Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Toto je snad první první volba se kterou mohu trochu souhlasit, i když Grimrock II se hodně povedl a Transistor také není vůbec špatná hra.
  • Chybí mi tu BoI: Rebirth :/
    • ringmancz
      mně taky, ale ani to nerecenzovali, takže se nedivím
  • Niddhog FTW!
  • WalkingWad
    Na druhém místě je u mě Banished :)
    • Tilwaen
      Moc se těším, až se kolem Banished pořádně rozjede moderská scéna *4* Základní hra je výborná, ale postupem času jí dochází dech; to by mohly mody změnit.
      • kostejnesmrtelny
        Tyjo, mě to tak hrozně láká (miluju stavěčky), ale odevšud slýchám hrozný věci o AI osadníků, zejména pozdější fázi hry to prý úplně ruinuje *9*
        • Tilwaen
          Je pravda, že pokud se rozrosteš tak, že máš třeba tři, čtyři centra, AI není moc brilantní a klidně posílá dělníky za prací na druhou stranu mapy; tam se rozhodnou, že mají hlad/je jim zima/cokoliv, jdou zase zpět domů přes celou mapu - domů už ale nedojdou, protože na příčinu jejich návratu zemřou. A když nezemřou, nestihnou většinou nic udělat, než se rozhodnou jít zpět. Většinou ale když už jsi v takové fázi hry, tak máš spoustu lidí a tolik to nevnímáš.

Přímo s tímhle problémem se ale pojí mnohem horší věci a nevím, nakolik jsou modovatelné. Člověk musí udělat kolečko sýpka-dům, aby uspokojil hlad, na tom není nic špatného; pokud ale v sýpce dochází jídlo (než se ekonomika stabilizuje, celkem běžná věc), je človíček chycen ve smyčce: není jídlo - jdu něco dělat; jídlo se objevilo - rychle do sýpky; někdo jiný byl rychlejší a vyžral jídlo - jdu zase něco dělat; mezitím samozřejmě často chcípne hlady, zatímco jiný si láduje barák od sklepa po půdu jídlem, protože ho nemá na limitu. Stejně tak je blbost, že nelze, aby se podchlazený člověk dočasně schoval k někomu jinému do domu, on prostě musí dojít k sobě domů, i když je to nesmyslně daleko. Je potom jasné, jak takový výlet dopadne.

I přes tohle všechno je ale ta hra zábavná a vysoce návyková a určitě bych Ti ji doporučila. Sama jsem v ní utopila spoustu hodin.
  • Za mě Shovel Knight. Mám to na 3DS, kde to skvěle vypadá a perfektně ovládá :)
  • vonTossis
    Za mě Grimrock, ale TWOM je taky dobrá volba a nenamítám nic. *4*
  • Dogkiller
    Nidhogg ani omylem, neměl být ani nominován. V kategorii nejošklivější hra roku by ale vyhrál.
  • U mňa vyhráva The Incredible Adventures of Van Helsing II *4*
    • vonTossis
      Excelentní hra. Můžeme zahrát společně :) Mám v ní nahráno něco přes padesát hodin a můžu opravdu říct, že Diablo 3 to zakopává hluboko pod zem. Škoda, že to prostě nemá takovou komunitu.
      • prej můžeme zahrát společně... si to tady pleteš s homo barem ne?
        • vonTossis
          Jo, to dává smysl. *6*
      • XorxoxTalarius
        A ja furt premyslel jako uhru jsem si to chtel koupit :D
  • Za mě Kerbal Space Program
    • VaZqeZ_EU
      ..tak to učitě mrkni na youtube kanál Scott Manley: https://www.youtube.com/user/szyzyg/videos *3*
      • Odebírám už dlouho. Dobrý kanál.
    • Zatim je to jen Beta then ever
  • Grimrock si zaslouzi vyhrat v hlavni ankete, hra roku.
    Ale to uz ma predplaceny MMO kopirka Dragon Age, bohuzel.
    • Keyz
      Protože volí čtenáři tak to spíše nevyhraje. Když většina hraje to co jede v hlavním proudu. Také tam je nejvíce publika a masáž ze strany PR. Když se zeptáš na ulici zda znají nějaký Grimrock, tak se asi nesetkáš s úspěchem. U DA:I budeš mít větší šanci...
      I přes kvalitu Grimrocku a mnoho divných chyb u DA.I
    • Taky doufam, ze Grimrock 2 vyhraje hru roku :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit