Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

    Taková totálně účelová kategorie, která vlastně ani nic neříká, ale je tu jenom do počtu. Navíc to lidem, kteří neměli přes rok čas sledovat novinky, prakticky nic neřekne.

    Mnohem lepší by  byl nějaký článek typu "shrnutí roku 2018 a nejnovější trendy" a člověk by se ve výsledku dozvěděl mnohem více.

  • x_ander

    Myslím, že rozhodně nepatřím mezi lidi, kteří si tady pořád na něco stěžují, ale tady mi to nedá a musím říct, že tyhle pseudokategorie do vyhlašování best of mi taky dost nesedí. Chápu, že čím víc článků, tím větší čtenost, ale třeba pro mě je to dost ubíjející a pak se dostanu do fáze, že ty best of články už ke konci nečtu vůbec.  Pro mě z pohledu čtenáře by bylo příjemnější číst jen ty základní best of (tzn. z každého žánru + na konec nej hra jako taková) a mezi to dát jeden obsáhlejší článek, ve které se shrnou ty další věci, jako nejlepší svět, postavy, trendy atp...). Bylo by to o dost přehlednější.

    Jo a taky bych byl za, aby se vrátil systém 5 nominací a určení jednoho vítěze. Ty první 3 místa jsou takové omezenější.

  • Staci precitat nazov clanku a clovek vie co najde ... Chcelo by to asi urychlit Best of 2018, nech mame skor hlasovanie od uzivatelov.

  • TheGGG

    jedno větší zlo než druhé, všechno shrnuto do jednoho článku...

  • XorxoxTalarius

    Honem, nejlepsi RPG ... jsem zvedav jestli vyhraje Pathfinder a jestli ne, tak cim by jste to chteli prebit.

    • x_ander

      To už vyhlásili tak před týdnem, ne? A Pathfinder to nevyhrál :)

      • XorxoxTalarius

        Mi uteklo ... ale Thronebreaker? Jako vazne?

        • Derp_1337

          Hrál jsi Thronebreaker:WT ?? Soudím, že asi ne. Já to teda hrál a musím říct, že ta hra je vskutku dobré rpg.
          Samozřejmě od toho člověk nejde čekat hardcore rpg, je to spíš pro casual hraní.

          • XorxoxTalarius

            Koukal jsem lets play, jsou to karticky s takovym hezcim pribehem, Pathfinderovy to nesaha ani po kotniky

            • Derp_1337

              A tady jsme u toho "viděl jsem nějaké video..." a hned se podle něho odsuzuje celá hra. Tyhlety předčasné předsudky vám zabrání zahrát si spoustu dobrých her...

              • XorxoxTalarius

                Reakce na příspěvek:

                Nezabrani, lets play neni nejake video, ale divam se jak to nekdo hraje. To je trosku rozdil.

                • Derp_1337

                  Reakce na příspěvek:

                  No a co? Furt je to video. Třeba Youtubeři vypustili hromadu videí ve stylu "let's play" k Fallout 76 a všichni v nich hru vychvalovali a snažili se ukázat, jaká je to sranda hrát... ale přeze všechnu snahu (uplacených) Youtuberů to nic nemění na faktu, že ta hra je špatná.

                  Prostě dát na první dojmy z jakéhosi videa je velmi povrchní a občas to vede k velkým omylům.

        • iSpirit

          Stačí, ze se to jmenuje Zaklinac, 

  • Corvus

    Nejvýraznější trend? Bohužel mezi ty nejvýraznější trendy patří zároveň ten nejstarší jako herní průmysl samotný, tj. nechutné PR, lži, sliby a především fakt, že firemní "kravaťáci" mají pocit, že VÍ, co my, hráči, chceme hrát. NEVÍ nic. NIKDO nechce hrát mobilní C&C, mobilní Diablo, mobilní Alien: Blackout. Nikdo nechce slyšet bohapusté a doslova nehorázně drzé lži před vydáním epického průjmu jako např. Fallout 76. A pořád žiju v naději, že většina lidí s mozkem NECHCE, ano musím uznat, že nádherné detailní světy od Ubisoftu, které jsou bohužel NUDNÉ k uzoufání. Světy, kde se opakuje 10 činností po 200 hodin stále dokola... Stále se opakující šablona, chrlení nových a nových dílů notně vyčpělých sérií...


    To se bohužel dlouhodobě nemění a crowdfundingové kampaně zcela JASNĚ ukazují, co hráči chtějí hrát, co rádi dotují (mrk na Pathfinder). Je veliká škoda, že pánové, kteří si připalují doutníky stodolarovkami, občas nezasednou k internetu a neprojdou si diskuze, kickstarter či fig. Je to naprosto začarovaný kruh a je neuvěřitelné, že si někdo dobrovolně platí lidi, kteří mají pocit, že o nás, hráčích (a tím nemyslím youtube sledovače) ví všechno...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit