Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Souls i vedmaci jsou jelita. BALDUS GATE vladne vsem (priznavam ze Planescape jsem jeste nehral)

A ted jsem vam hadku rozsekl. Muzete mi zacit dekovat.
    • Planescape bych ani nezkoušel. Nemůžeš tam udělat level 100+, nemůžeš craftit, skákat po potvorách, není tam kvalitní systém hnití jídla a dokonce ani systém svítění s lampu. A boss fighty stojí za prd. Prostě nic, co dělá RPG kvalitním. *1*
      • a neni tam ani new game+++++++++++ abys mohl nahrat opakovanim neustale toho sameho stovky hodin
      • nehnije tam jídlo, tak to neni RPG *1*
        • Určitě. Obzvlášť pokud hraješ za francouzského kuchaře. Pak to může být nejen otázka cti, ale i života smrti. *1*
          • přesně, nezáleží na tom, že hra má grafiku z roku 1995, repetitivní herní mechaniky kdy 300 hodin dokola opakuješ to samé, AI na úrovní školní kalkulačky a svět živý asi jako přejetý králík u silnice, hlavně, že tam jde svítit lampou

co ovšem považuji za zásadní, že ani dobové asijské tituly se nechytaly, viz např FF VII (1997) vs Fallout 2 (1998) kolika způsoby se daly řešit questy ve Fallout (cca 4) a kolika ve FF (vždy jen jeden) už tenkrát CRPG nad JRPG vítězilo, a na tom se, přátelé, nic nezměnilo *1*
            • flash789
              Ja o jrpg dost pisu, ale ze bych je nejak zasadne srovnaval s wrpg jsem si teda nevsiml. Mozna trochu, navic srovnavat neco globalne nebo jednotlive je rozdil.
            • @zzz
              Jó, jednou sem takhle potkal jrpg fanatika, který se mi snažil namluvit, že FF7 je vrcholem roleplayingu. A to jako vážně. Takovej flash typ...
            • Řekl král pitomců, který neustále poměřuje západní RPG a JRPG...
            • flash789
              Srovnavat FF 7 a Fallout muze jen ignorant a pitomec.
            • asijskej smysl pro inovace je presne odrazem toho jedinyho, co hernimu svetu opravdu dali, grind, grind a jeste jednou grind
  • Far Harbor! A tady není ani v širším výběru...
    • asi proto že základní hra byla tak špatná tak se nekvalifikoval
    • flash789
      Vzdyt to rikam..
      • A nejsi sám.
  • král je zpátky, ačkoliv, on vlastně nikdy neodešel
  • Jack1947
    Nu, co tak asi lepší "datadisk " nevyšel no zase bych to tak nehrotil *3*
  • Koukam ze Witcher 3 je jako cibule. *15*
    • spíše jako shnilá brambor...
      • Veskoslav
        Už jsi se ztrapnil. Počkej na další článek o Zaklínači:)
        • Bůh ví, jestli ještě nějaký vůbec bude a ztrapňovaní je tady můj denní chleba, vlastně všech lidí co lezou sem do těchhle diskuzí, od toho tady taky takhle ty diskuze devalvovali. Pochybuji, že sem někdo jde za účelem rozumné diskuze a to ještě jsme pod best of...
    • Veskoslav
      Zlobři sou jako cibule.
      Smrděj?
      Jo… Ne!
      Rozbrečej tě?
      Ne!
      Á, když je necháš nějakou dobu na slunci, tak zhnědnou.
      Ne!
  • Ano, dobře zvoleno. Ale že tam nejsou datadisky k Falloutu 4, je zvláštní.
    • Ty dlc k fallout jsou k smíchu (snad kromě výše jmenovaného), spolu s celým season passem...
    • Jediný Far Harbor měl šanci se dostat do nominací, zbytek byla tragédie, zvlášť ve srovnání s předchozími DLC od Bethesdy.
      • flash789
        Nuka World taky nebyl spatnej a plno lidi taky uvitalo moznost postavit si vlastni vault, Takze tragedie to samozrejme nebyla.
        • Nuka World tě nutí hrát za ho*ado, které vybíjí vlastní osadníky, takže je v naprostém kontrastu s vynuceným dobráctvím původní hry, a ostatní DLC nabízí méně obsahu, než některé mody. Jestli pochybuješ o tragédii, stačí se podívat na uživatelské hodnocení na Steamu. Ve srovnání s Shivering Isles, FO3 nebo Skyrimem je to trapné.
          • flash789
            jasne, lidi totiz nevi co chteji. nez vysel Nuka World tak kazdej remcal ze nejde hrat zaporaka, a kdyz to dostanou tak to je taky spatne. V dobe vydani ostatnich DLC na konzolich (majoritni platforma, prodala mnohem vic F4 nez PC) zadne mody na konzolich nebyli, takze to jiste plno lidi ocenilo. Svet se netoci jen kolem PC a moderu. Navic me treba modovat nebavi, uzil sem si toho dost, takze me ty DLC prisli taky vhod. Navic byli za pakatel (ty staveci, naposled ve sleve za 54kc), takze nevim proc by to melo vadit, ta cena ripnutemu contentu ze hry odpovida, preci jen nejakou praci na tom odvest museli.
            • Když za 5 let udělají jen takový nedomyšlený paskvil, tak musí být buď líní, nebo neschopní. Vyber si.
            • flash789
              jasne oni na te hre delaji pet let od nevidim do nevidim a jsou to lenosi...mas prazvlastni zpusoby co se tyce neci prace.
            • A to je ten rozdíl mezi Bethesdou a třeba Obsidianem nebo CD Projekt Red. Bethesda dělá prázdný produkt bez hloubky pro masy, protože to považují za dostačující, zatímco Obsidian a CD Projekt vytváří bohatý svět a interaktivní příběhy, protože mají upřímné nadšení pro budování něčeho nového a zajímavého. To, že neironicky obhajuješ lenost a cynickou lhostejnost vývojářů, zatímco jiní dokážou posouvat možnosti herního vyprávění a RPG prvků, je opravdu smutné.

Fallout 3 byl taky na konzolích, ale tehdy Bethesda nevyužila nemožnost modů k prodávání trapných DLC s minimální hodnotou. Místo toho udělali 5 příběhových rozšíření s hodinami dalšího obsahu, novými lokacemi a questy.
            • flash789
              nesmysl, ty DLC meli rozpracovane daleko driv nez nekdo na Nexusu nejaky mod pro F4 udelal. Od zacatku bylo uplne jasne ze budou rozsirovat moznosti staveni, a ne proto ze nekdo delal staveci mody do Oblivionu ale proste proto ze to je dneska popularni. A to ze je to podobne praci moderu je snad jasne, jde o stejnou hru a obe skupiny pouzivaji stejny engine a nastroje. To ze naprosto ignorujes to co jsem psal o konzolich akorat poukazuje na to ze nemas zadny validni argument.
              Dale ti nedochazi ze F4 je hra delana pro masy, pro statisice hracu, a hodne z nich na nejake spektrum Dusin Lecter neni moc zvedava. jen si zkus predstavit kolik hracu F4 hralo za kanibala a zralo mrtvoly, moc jich nebude, tak proc by se betehesda mela patlat s nejakym spectrem povahovych rysu postavy kdyz by nakonec stejne vetsina hracu hrala za toho dobraka. Lidi remcaji jen proto ze to tam byt mohlo, ale vyuzil by to jen zlomek hracu.
            • Co se týče hodnot RPG, jsi zjevně stejně nechápavý, jako Bethesda. Lidi nebyli naštvaní proto, že nehráli za největšího záporáka na světě, ale proto, že hra vůbec nenabízela možnost role-playingu a volbu za takovou postavu hrát. V New Vegas a starých Falloutech jsi mohl mít desítky charakterových typů na spektru od Mirka Dušína po Hannibala Lectera. Fallout 4 ti dá jenom dobráka a Nuka World ti dá jenom padoucha, takže je to stejně primitivní a osekané, jako původní hra, a ještě k tomu ničí i to zblo konzistentního vývoje postavy, které bylo možné v rámci Bethesďáckých dialogů pro předškoláky, a udělá ze zachránce Commonwealthu vraždícího nájezdníka.

Klidně si omlouvej jejich lenost a neschopnost, klidně si kup celou hru 3x, abys podpořil jejich "tvrdou práci" sestávající z omrknutí nejstahovanějších položek na NexusMods a okopírování designu, ale někteří očekávají od AAA hry trochu víc a nehodlají stáhnout gaťky a vyšpulit sedací svaly kdykoliv na ně Todd Howard roztomile mrkne očkem.
  • Magister_Peditum
    Z toho výčtu jasná volba.
  • Krescz
    jsem prostě věštec :D žádný jiný datáč si to nezasloužil :)
  • Femtova mise splněna. Jeho hate post je na hlavní stránce.

Jó, systém diskuze na games.cz je optimální pro trolling...
    • Vydat tolik času a energie, jen aby světu ukázal, jaký je malý zahořklý bezvýznamný hatující troll, to už chce nějakou duševní poruchu *7*
  • jamar28
    Když si zahraju Zaklínače III, aniž bych si zahrál předchozí dva díly, užiju si to, nebo to vůbec nemá cenu?
    • DwaR
      ja si myslím, že áno.
    • Užiješ si to. *4* Mně to připomnělo, jak jsem kdysi četl první díl Zelaznyho Amberu a přišlo mi hrozně inovativní, že jsem vrženej do středu dění a nikdo mi nevysvětluje, kdo jsou postavy a proč dělají, co dělají... abych pak po nějaké době zjistil, že existuje nultý díl alias Devět princů Amberu, kde je to všechno vysvětleno. *4* U Zaklínače trojky jsou navíc vedlejší questy skoro zajímavější, než hlavní dějová linka, kde přeci jen autoři očekávali, že hráč už má něco nahráno a/nebo načteno.
    • Kozy
      Já bych řekl, že si to užiješ, prvního zaklínače jsem hrál deset minut, druhýho vůbec. Knihy jsem nečetl.

Zajimalo by me, za co ty minusy.
      • umři
      • já to mám obrácene. prvního zaklínače jsem hrál asi deset minut a pak jsem o celou serii stratil zájem
        • jamar28
          No já právě taky. *1* Ale ta trojka mě zaujala, vypadá dobře, samá skvělá hodnocení...
        • Já to mám stejně. Četl jsem od tebe jeden příspěvek, a potom začal ztrácet zájem. Poslední dobou mi to přijde, že ta tajná škola pro degenerované troly, ztrácí na kvalitě.
          • #MakeTrollsGreatAgain!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit