Vývojáři by se měli začít starat nejen o to, jestli a jak často se lidem udělá šoufl, ale rovněž zda-li tu jejich věcičku unese dvanáctiletý hoch s ochablým šíjovým svalstvem :-))
-
Mno aby jich bylo dost... a nebo tam byl odkaz na jejich shop, specialni pytliky na zvraceni pro oculus rift :D ALe mohl by to byt vynosny job.
Ale jinak, bych oculus rift bral.. *1* -
placeni za multiplayer je umele vytvoreny zdroj penez spolecnosti Microsoft, bohuzel firmy zjistili, ze hodne zakazniku je to ochotno tolerovat.. mluvim samozrejme o ne primo online zamerenych titulech.. muzeme si za to jako uzivatele sami... kdybychom nepodporovali predrazeny XboxLive nebylo by dnes placeni na PSx nastesti PC a tablety jeste drzi.. samozrejme M$ by nejradeji prostrednictvim svich WindowsRT natlacil XboxLive i na mobily a tablety..
-
Mě by zajímalo jeho IQ, hádám ho někde mezi 70 a 80.
-
Online pass byl spis rozumny zpusob financovani online multiplayeru, ktery ztratil smysl se zavedenim povinneho placeni za online multiplayer.
-
existuje někdo, kdo vydržel mít to tři hodiny na hlavě? Zatím slýchám, že se každýmu dřív nebo později udělalo blbě. To je docela blbý blbý skóre oproti 3D kinu.
-
Skôr než o povracanie sa by som sa bál o dopad na zrak poprípade na nervovú sústavu u detí a skôr z dlhodobejšieho hladiska *5*
-
Jste opomněli rage quit Phila Fishe, pro mne asi nejzábavnější "událost" 2013.
-
S tím vyhrožovali u 3d kin taky, a realita je taková, že možná někdo má bratra, kterého kamarádův bratranec z matčiny strany zná holku, jejíž teta se jednou u 3d pozvracela, ale to bylo spíš tím postarším bramborovým salátem, co měla předchozího dne k večeři.
-
Pytlíky na zvracení, součást balení :)
-
Doufám, že se z Oculusu svorně nepozvracíme, protože se na něj hrozně těším. :)
-
Ok
-
Mel jsem na mysli hejt, ja vim no obcas umim bejt vtipnej ale vzdycky to by jste me precenovali...
-
My se smejem vzdycky kdyz ty neco napises
-
Protože jim není dvanáct? :)
-
Krasne clanky... uz aby byli i vyhlaseni HRY roku 13, vim ze to celkem velka udalost. Zase se zasmeju rad to jo no. Takze se tesim. *4*
-
Líbí se mi, jak pěkně jste se vyjádřili o Score. Žádný hate a pomluvy. Je fajn, že se vzájemně respektujete a uznáváte, tak to má být. *4*
-
no ono to halo na youtube se neuklidnilo. porad ma spousta kanalu na sebe neopravnene claimy atd. ten system je totiz sileny a claimuje si co se mu zlibi. a to i obsah, na kterem mohou vlastnici kanalu legalne vydelavat, tedy presneji obsah, ktery tvori typicky velmi malou cast jejich prace a neni to tim hlavnim duvodem, proc lidi na jejich kanaly chodi :).