Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Polda? Polda? Polda? Ten Polda? Ta nejhorší, nejpitomější, nejstupidnější, nejinfantilnější, hloupá, hloupá, hloupá adventura Polda? Polda je Kameňákem a Žabovřeskami mezi adventurami. Člověk který ho rád hraje musí poslouchat Michala Davida a nad postelí mu visí obraz Zdeňka Trošky.
  • Díky za doporučení, je to srandovní účet. Snad se jen tak kvalita bude držet nějakou delší dobu.
  • prosimtě, kolik jsi toho nahrál a kolik ti je, že mi píšeš, že nevim nic???? Thea je v porovnání se Starcraftem totální bullshit a to si řikej, kolik chceš. Se tady můžeme o tom pobavit, hoď mi email a vyměníme si nějaký stats třeba ze steamu, nebo mi vyfoť, kolik máš doma originál her ty specialisto.
  • LOL ono to asi nebude uplne jednoduchy, aby herni novinar v cesku neznal ceske herni vyvojare :D (slovensko pocitam taky ...bratri)
  • Drobny problem je, ze to nebylo vyhlaseni nejlepsi RTS roku, coz by zakonite vyloucilo Invisible Inc. a tebou zminovanou Theu, ale nejlepsi strategie obecne. Ze tam nebyl Starcrat lze vysvetlit tim, ze je diskutovatelne, jestli je to normalni hra nebo jen datadisk (i kdyz pak se naskyta otazka, proc nebyl alespon zminen v Nejlepsi DLC-datadisk). Jinak HotS taky nepovazuju za strategii, ale na druhou stranu by se asi jinak musela delat zvlastni kategorie pro kazdy zanr, vcetne tech, kde za posledni rok ani 5 slusnych her nevyslo. Coz teda letos imho plati i pro nejlepsi ceske/slovenske hry, ale to se asi neda nic delat.
  • Nerušit, příští rok vyhraje Factorio!
  • bullshit Thea? je vidět, že víš o hrách nula nula nic, tak se uklidni...
  • Je hrozně vtipný tady číst, jak je DEX hrou roku i přes to, že je výrazně zabugovaný a v rubrice zklamání roku vyhrála hra kvůli bugům, která je jinak výborná.

    Znovu tedy došlo na má slova, že bysme neměli hru hodnotit podle toho, jestli se v době vydání povedla technicky odladit, ale podle toho, o čem je, jak se hraje, jak nás baví.

    To, že na první dobrou už moc her nevychází je fakt, se kterým by se hráč už snad měl v dnešní době smířit.. Já si radši počkám, až vývojář hru dotahne do konce a pak jí zhodnotím.

    No nic, to byl jen takový flashback, protože mi to nedalo. *5*
  • :DD to jsem neznal, každopádně slušná parodie na Vávrovy FB příspěvky
    "Psali, že Kramný dostal 28 let. Až bude venku z basy, tak MOJE hra už bude dva roky hotová."
    "Když zrovna mám hromadu prachů, tak pohrdám Kickstarterem. Ale jinak je dobrej."
  • dobrý no. Podla je z 2014 a recenze nikde. ale máš pravdu, uznávám. Každopádně to nic nemění na tom, že mi přijde, že tyhle vyhlášení jsou šitý horkou jehlou...sorry za opakování, ale když jde o vyhlášení o nejlepší RTS roku a je tam zmíněno Heroes of the storm a bullshit Thea a chybí tam kur*a Starcraft.... *16*
  • lucky man, ja to hral hned jak to vyslo a musel jsem posledni tretinu odehrat na jeden zatah, protoze savy byly rozbity *5*

    ale podruhy po asi 5 patchich uz jsem narazail jen na problem, kterej sem si sam zpusobil, odeslal jsem vytah a skocil do sachty *1* (po propadnuti pres dve lokace hra nepochopila, co tam delam bez vytahu)
  • dex v suchym triku, fiolovina sice dobra, ale holt jedna z mnoha her podobnyho typu...

    jiny 2D Cyber punk RPG neznam a navic se povedlo *5*
  • Polda je z roku 2014 a i tehdy spousta lidí pí*ovalo, že na seznamu nemá, co dělat.
  • Hidden and Dangerous i Flashpoint jsou určitě kvalitní hry, ale pro dost úzkou skupinu hráčů... oproti třeba Mafii, která prostě musela bavit většinu - ale Mafie je prostě jen jedna

    chápu, že ti třeba chybí pořádná hardcore válečná hra, ale to neznamená, že pro nás ostatní nevycházej kvalitní hry :)
  • pro všechny, kterým bohužel stav hry po jejím vydání zkazil zážitek: ano, hra se dá hrát a výborně... já o ní slyšel tunu informací, ale koupil si ji až někdy vloni na podzim, a nenarazil jsem skoro až do konce na jedinej bug, všechno skvěle fungovalo a královsky jsem se bavil prostředím, hratelností, levelováním, plněním questů, prostě vším...

    je fakt, že kdysi by si možná ta hra cenu roku nezasloužila, ale teď už jo... a buďte upřímný, kolik her vyšlo v tragickým stavu, ale pak se z nich staly legendy, nejen kvůli tomu, že prostě růžový brejle, ale taky kvůli tomu, že je někdo dodělal (body navíc za to, že v případě Dexu to byli sami vývojáři a nemusela to dělat komunita, i když se samozřejmě na ladění podílela feedbackem)
  • podle mě nejhorší vyhlášení her roku ever..jde z toho pocit, že se to dělalo na rychlo a hlavně, aby to bylo.. v RTS nezmíníte ani Stacraft, v českejch hrách Poldu...jinak za mě jednoznačně nejlepší CZ hra Blackhole ruku v ruce s Poldou (hraju od prvního dílu, srdcová záležitost)..
  • Corvus
    S DEX absolutní souhlas! *14*
  • Tahle anketa je vtip, viďte? *1* Pokud to není článek o tom, jak hluboko klesl CZ a SK herní "průmysl". To, co je nominováno by se nechytalo ani v roce 1996. I flashové hry zdarma jsou na tom lépe. Kde jsou časy kvalitních českých her jako Hidden and Dangerous nebo Flashpoint? A jak je možné, že vyhraje hra, která byla v době vydání prakticky nehratelná?
  • BangMeInBangladesh
    To je jasné, jen přemýšlím, jak velký úplatek museli vývojáři poslat, aby jejich hra vyhrála velmi prestižní cenu "Best of 2015: Nejlepší česká a slovenská hra" na games.cz. Viděl bych to někde mezi třemi, až pěti miliony $.
  • Ty jsi Ban Dadra? www.twitter.com/bandadra

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit