Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asharak
    Co to je, že Best of 2015 a v něm Space Engineers, které vyšlo v E.A. r. 2013 *15* *1*
    Článek nominovat na novinářský fail *3*
    • Souhlas, to samý např. The Long Dark. Článek by se měl jmenovat spíš "nejlépe opečovávané early access hry"- Když něco označím jako produkt roku, tak se tak nějak čeká, že bude řeč o produktu ROKU, v kterém vyšel :)
      • Ale ten produkt nevysel ... tahle anketa neni o novem EA, ale o tom ktery v tomto roce nejvic/nejlepe postoupil ...dle tve logiky by defakto ani EA, ktery vyjde nekdy ke konci roku nemel sanci se do zadne ankety dostat, protoze z pravidla az casem hra ukaze jakou cestou pujde a treba zrovna TLD byl minuly prosinec v uplne jinem stadiu nez letos ...ta hra se dost zmenila a proto je tady, protoze je tam videt kus prace. Navic je tu prece ctenarska anketa kde se muze kazdej ctenar vyjadrit dle libosti
        • Asharak
          No nevím, podle mě je Space Engineers Early Access fail, protože pořád nevyšel, zato Dirt Rally začal a dokonce vyšel v ten samý rok.
          Samo je tu pořád otázka náročnosti a při jaké fázi vývoje vstoupili do E.A., ale i tak...
          • Na druhou stranu nikdo nikdy nikde nestanovil, jak má správny Early Access vypadat, takže pro někoho je problém rok, pro někoho dva a někomu je to u zadnice
  • Batman: Arkham Knight. Pravidelné patche, spousty omluv od tvůrců, stažení ze samotného prodeje, aby hra nikoho nepohoršovala a spousta updatu ještě přijde. Zkrátka nejlepší early access hra. *5*
  • Proč tam není Darkest Dungeon?
  • Musím se připojit k lidem, kteří říkají Dirt Rally. Bezproblémový EA ze kterého vzešla výborná hra (a to sem jí v době ohlášení dost nevěřil). Pokud jsou v téhle kategorii pouze hry, které jsou stále v EA a doposud nevyšly tak je to ta nejvymaštěnější kategorie, která kdy vznikla, to by i kategorie nejmladší máma best boye který dělal na filmu o první světové válce na Oscarech byla logičtější. Na rozdíl od spousty lidí se nemyslím že DR Games ignorovali, bylo tady dost článků a nakonec i ta recenze nebyla z nejhorších, byť bych hodnotil jinak. Mám to teda chápat tak, že pokud spustili EA někdy v dobnu a hru vydali v prosinci (i když mám pocit že původně říkali že vyjde o nějak týden dřív) tak hra nominovaná není ale kdyby ji vydali 1. ledna tak už má právo v téhle kategorii figurovat? Pokud jo, je to dost hloupé, pokud ne... je její absence dost hloupá. A argument, že to nejde protože by byla ve více kategoriích je trošku mimo, když už teďka je ve dvou.
  • Já doporučuji sledovat tahovou strategii/rpg Battle Brothers. Malá indie hra, ale vypadá to, že tvůrci mají jasnou konkrétní představu a za tou si jdou. Někdy v prvním čtvrtletí má vyjít velký update, takže pro mě určitě hodně očekávaná záležitost.
    • Absolutní souhlas, jedna z mála EA her, kde autoři prostě ví. Trošku se obávám, jak dlouho bude po chystaném updatu trvat balancování, ale vypadá to slibně.
  • Darkest Dungeon je dobrý
  • Space Engineers mam rad, ale tohle je krapet nefer. Nej 2015 by fakt melo byt nej 2015 nebo snad nekdo da do nej hra roku 2015 treba Manic Miner? *8*
  • Rimworld?
  • Pro mě je to Squad. i když vyšel do EA až v půlce prosince. Mazec. Druhej Dirt Rally. taky mazec *14*
  • Mart9 opět mimo, co tě tak chlape čtu, tak ty jsi takový pravopisný Jack. Dirt Rally už není v EA už měsíc, není jediný důvod, aby byla v nominaci. Ale to by jsi nemohl brečet jak malá holka, že tvá oblíbená hra není v nominaci či nevyhrála. Nebo podle čeho by jsi tu hru chtěl zařadit do téhle kategorie? Že měla v roce 2015 EA? To mělo X dalších her, co vyšly.
    • Mart9
      Že hra úspěšně z EA vyšla je další plus navíc. Je smutné, že je některá hra v nominaci už druhý rok a letos dokonce vyhraje.

      A fakt si mě urazil. U Jacka ani nejde o pravopis, ale o to, že píše úplné blbosti.
      • Veskoslav
        Tak já jsem například pro Dirt hlasoval jako pro závodní hru:) Není důvod, aby byla ve dvou kategoriích podle mě. EA kategorii při čtenářském hlasování či co to bylo (tedy doufám, že tam ta kategorie byla) jsem bral tu, kde hra stále je v EA. Dirt myslím vyšlo 7. prosince a podle mě EA status nesplňuje. Mohla mít skvělý EA po čas vývoje, ale pokud hra jako takový vyjde, tak přece nebudeš hru oceňovat za EA, když už z toho EA vyšla. Ono celá ta EA sranda kategorie je podle mě zbytečná. Já bych klidně práskl EA od Star Citizen i když je tam toho minimum.
        • Mart9
          Tak na to máme odlišný názor. Já beru úspěšný EA jedině ten, ze kterého vzešla plná hra. Se může stát, že Space Engineers bude za nej EA hru považována ještě za 2 roky, to by byla ostuda.
          • Veskoslav
            Ta hra podle mě nikdy nevyjde v takové finální podobě, aby si mohla říkat plná hra. Ono u SE je to EA fakt hodně diskutabilní. Už první verze mnohdy běžely lépe než některý hry jako Skyrim atd. Navíc, já jsem nepsal něco o úspěšném či neúspěšném EA. Úspěch je samozřejmě vydání. Ale u některých her to prostě není možné a pokud je, tak pro ně je model EA snazší jako omluva. U her jako SE, kde se neustále něco přidává, tak klidně mohli dát před verzí s planetami, že to plně vyšlo. Ale k čemu? Hra by se nezměnila. Jenom by zmizel EA nápis na Steamu a pár lidí by to neodradilo od koupě.
            • Veskoslav
              TTT? Trouba tele trubka?
            • Co věta to blábol *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit