-
I když si moc živě neumím představit hru roku, Zelda asi souhlas tedy dle redakce víceméně to dost lidí hrálo a bavilo ( nebo stále hrají) no aspon že už je konec s touhle nesmyslnou anketou - která mi příjde spíše jako strojová záležitost než cokoli jiného.
Kdyby Mario Odyssey nebyl tak mrnavá hra tak by možná vyhrál on. Nevím no Hard to Say, tho *12* -
Kdyby byla Zelda na PC nebo PS, hýkáte souhlasným nadšením.
Ale protože je to Nintendo only, plivete, aniž byste hráli.
Jste fakt inteligentní, gratuluji. -
-
Tak ta zelda je da se rict na PC. Dohral sem to a naprosto nechapu proc sou z toho vsichni tak udelani. Nintendo hry nehraju, kdyz uz neco na jejich platformach hraju tak ty hry co nejsou nintendo. Takze tak nejak pocitam ze se to veze na fanboy/nostalgicke vlne.
-
-
Pokud budu mluvit za mě, je to mimo jiné záležitost hw na kterém to hraješ, což se projevuje i na ovládání zapojením gyra. Nepochybuju že i to se dá naemulovat, ale hru si nemůžeš vzít sebou, ano můžeš si vzít silný notebook, který na plnou baterku při emulaci vydrží tak maximálně třetinu toho co switch a musíš mít gamepad nebo myš.
Co se týče kvalit hry na tom se neshodneme vůbec. Do těch tvých škatulek nespadám, sice jsem hrál některé starší i novější zeldy(oboje až na 3DS), ale ty mě narozdíl od BOTW nebraly, jinak jsem celý svůj herní život pc hráč a moje nejoblíbenější hra všech dob je Baldurs Gate 2, letošní vítěz je přesto pro mě zasloužený a to jsem loni z žebříčku ve článku nehrál jedinou hru a tou je Horizon. Třeba tě nebaví systemic gameplay, já to naopak mám radši než než příběh vyprávěný animacemi. Gigantické plus je u mě do nejmenších detailů zpracovaný svět, kde mám i po 260 hodinách chuť se do hry vracet a třeba si jenom zajezdit na "snowboardu" a přitom sestřelit pár monster lukem - protože hlavně záleží jak si dobrý hráč, kombinace systémů co jsou ve hře ti umožňují takovou svobodu interakce se světem, že hlavní co tě limituje jsou tvoje schopnosti.
Tím nenaznačuju že jsi lama jenom že jsi od hry čekal něco jiného a hrál jí jiným stylem, já od hry nečekal nic, jenom jsem věděl, že bude jiná než od dob n64 a dostal jsem podle mě nejlepší openworld všech dob, který sice není revoluční dílo jako třeba dungeon keeper, ale originálním způsobem používá existující mechaniky z desítky jiných her
-
-
-
Škoda, že redakce ve výběru top her opět ignorovala Persona 5 *7*
Jinak letos bylo pár velmi dobrých her a pro mě to jenom velmi těsně vyhrál Nier:Automata. -
-
persona 5 *1* *1*
-
-
Switch jsem si pořídil před pár dny a Zelda mi úplně vyrazila dech. Ta hra dokáže být tak roztomilá a hravá v tom nejlepším slova smyslu. Má tak skvěle udělaný prostředí a interakci se světem. Místy zase dokáže být pěkně tuhá i temná. Chápu že většině lidí co mají problémy s vlastní dospělostí a cítí že infantilní stylizace Zeldy je něco s čím se nedokážou srovnat ale za mě je Zelda taky hrou roku. Je to rozhodně zasloužený a i podle dalších žebříčků to rozhodně není žádná anomálie která to dostala jen tady na games.
-
V nomináciach mi chýba AC: Origins. Minimálne za svet, ktorý dal tím z Ubisoftu dohromady. Vo videohrách je absolútne bezprecedentný.
//edit: https://www.youtube.com/watch?v=bCzlRdnn6r8&list=LLclfRju33DkaYRlWR9OMDTQ&index=4 -
-
Svet nikoho dneska nezajima, dneska je kazdej milenial scenarista, dramaturg a spisovatel, hodnoti a zejmena kritizuji jak to je spatne napsane.To je nejvic zajima, o tom jde zakladat sahodlouha vlakna v diskuzich jak by to udellai lip.
Jinak jo svet v Origins je vyraznej achievment, bohuzel dnesnimu hernimu svetu vladne konzole co umi 720p a kreslenou grafiku (i kdyz hry ma kvalitni)
-
-
Za me naprosty souhlas:-) to jak je v zelde vse propojene a funkcni je az neuveritelne. Jak se da kazdy problem vyresit ruznymi zpusoby je az neuveritelne.
-
Nic moc hry tento rok.
-
Tohle jen podtrhuje bidu letosniho roku ...
-
-
...pise niekto, co hrava Duhove s6x obliehanie..s kamosmi *1*
-
Na PC ano, je nutné si k PC pořídit i další herní platformu.
-
-
To je teda hodně slabý rok chlapci...
-
Tohle beru jako závěrečnou kategorii a proto mně mrzí že nebyly kategorie jako střílečka, MOBA a Battle Royale. Abych pravdu řekl nevím jestli minulý rok nějaké MOBY a BR vyšli ale stříleček vyšlo dost.
-
-
P.S.
Zelda si to asi zaslouží ale PUBG alespoň nominován být mohl.
-