Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DwaR
    prekvapením jednoznačne shadow tactics. o tej hre som prakticky nič nepočul, nezachytil, len z ničoho sa vyvalil klenot. stardew valley je na tom podobne, superhot tiež. ale SH je proste commandos štýl a to je srdcovka.
    do prekvapení určite radím aj The Flame in the Flood. doom ma neprekvapil, doom potešil, že splnili čo sľubovali. firewatch ma neokúzlil a zvyšok som nehral, alebo hral len príliš krátky čas.
  • Pro me je tedy doom zklamani, vubec me nebavil. Pritom loni nebo predloni jsem hral doom classic na ps3 a ten me bavil hodne. Stejne tak me hodne bavilo Rage. Ale Doom 4 pro me nema ten spravny feeling, na ktery jsem od id zvykly.
  • za mne asi overwatch , takovou pecku čekal malokdo
    • Skoro sofistikovaný trolling. *1* *3*
  • ..."Owlboy nás dostala svou audiovizuální stránkou, za kterou ale hlavně nijak nezaostávala hratelností a zpracováním herního světa."... to jako, že tahle pixelová hypsteřina co se hratelnosti týče je stejně odporná zastaralá a špatná jako její vizuál 320x240? *1* a není pak chyba ve sdělení, že se dělala jen 10 let to vypadá spíš na 30...
  • Kozy
    Největší překvapení? Titanfall 2. Nejlepší FPS sp od Half Life 2.
    • frag.ment
      Už jsem ohledně toho Titanfall2 dost nalomenej, jak každý vychvaluje singláč. Asi se po nějaké bazarové verzi za rozumnou cenu na PS4ku fakt poohlédnu. A jestli je to podobný HL2 (myslím jako že je tam nějaký lepší děj), jak říkáš, tak už není o čem přemýšlet.
      • Lukass
        Pirat na konzoli
        • bazarovej prodej je úplně normální na konzoli.
          Z nějakého velmi hloupého důvodu ceny konzolových her časem skoro nejdou dolů (kdo má chuť skoro 2 roky po vydání hry zaplatit 1200kč?!!) , takže lidi chodí do bazarů.
  • stihac10
    ReCore bych přiřadil spíše ke zklamání roku :/
  • Krescz
    Navrhuji kategorii: To co nás nepřekvapilo....DayZ, Kingdom Come, extremne draha dlc k TW: Warhammer, Watchdogs 2 propadak atd....
  • doom príjemne prekvapil, ale na prekvapenie roka to nebude. vždy to mal 50/50. mohol to byť prepadák na celej čiare, alebo skvelé pokračovanie značky. našťastie vyšla druhá možnosť a nový doom dôstojne pokračuje v sérii (osobne mám rád aj trojku, i keď tá je odklonom)
    prekvapením je určite stardew valley, ktorá je perfektná po všetkých stránkach. nič prevratné, ale hra je vymazlená hrateľnosťou aj mechanikami.
    stahow tactics lepšie oživenie žánru sa ani očakávať nedalo, dark train tiež zaujímavý koncept, mechaniky, hrateľnosť. či ale zrovna prekvapil... potešil, ale nič som nečakal, hru som nesledoval.
    ak mám teda vyberať medzi shadow a stardew, tak asi to stardew. predsalen shadow je perfektný, ale tam je pevne daná šablóna, jasné mechaniky, priestoru na pokazenie je menej. síce len tesne, ale za mňa teda stardew valley.

    určite súhlasím s hitmanom. epizodické vydávanie sa mi nepáčilo, ale vo finále dopadlo pozitívne rovnako, ako celá hra.
    owlboy som zatiaľ nehral, vyzerá rovnako zaujémavo a asi bude spĺňať tie najprísnejšie štandardy, ale mojim poradím len sotva otrasie.
    • lidi, co označují Stardew Valley za hru "perfektní po všech stránkách" jsou lidi, co v životě neslyšeli o celé řadě her vytvořených v RPG Maker game enginu (a jiných podobných variací). V tom vývojářském enginu byly vytvořeny tisícovky her, takže opravdu není nouze o kvalitní obsah.
      Jediný rozdíl je v tom, že většina těch her nevyšla na Steamu, tak se jim nedostalo takové pozornosti od médií. Pro mě je Stardew prostě jenom jedna z dalších her z tohohle stylu.

      Jinak Doom by se možná dal považovat za překvapení roku. Ačkoliv je to AAA titul, tak přece jenom všichni otráveně očekávali buď další hrůzu a nebo ucházející střílečku. Nikdo nečekal takový úspěch.

      Ale třeba Final Fantasy XV bych rozhodně nepočítal mezi "překvapení roku". Jediné překvapení u téhle hry byl fakt, že "konečně to už vyšlo po 10 letech vývoje".

      Za mě osobně největší překvapení asi Doom a Superhot.
      • k doomovi som sa vyjadril. superhot som ešte nehral. nejak ma neoslovil koncept, tak ho ešte ani nevlastním :)
        s prvým odstavcom máš pravdu. o "celej rade hier...." som nepočul. takže kľudne mi sem niečo hoď. stardew valley mňa osobne očaril, výborná relaxačná hra k audioknihe/soundtracku. ak je viac obsahovo a hratelnostne podarených kúskov (kľudne aj iné žánre), rád obohatím svoj rozhľad. ono vieš, je to tak, že hier sú ročne tisíce a financií a času je obmedzené množstvo, nedá sa všetko všade registrovať.
        • na hry v RPG makeru by jste si měl osvěžit svůj Google skill ;-)

          poslední hru, co jsem dokončil byl Tales of Drunken Paladin (lol)
          http://www.drunkenpaladin.com/Tales%20of%20the%20Drunken%20Paladin%20VII.zip

          až si vzpomenu na něco lepšího, tak dám vědět.
          • vďaka za tip, vyskúšam

            google skill si nemusím nijak opršovať. nemám chuť sa prehrabávať v desiatkach hier (z predošlého príspevku som vyrozumel, že hier v diskutovanom programe sú haldy). asi v tom máš prehľad, tak som požiadal o tipy. aj k stardew valley som sa dostal cez odporúčania :)
    • 50/50 ze to bude propadak nebo OK ale zbytecna strilecka. Takovou bombu necekal nikdo *5*
  • Další ze zbytečných kategorií. Jaké překvapení.. dnes vychází tolik teaserů, trailerů předem, že nemůže už nikoho nic překvapit a na nic se těšit. Dnes vám ukážem hrdinku, zítra zas jak jsme nakreslili tuhlé čáru, dělali zvuk atd... jediné překvapení roku 2016 je, že zas nevyšlo DayZ *1*
  • No to nene, Stardew Valey

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit