Přejít na výpis diskuzí
Best of 2013: Události roku (část první)
8.1.2014 | Petr Poláček
41 příspěvků
-
Dovolil bych si ocitovat jeden nadpis článku z konkurenčního webu:
Herní rok 2013 - aneb herní bída dosáhla historického vrcholu. Vybíráme nejlepší a nejhorší hry.
A to je bohužel smutný fakt, takže se nemáš nač něšit. -
Je to rebel!
-
jo bude to mela.
-
Ty jsi jeden z nejnudnejsich ceskych trollu, co jsem kdy za dobu me aktivni ery videl. Zatimco pred znicujici pravdou se trese cele Tiscali a dela si z ni legraci (klasicke to vitezstvi trolla obecneho a neskodneho), tebe kazdy akorat suse odpalkuje a naprosto znici v prvni reakci a nikdo z toho nic nema.
Do roku 2014 ti preju pouze hodne divek. Je videt, ze je opravdu potrebujes.
Toto je znicujici pravda, ktera te naprosto a kompletne zdevastovala. -
Nadavky jsou spatne, ale komentare zacinajici na "Nechapu jak" jsou jenom jinym nazorem. Doporucuju navstivit nejaky online slovnik vyznamu slov, kde si najdi slovo "Diskuze". Potom se vrat a zedituj svuj komentar v naprostem a totalnim ponizeni.
-
Diky za clanek (je skvely), na spoustu veci uz jsem zapomnel a tohle mi hodne pomohlo si to vsechno zase pripomenout. :)
-
Pěkně rozebráno *4*
-
wow..s tim simcity jste mi udělali radost..aspoň nejsem sám, koho to se*e. A to jsem tadz dostával věčně minusy, lebo always online je prostě to neeeeeej co nás mohlo potkat, patche no cd prostě nejvíc...
-
2013 rok sucha pro "západní" RPG
-
Tve genialne jednoduche komentare mi chybeli, chlape kde ses celou doobu flakal? Uz tu zacinala bejt nuda bez tebe.
-
Jack tady není žádným zelenáčem, takže takhle podaný návrh by padl, ale jako cenu za Objev a Překvapení Games by si odnýst mohl. Protože i přes jeho nějaký to letitý místní a pro někoho nenápadný působení, dokázal v mimořádně krátkém čase posledního půl roku vlastně ničím a přirozeně tak šokovat, nasírat a zapsat se do povědomí velkýho množství lidí, že Trol diskusní proti němu byl neškodným amatérem s jednoduchou myšlenkou s ještě bleskurychle proběhlým renomé. Zvedání hladiny, zoufalý kejkle jako poslední obranné linie v podobě kravin na mazání ostatních z diskusí a známost napříč Games seniory i elévy. A to přes nepřejícnost některých mudrců nejen neskončil, ale pokračuje stále dál...
Tímhle se může pochlubit málokdo a z takového hlediska o Jackových nominacích na ceny jen v superlativech. -
vzdyt oni to maj vlastne radi. je to urcita forma sebemrskacstvi
-
Na to se musí těšit i sama redakce *1*
-
Hehe., peknej pokus o trolling... MMM ale bohuzel vysel na prazdno pac bys musel zmenit rok a to 2012... Try better & harder next time, bro *3*
-
Raději ať ten článek ani nevydávají, to zas bude diskuze o několika stránkách plná nadávek a komentářů začínajících: Nechápu jak .... *1*
-
Worst of 2013: registrace Jacka 1947 do diskuze *2*
-
Ty už byly vydané. A hodně dávno... *2*
-
Už vydejte ty nejlepší hry :)
-
Nic nevidaneho, par FAILU, preslapu a koncu nekterych studii... nic co nekoho vytrhne ze zidle, nebo schodi ... Problemy byly jdou a budou a dulezita je jejich eliminace.
Velice rychla a efektivni bez nejaych prilis velkych ztrat a a by se to nedotklo tolik her, hlavne at je ten hle rok lepsi a kiksu je mene jinak ok. Ted by jsme mohli otocit list a mrknout na vyhlaseni Best of her. ( no pressure). *3* -
V zásadě jako každej rok vyšly dobrý hry a špatný hry. Jediná fakt velká škoda je podle mne krach THQ, ale většinu značek dostaly naštěstí docela dobrý firmy.