Přejít na výpis diskuzí
Best of 2015: Výsledky čtenářského hlasování o hry roku
25.1.2016 | Redakce Games.cz
295 příspěvků
-
To zase bude v diskuzích nablito, už se těším na místní exoty jak budou zase urážet každého, kdo hlasoval pro Zaklínače :D
-
Ha a máte to, Zaklínač 3 s 2127 hlasů vs. Metal Gear s 287 hlasů! Opravdu nechápu ten hype kolem MGS, hrál jsem to skoro 20 hodin a nechápu co na té hře je tak boží... *5*
-
-
A? Co to má jako dokazovat? Zaklínač je totální overhyped, hráli to všichni, všem to nutili až do kuchyně, tak co tohle má být za logiku. Kvalitu bych hledat úplně jinde...
-
-
Tak možná je tak vyhypovanej, protože je to fakt luxusní hra. Že se pár noliferům nelíbí, může bejt, takovej už je život -> to jí na kvalitě ale neubírá... *2*
-
-
-
Jsem spokojen. Občas jsem hlasoval jinak, ale to nemění nic na to, že jsem spokojen. Dobrá práce lidi. Je dobré si občas připomenout, že místní trollové ve skutečnosti tvoří menšinu.
-
-
Naprosto souhlasím. Vždy když si čtu např. Del0va moudra ztrácím důvěru v lidstvo. Ale hlasování ukázalo, že naděje v lepší svět (a lepší diskuze) ještě existuje *15* . Jinak ve většině kategorií souhlasím, soundtrack (Ori) a pár dalších kategorií bych vybral jinak ale s vítězi vcelku nemám problém.
Propast za Witcherem je možná až moc velká, na to kolik vyšlo letos kvalitních her. Nicméně i já sám jsem pro něj hlasoval, takže nač si stěžovat *3* ...
-