-
Games je jediny normalny web v sr a cr...tu sa stazujete ale co maju robit uzivatelia na sectore. Tam zvolili 10 top hier roka a Bloodborne tam ani nebol iba nejake pc sragoriny cim sa web sam spustil do zumpy az po krk. A ked tam clovek napise slusne kritiku tak rovno ban na ip adresu..samozrejme len konzolisti. Starcraft by som tam tiez dal ale je to 3x to iste a v podstate datadisk i ked samoststne spustitelny ale i tak to nie je ofiko plna hra....namiesto toho Bloodborne predbehli GTA V...Blackguard ci co...Teraway...Fallout 4 a Star Wars Batllefront..Project Cars i Halo 5 a novy Assassins...dokonca vsetky hry pred MGS V...proste cista amatercina..oproti tomu je profesionalita games.cz nebe a dudy a mohli by ste byt radi za taky web a redaktorov co su ostrielany a vydavaju perfeknty casopis Level..nie furt pindat..minuskovat a cez anonym ucty pisat sragoriny...
-
-
Přesně nevím čemu ses divíš, když nejvíce fanatických PCRetardRace je právě ze Slovenska. Tyhle chudáci proudí i na české weby. Myslím, že bys měl být spíše potěšen, jak malí jsou PC hráči. Takový Battlefront před Bloodborne mě spíše potěší a ujistí mě to, že PC hráči jsou jeden velkej mindrák...
-
Dát +/- na games je jako dát like pod obrázek dítěte s rakovinou. Nic to nestojí, ale zachráníš tím život!
-
No super někdy píšeš i něco rozumného :)
-
Sector je propagandistický web Microsoftu, kde se inzerují jeho produkty a plive na jeho konkurenci. To je známá věc a tak je potřeba ho vnímat.
-
-
mozna misto ruseni +_, povinnych registraci a volani policie by to chtelo aby jsme se vsichni k sobe chovali vic slusne, mene sikanovani ctenaru cenzorem a lepsi vyber hernich kandidatu
-
-
to mela byt reakce na dela
-
-
Cities jsem sam nedavno zacal hrat a je to skvela hra. Zkousel jsem par strategii ale zadna jina me do ted nechytla.
-
Teda čekal jsem hodně, ale tohle ne.... Myslím tu diskuzi...
-
-
Jo. Člověk skoro neví, jestli je horší Hitler nebo Veskoslav.
-
-
starcraft 2 chyba v nominaciach, anonym to tu cele zaspamuje, obraz snad najtrapnejsieho webu co sa tyka diskusii v cechach a na slovensku, s tym by ste nieco mali robit, co tak zrusit anonymy a tie generovane +/- ?
-
-
zanr strategii nejak extra nesleduji, kazdopadne kdyz zasatram v paneti strategie pro rok 2015, tak se me nevybavi krome cities ani jedna z nominovanych *1*
co se me vybavilo byly datadisky na starcraft a aow3, galciv3, novej homam, grey goo, act of aggresion, total war attila, nejaka ta civka z budoucnosti a novy anno. Nevim jak na tom byli s hodnocenim ale to co je v nominacich sem asi nejak hodne prehlidl *1* -
A kde je starcraft?? *10* jako že není ani v nominaci je dost divny
-
kde je Starcraft???
HoTs je podla vas strategia??? *12* -
Tak Starcraft tam být ani nemůže, ne? To je datadisk...
-
-
Jo, ale není to úplně pravda. Ke spuštění nepotřebuješ předchozí díly a rozdíl mezi 2.2 a 2.3 dílem v multiplayeru je obrovský. Je to prakticky jiná hra.
-
-
Jinak mohla by redakce zveřejnit podle čeho se rozhodují a jak kdo z redaktorů hlasoval? Fakt mě to docela zajímá. Protože ať se Vám to líbí nebo ne, tak LoTV je samostatně spustitelný datadisk, který svou délkou strčí většinu současných her do kapsy. Je nějaký důvod, proč není v sekci strategie hra, kdy její 1. díl pomáhal dodefinovat žánr RTS? To už Vám definitivně "jeblo" z té redaktorské hispteřiny, že jste si řekli, je to datadisk, tak to tam nesmí, ale zástupce ARTS tam prásknete? Přijde někdo z redakce aspoň tak trochu obhájit tento krok vynecháním prakticky jediné pořádné RTS, co letos vyšla? A prosím, zase nemelte něco o tom, že je to rozhodnutí redakce a otřepané prázdné fráze. Po hipsterské skupině o soundtrack, je tohle další ukázkou toho, že Vy se prostě nějak chcete lišit. Za každou cenu i kdyby to mělo být sebelbější.
-
-
Klíd v manéži nebo ti praskne cévka ;). Jak už jsem nedávno psal, o těhle žebříčcích si myslim svoje, protože pochybuju, že všichni hodnotící hráli všechny hry aspirující na hru roku v tý který kategorii. A i kdyby hráli, tak je mi to vlastně šumák, protože každýmu se líbí něco jinýho a že zrovna ta moje oblíbená hra neni hrou roku? Však si hry kupujem, abychom je hráli a zabavili se u nich a ne proto, aby byla hrou roku :).
-
Jsi zbytečně hysterický.
-
StarCraft 2 už posbíral tolik ocenění a metálu že o jedno míň mu snad neublíží ne? (říkám to jako věrný fanda StarCraftu) Spíš by mě zajímalo kde jsou v řebříčku hry typu Anno 2205? Etherium, Grey Goo a podobné téměř "čistokrevné RTS"
-
-
umiš napočitat do peti? nektere hry se tam proste nevešli
-
-
Člověče, tvoje příspěvky mám většinou rád. Tohle je ale naprosto zbytečný záchvat vzteku. Redakce tímhle skutečně vyjadřuje svůj žebříček. Pokud se jim Starcraft nelíbil, tak tam prostě není. To je toho. Spíš si počkej na čtenářský žebříček. Tam uvidíš, co se líbí většímu vzorku lidí a jsem si jist, že Starcraft tam bude.
-
-
Ale kdyz hra kterou ma rad se nedostala do vyberu!!!
https://www.youtube.com/watch?v=z4J18WoKKVA
-
-
Ty jsi neco pil nebo snupal ze jsi nam takhle nehezky zhrubnul?
-