-
zajimavy, ze nejslabsi slozka hry nezabrani hre ovladnou danou kategorii...
no aspon to neni mezi rpg, vzdyt se tam vylepsuje zakladna jak ve fallout 4 *6* -
Loni jsem si dost užil Homefront. Nevybavuju si, že bych hrál nějakou akční hru z 2015, bohužel.
-
Mad Max
-
Tuhle kategorii bych dal Bloodbornu nebo Dying Lightu. Snad bude MGS fakt tak dobrý, mam to koupený ale ještě jsem se k tomu nedostal.
-
-
Hrál jsi Bloodborne? Je to na pomezí žánrů...
-
-
Dostal jsem (bohužel) MGS5 jako dárek ke grafice a můžu říct, že nudnější ptákovinu jsem dlouho nehrál. Osvobozovat checkpointy a dělat neustále dokola ty stejné věci. No teda, čekal jsem od takové legendy mnohem víc. Kdyby to šlo, hru vrátím.
To např takový Mad Max, od kterého jsem nečekal vůbec nic, mně bavil mnohem děle, vlastně jsem ho celý dohrál během čtyř dnů v tahu a náramně se u toho bavil.
MGS5 už asi ani nezapnu. Rozhodně si nezaslouží být nejlepší akční hrou roku 2015, spíše tak nejnudnější. -
-
Tell yourself honestly who cares? *1* *1*
-
čemu sakra říkáš osvobozování checkpointů a kolik hodin jsi v tom nahrál?
-
mad max je ovsem presne, a v mnohem vetsi mire, osvobozovani checkpointu a delani dokola toho sameho. Tudiz nechapu, co to meles.
-
-
Ano je, na nic si nehraje a bavil jsem se u něj mnohem víc.
Celý MGS5 mi příjde jako šíleně přehypovaná opičárna. -
-
Na co přesně si MGS V hraje???
-
Mad Max je nevíce mediocre hra minulého roku. Prostě nemáš jenom vkus. Na tom není nic špatného.
-
mna unudil už gamesplay..tak to ani nemám chut čo i len inštalovat nie hrať.:) *1*
-
-
-
-
Už Kojima vydal tu druhou část hry?
-
-
Neřekl bych, že tam chybí druhá čast hry. Hra je dost velká, na to aby obhájila svojí cenu a příběh by byl celiství nebýt té 51. mise, ale za to už opravdu mohla konami, která nechtěla hru odložit.
-
Kojima? neplet si kojimu a konami, to bych vážně nerad kdyby si někdo myslel že za to může kojima....
-
-
Kojima rozfofroval 90 milionů dolarů (údajné náklady na hru, navíc bez marketingu) na nedokončenou hru. Vzhledem k tomu, že v prodejích MGSV žádnou díru do světa neudělalo, rozhodnutí Konami ucpat černou díru, jejíž dokončení by stálo dalších 40-50 mega, se zpětně ukazuje jako velmi dobré.
-
-
Děláš jako kdyby nějakých 90 milionů bylo v řádech AAA her nějaké maximum... ani omylem nejsou to drobáky ale s tím co kojima zmýšlel původně by byl vývoj asi dvoj až tronásobně dražší a asi i o něco delší.....
-
-
-
-
metalu guya solido? Suparu kawaii... arigato ne sensai oreva kawaii desu... blah blah blah whatever
MGS je dobrá hra, jen ta Quiet byla nakonec dost otravná, jasný Hideo je nadrženej na cosplaye (sám to říkal BTW) ale prostě toto byl až moc booty n boobs materiál... Jinak ale dost dobrá hra a redakce mě opět mile překvapila... -
Já vím, že je to správně, ale "Kodžimu" asi úplně nedávám...
-
-
Bohužel je. Stále si pamatuji, jak jsem několik sezón trpěl u článků o F1, když ještě jezdíval Kamuj Kobajaši. Peklo.
-
Tsunami, cunami, .... Londýn, London, .... holky, vdolky.... *3*
-
-
Pro mě je vítěz překvapení. MGSV jsem koupil, hrál asi hodinu a pak odinstaloval. Celé to univerzum mě nechytlo (pro mě první MGS hra). Technické vychytávky vs. jízda na koni, chvíli seriózní příběh a atmosferický průchod hrou (nemocnice) a poté lítající velryba...Pro mě až příliš WTF momentů :) Za mě Mad Max a Batman (toho mám jak na konzole tak na PC a na obou funguje v pohodě).
-
Tak to jo. Hra, ve které jde hlavně o to, aby akční nebyla a člověk ji prošel co nejstealthověji a nejklidněji dáme jako Nejlepší akci. Jestli sem hodíte ještě kategorii Best of Stealth hra, kde to vyhraje Fallout 4, tak je to opravdu už na /facepalm. Navíc takový Ori je mnohem akčnější než Bloodborne nebo Destiny: The Taken King. Jasně. Pobavilo. Radím vám, příště se na to radši vykašlete, protože to máte celý popletený a fakt vám to nejde. *15*
-
-
Tohle je mimo na všech frontách, hratelnost, stylizace i příběh svědčí o pravém opaku.
Možná, že pro tebe je MGS5 o tom to projít to co nejstealthověji, to ale neznamená že to tak je pro každého. A právě to, že tam je neskutečně mnoho způsobů jak tu hru projet, a všechny fungují, je na té hře ohromující.
To že Metal Gear Solid je čistě stealthová série(a tímto ty hry nijak neshazuji, spíše povyšuji, protože přesahuje více žánrů) odporuje příběhu. Kdyby člověk hrál první Metal Gear Solid čistě stealthově a nikoho by nezabil, tak by jedno z důležitých témat příběhu nedávalo smysl. A kdyby to byl příběh stealth hry tak taky nedává smysl, protože nejlepšího agenta na světě by nikdo neznal.
Dále už jen to, že se celá série stylizuje do podoby akčních amerických filmů z 80. let, odporuje tvému vzteku. Koneckonců hodně z těchto filmů bylo "stealth" a přitom se řadí do žánrů akčních filmů. -
Tohle je kategorie nejlepsi akcni hra, nikoliv nejakcnejsi hra. Byt za me na prvni misto patri Destiny.
-
Tak loni vyhrál nejlepší akční hru Alien: Isolation, takže se zařazení MGS dalo čekat. A musíš uznat, že v Metal Gearu ti bouchačky aspoň k něčemu jsou - kluci se zlepšujou.
-
najdi mi web chytráku, kde se vyhlašovala samostatně stealth hra? Kolik těch stealth her letos vyšlo?
-
+1
Ale neboj, za chvíli se začne všechno označovat za RPG a kategorie už se nebudou muset řešit. *1* -
-
- 1 jako obvykle. Úplně mimo...
-
-
1/10, jako obvykle.
-
-
nejhorší jsou vyčpělí trolové jako ty Dele :)
-
-
-
-
Akční neznamená automaticky střelba na všechno, co se pohne. Se s tím smiř.
-
stealth je subžáner akcie
-